Desha ti pyes te gjithe besimtaret e zellshem te ketij forumi, perse besoni ne Zot ? Nuk ka rendesi nese jeni muslymane, katolike, orthosokse etj.
Perse besoni ne Zot?
Desha ti pyes te gjithe besimtaret e zellshem te ketij forumi, perse besoni ne Zot ? Nuk ka rendesi nese jeni muslymane, katolike, orthosokse etj.
Perse besoni ne Zot?
"Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"
Une besoj qe kur te vete atje ta gjej plot me goca te bukura ,nje pishine ,shampanje dhe mmmmmmmmmm.
Po ti pse beson ?
Gj t m .
Ku jeni o besimtare te zellshem qe mundoheni te bindni te tjere te besojne fene tuaj, por vete nuk e dini perse besoni ne Zot.
Perse nuk pergjigjeni?
DIKUR, NDOSHTA NUK DO TE DIJA QE TI PERGJIGJESHA DHE AQ DREJTE KESAJ PYETJEJE, PER ARSYE SE NUK E KISHA KUPTUAR SE CFARE ESHTE NE TE VERTETE PERENDIA, NUK E KISHA JETUAR...
TANI I SHIKOJ GJERAT TE KTHJELLETA.
I BESOJ PERENDISE PER ATE QE ESHTE DHE QE NUK ESHTE NDRYSHE, NDOSHTA SIC MUND TA DONIM DHE TA IMAGJINONIM NE NJEREZIT.
BESOJ, SEPSE AI ESHTE TERESIA E JETES SIME, ESHTE VETE JETA IME, SEPSE NUK MUND TE JETOJ DOT PA TE, SEPSE NUK DO TE KISHTE KUPTIM JETA IME PA TE, DHE SEPSE KAM LINDUR PER TA DASHUR ATE, PA E DITUR SE AI ME DESHI I PARI.
Abigail!
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Shume nga ju i lidhni besimin me fe, une kete nuk e bej.
Besoj ne fuqi mbinatyrore por nuk di ta pershkruaj. Me duket shume naive te besoj si besojne disa te tjere, por ajo eshte e drejta e secilit nga ne.
Besoj se me duket e llogjikeshme te besoj ne dicka, por nuk besoj nga frika e as per kurrfare interesi se Zoti do te me shperblejne per ate pune.Nuk besoj se Zoti lejon njerzit te jene te mire ose te keqi per ti shperblyer ose gjykuar.
Une mundohem ta kombinoj besimin me llogjiken.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Ne Zot gjej qetesine shpirterore, zgjidhjet ideale te cdo gjeje: dashurise, fuqise, lumturise, pasurise shpirterore, familjes se shendoshe..Postuar më parë nga Albo
Perse besoni ne Zot?
Un besoj sepse me ndihmon te fokusohem ne nje rrug qe mendoj se esht e drejt nuk e di ne ka zot apo jo por te mos besosh esht vertet e frikshme
Ore mos do te thote ky qe njerezit duhet te kene arsye qe te besojne? Kjo s'eshte hic e vertete. Ka njerez qe jane lindur nder besimtare, e besimi per ta eshte si buka qe hane. Jeta nuk imagjinohet dot pa te. Une vete e kam nisur pelegrinazhin tim fetar qe ne moshe 14 vjec, dhe akoma nuk e di se pse. Nga dola aq besimtar une? Kam 2 breza te afermisht qe deklarojne kategorikisht qe 'S'ka Zot' . s'ka jete pas vdekjes. Ndersa une (ndonese nuk aderoj ne asnje lloj religjioni te organizuar) besoj ne Levizesin e Pare (sic e quante Aristoteli Hyun) UNE OR VLLA S'KAM ASNJE ARSYE QE TE BESOJ. Eshte thjesht natyra e njeriut qe ka nevoje per nje figure aterore qe kujdeset per te. Mbi te gjitha eshte me e lehte ti japesh kuptim jetes nqs beson ne Zot.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
me sa kam degju Zoti eshte 1 . 1 eshte per te gjithe . 1 duhet te besojne te gjithe![]()
Dashuri te hedh ne LUM
E te thote nuk te hodha UNE
dhe nje zemer me tha te dua
Une ketu po luaj avokatin e djallit jo per te provokuar por per te testuar besimin e secilit prej jush. Pyetja ime u drejtohet atyre qe jane besimtare dhe jo forumistave qe nuk besojne ne Zot.
Arsyeja perse e bera kete pyetje lidhet me faktin se po te lexosh ne kete forum, secili nga jush mbush romane ne mbrojtje apo propogandimin e fese se tij, por kur vjen fjla per te deshmuar besimin tuaj, nuk arrini qe ti kaloni as dy rreshta.
Pergjigjia eshte e thjeshte, e shkurter dhe kuptimplote per ata qe besojne.
Krijoni Kontakt