Pershendetje te gjithe anetareve dhe sidomos grupit drejtues te ketij forumi qe jane aq simpatik mikeprites dhe te embel.U be nje kohe e gjate qe nuk kam shkruajtur pas disa pushimeve te gjata ne shqiperi dhe njehere jam perpjekur te prezantohem serish pasi shume anetare te rinj jan futur,por nuk e di arsyen pse nuk ma pranuan ate prenzatim dhe ma derguan ne koshin e plerave te forumit shqiptar.Megjithate une po e provoj dhe njehere, mbase kete here kutia e mbeturinave eshte e mbushur plot:Plol
Une jam Nutela me origjin Korcare dhe kam gati 5 vjet ne usa ku pres se shpejti te behem shtetase .Me pelqen shume te kem shoqeri te madhe(dhe sigurisht qe kam) nga e gjithe bota sidomos me shqipetaret.Hobi im ka qene dhe do jete sport-muzik-udhetimet.Nje pershendetje te vecante te matures 96 tek Raqi Qirinxhi dhe studentave te 2000 tek ILKF VOJO KUSHI.
Shpresoj t'ja kaloj mire ne rikthimin tim dhe mezi pres te marr vesh te rejat ne kete forum qe ka bere te mindur takimin tim pas shume vitesh me shoket dhe shoqet e mia qe nuk kam mundur ti kontaktoj per nje kohe te gjate.
Me shume respekt dhe dashuri,ju puci fort,
-Entela-
Krijoni Kontakt