Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61

Ja Dhe Fotoja/prezantimi Im ......

Te dashur bashkatdhetare...mire se ju gjej dhe me poshte po postoj disa nga fotot e mia. Me lejoni tju tregoj paksa per vetin tim. Jetoj ne angli dhe jam student ne nje kolegj ketu. Shpresoj qe te marr notat e duhura simjet dhe te shkoj ne universitet te studioj per mjeksi. Dega qe me pelqen me shume eshte neurologjia por nuk jam i vendosur 100% akoma. Me origjine jam nga Lezha dhe mbi te gjitha jam shqipetar dhe per kete jam shume krenar. Jam 18 vjec dhe me pelqen shume karateja. Vitin qe shkoi mora pjese ne kampionatin e Londres veriore dhe mora medaljen e bronzit. Me pas arrita ne lojrat nacionale te rinjeve te anglise por pa fat aty. Do te fitoj se sben nje dite dhe do te punoj shume. Megjithate mjaft me jeten time tani dhe me lejoni te them qe jam shume i gezuar qe erdha ne mesin e nje forumi kaq simbolizues te mendjes se mrekullueshme dhe stimuluese shqiptare.
    Sx to everyone will do good in their malnurished lives

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61
    Ketu kam dalur sapo jam zgjuar nga gjumi. Kisha pare nje enderr te keqe dhe u mundova ta ilustroj kete ne fotoshop.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Fierake Dinake Maska e PhillyDIMe215
    Anėtarėsuar
    18-05-2003
    Vendndodhja
    philly
    Postime
    7
    mirseerdhe yllo

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Postuar mė parė nga Sykaltri-GB-US
    Ketu kam dalur sapo jam zgjuar nga gjumi. Kisha pare nje enderr te keqe dhe u mundova ta ilustroj kete ne fotoshop.
    Illustrimi mese i arritur; fotoja ishte teper e frikshme.

(lol)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61
    Ketu kam dalur ne diten e hapur te spitalit te Hammersmithit. Prane meje eshte Profesor Lord Robert Winston. Ai eshte nje nga mjeket me te zote te Anglise dhe mu dha privilegji ta takoja ate pasi po prezantoja kolegjin tim sebashku me ato dy nxenesit te tjere. Ne te tre ishim delegatet e shkolles tone dhe na quan pikerisht neve te tre sepse ishim "yjet" e shkolles tone. Ju mund ta gjeni kete foto ne faqen e pare te webit zyrtar te ketyre spitaleve (duke klikuar meposhte) dhe gjithashtu u publikua ne gazeten "the chronicle", "The daily star" dhe Sunday Telegraph. Vizitoni kete faqe nese nuk besoni.
    www.hhnt.org
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Mire se erdhe plako dhe fat te mbare ne qellimet qe ke !
    WOLF POWER

Ps besoj se duhet te jete nder te kesh profesor Lord Winston

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Te lumte jo vetem qe je kaq king por dhe per mendjen e mprehte qe ke! Te urojme suksese te metejshme dhe ta kesh parasysh qe te ndihesh dhe te tregohesh qe je shqiptar , te na nderosh dhe te na e cosh krenarine me lart se sa e kemi!

i/e regjistruar Maska e Iliri88
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    Mire se erdhe ne forum Sykaltri-GB-US. Te uroj suksese ne rrugen qe paske zgjedhur.

I

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61
    Faleminderit Vjosa, Wolf Power, Kuqalashja dhe PhillyDi dhe shume te tjereve per komentet tuaja. Verte jeni shume te sjedhshem dhe paci fat gjithashtu!

Desha te shtoj edhe dicka:
    Nuk e di nese e vereni ate Librin ne Doren time ?! Ai eshte nje nga Librat qe ka shkruar profesori vete. Me dhuroi tri kopje. Nje kam mbajtur per vete dhe dy te tjerat do tia fal/dergoj Librarise se Tiranes (nese e pranojne), qe njerezit dhe/ose studentat e tjere ne shqiperi mund ta lexojne nese deshirojne. Kur e mori vesh qe une isha shqiptar, ne te dy librat, Lord Winstoni shkruajti "per shqiptaret, nje popull mendje larte dhe te dashur". Me kerkoi se si ta shkruante ne shqip por ishte shume gjate saqe i thashe ta shkruante ne anglisht. Megjithate shkruajti "faleminderit" ne fund. hehe. Me falni nese po dukem sikur po shes mend por nuk mund ta mbaja dot se treguari!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61
    Edhe Iliri88 faleminderit per komentin tend.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •