hola!!!!!!!!!!!!! une jam nje vajz nga korca dhe jam 17 vjec jam regjistruar ne forumin shqiptar dje duke shpresuar qe do gjej nje shoqeri te mire ne kete forum ! (po te keni ndonje pyetje mos nguroni ok?????????????????)
hola!!!!!!!!!!!!! une jam nje vajz nga korca dhe jam 17 vjec jam regjistruar ne forumin shqiptar dje duke shpresuar qe do gjej nje shoqeri te mire ne kete forum ! (po te keni ndonje pyetje mos nguroni ok?????????????????)
Seksi pa dashuri eshte nje eksperience boshe por midis eksperiencave te tjera boshe qe na rrethojne eshte me e mira
sa mire i prisni miqte !!!!!!!!!!!!
me krahe hapur i pritkeni![]()
Seksi pa dashuri eshte nje eksperience boshe por midis eksperiencave te tjera boshe qe na rrethojne eshte me e mira
Mire se erdhe mi! Sa e padurushme qe qenke mi! Prit pra se eshte akoma heret per te qene aq te vemndshem ndaj miqeve te rinj. Te uroj t'ja kalosh sa me mire ketu ne forum, gjithesesi.Befsh sa me shume miq.
Kuntakinta
:-)
hej kuntakinta thnx per mikpritjen
Kenaqesi ime angel! Ja kalofsh mire ketu zemra.![]()
:-)
ashtu mendoj me lal
----------------------------------------------------------------
Miresevjen! U befsh edhe 100!
Uroj t'ja kalosh mire ketu korcarke. Sa per shoqeri te mire nuk e di sa do gjesh. Sidoqofte te vafte mbare!
----------------------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
thnx zeus
ma tutti qui sono molto buoni
Mireseerdhe Evis.
Ja kalofsh sa ma mire midis nesh.
Elda
Jam Tropojane Dhe Krenare
Po S'te Pelqeu Plas Syt
Bjeri Kokes Per Mur
As Qe Ma Ndjen Fare...!
thnx elda shpresoj tja kaloj sh mire se jini te gjithe te mbrekullueshem![]()
kissssssssssssssssssskisssssssssssssssss per gjithe antaret e forumit
Krijoni Kontakt