Ju them te derjten te gjithve qe shqiperia eshte vendi ku kam lindur dhe ku jam rritur o vellezer.
Ne radhe te pare lidhur me kete teme dua te pershendes shqiptaret vllezerit e mi kudo qe jane dhe ju plotesofshin gjithe deshirat por deshira ime eshte qe asnjeri mos te harroje memedheun ku ka lindur dhe traditat shqipetare .
Shqiperia eshte vend i vogel po i madh me trdita dinjitet dhe shum i pasur nga te gjitha anet e horizontit.
Bej thirrje te gjithe shqipetarve ne bote qe te me mirkuptojne per mesazhin sepse mua me mungon shume e te kerkojme te ndihmome njeri tjetrin ne cdo vend te botes.
Nuk jam shkencatare por nje njeri i thjeshte e me plot vuajtje por duhet te mendijme qe jeta e cdo njeriu nuk eshte nje aventure por nje prove dhe mbrenda kesaj prove bejme pjese te gjithe
mos harroni traditat dhe token meme shqipetare se edhe mua me mungon shume o vellezer..
Faleminderit per mirkuptimin dhe ju pershendes te gjithve ku jeni ne vecanti stafin e forumit i cili na jep shume mundesi qe te shprehim deshirat pershendetje etj etj etj............
Me respekt ALEKSI..............![]()
Krijoni Kontakt