Shume gjera ne bote jane te lejueshme por mynyra se si perdoren kalojne te demshme ose te dobishme psh televizori makina dhe interneti.Kam pare shume raste nje djale qe ishte moderator ne dhomen shqiperia i kishin ikur syte shume shtrember.NJe tjeter shikonte poirnografi ne ineternet duke qene i martuar.Nje vajze e martuar ra ne dashuri me nje djale me ane te internetit e keni tek tema pyetje per psiokologun shume djem dhe vajza jane semure dhe vuajne nga ndjenja dashurie nga komunikimet ne internet etj .Mua psh me ka marre shume kohe dhe shume para gati 6 ore ne dite dhe rreth 300 000 ne muaj, po keshtu kam vene re dhe nje demtim sysh dhe dhimbje koke.Do te deshrioja meqe kam vendosur qe deri ne shtator te jem frekuentues i internetit te me jepnit disa mendime ose ngjarje dhe fakte per demet e internetit dhe sigurisht dhe dobite tij me te cilet formnon nje shoqeri shume te gjere etj.Por kam vene re qe disa jane ber manjak ineterneti dothoja kane rene ne dashuri me te sikur jeta nuk gezohet ose kalohet mynyre tjeter.
<<<<,J lutem mendimet tuaja per kete teme>>>.
Krijoni Kontakt