I kisha premtuar mikut tim Romeo se do vendosaj foton e tij ne internet. Do me vinte shume keq nqs nuk do e beja. Ky eshte Romeo bashkeqytetari im banon ne londer . studion per english profesioni futbolliste te ardhshem te liverpol![]()
I kisha premtuar mikut tim Romeo se do vendosaj foton e tij ne internet. Do me vinte shume keq nqs nuk do e beja. Ky eshte Romeo bashkeqytetari im banon ne londer . studion per english profesioni futbolliste te ardhshem te liverpol![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilvirys : 24-05-2002 mė 11:51
Dua mėngjez-ė e Majit
kur kėndon bilbili i bukur
kur fryn erėza e malit
edhe qarku ėshtė i skuqur
Dua lulet-ė tė fushėsė
nė mėngjez kur janė plot me vesė
doēkat e bardha te ēupės-ė
vete me vrap qė ti presė
Po nga gjithė ato mė parė
dua mė shumė Shqipėrinė...
Romeo eshte ai Majtas![]()
Dua mėngjez-ė e Majit
kur fryn erėza e malit
Dua lulet-ė tė fushėsė
vete me vrap qė ti presė
Keto puthjet (buzet) i ka vene nje vajze sic duket i pelqyen keta futbollistet lOL
Dua mėngjez-ė e Majit
kur fryn erėza e malit
Dua lulet-ė tė fushėsė
vete me vrap qė ti presė
Pershendetje. goxha birinxhi si ti e shoku. po nga jeni? ku keni dal atje ne New York apo Angli. o do ti jepja shokut tend qe banon ne angli ngushullimet e mija te me perzemrta e te sinqerta, e te behet i forte i ka jeta keto nje here hum e nje here fiton, per nenen mbretresh e kom lafin, me duket sikur i ka len jetime tere.![]()
po nga ana tjeter me behet qefi per ata Carlin e shkret se po vdes pa u be njeher Mbret. i ku gjushja kur do ta kete radhen mami, pastaj carili i vogel marshalla.
me shume respekt
eda
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eda H : 25-05-2002 mė 20:07
Eda...ah Eda Eda...se po me cmend ti mua moj vajze e mbare...tek fotoja e pare nese e ke vene re me kujdes(gje qe sbesoj ta kesh bere pasi do jesh perqendruar mbi Romeon),eshte i famshmi Big Ben,kulla e sahatit te Londres nese mund ta quaj keshtuPer kuriozitet,edhe ne NY ka ndonje kulle te tille,apo qe i ngjan???(se skam qene ndonjehere prandaj)
Gjithe te mirat!!!
PS U be nja nje muaj e ca(apo dy?) qe vdiq gjyshja...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 27-05-2002 mė 06:48
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
nuk jam ndonje tifoz i madh i futbollit,por duke qene se jetoj ne Itali,ndjek kampionatin ketu cdo vit...doja te dija nese ne UK ka shqiptare qe luajne futboll ne ndonje kategori te liges angleze. Ketu ne Itali di qe ka pas luajtur Bogdani vjet,dhe Igli Tare sivjet tek Brescia...pa folur per shqiptare ne kategorite e dyta apo te treta(besoj se duhet te jene me shume) Po ashtu,meqe e the ti Ilvirys,shpresojme te degjojme sa me shpejt Romeon tek LiverpoolUrime Romeos!!!
Pershendetje. e kam lafin per te foton e dyte, nese crendesi ka. e sa per nene mbretersh mase per ne so gjo e kan kaluar dy muaj, por per ata anglezet jetim dy muajshi eshte 2-sekonda, ju i ku kush ju i ku, i la si i la.....![]()
![]()
me shume respekt
eda
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eda H : 27-05-2002 mė 11:37
Eda me fal te te bej nje pyetje? Sa kohe ke pa u kthyer ne Shqiperi? Se me duket se ke harruar shqipen...mezi e kam marre vesh ate fjaline e fundit...(jo ate "me shume respekt",pak me siper..."ju i ku kush ju i ku" me dukej si japonisht vallai)
Ah dhe nje pyetje,vertet ngjajne metrote e NY me ato te Londres??? Se une psh pashe shenjen e metrose se Londres(rrethin e kuq me shiritin blu) dhe e njoha qe ishin ne Londer...une skam qene ndonjehere ne UK
Nejse...se ky muhabet me mire mos zgjatet me...Eda shpresoj mos me keqkuptosh...perpiqu te pakten te shkruash me ngadale,mos harro qe nga ana tjeter e ekranit lexojme vetem shqip,anglisht,italisht,frengjisht apo ndonje gjuhe tjeter europiane...po jo aziatike!!!
Pershendetje!!!
Pershendetje. fjalet e tua vath ne vesh...
Por me duket se je ti qe nuk po merr vesh shqipen se ship eshte ajo fjalia e fundit "atyre ju vdiq kush ju vdiq" mase e ke veshtire te kuptosh shprejet ne shqip![]()
. jo mo nuk ta marr per keq jo. sa te rroj do te mesoj. edhe po nuk pranove gabime apo sygjyrime, ehm ehm ehm vaj me det per mua.
me shume respekt'
eda
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eda H : 28-05-2002 mė 11:35
Atehere...pike se pari ske shkruajtur "ju vdiq kush ju vdiq"(leqe nuk thuhet "ju" por "i" ,te jemi precize) Me sakte, ke shkruajtur "ju i ku kush ju i ku" (ver re hapesiren midis 'i' dhe 'ku' te lutem) Dhe se dyti,mu deshen nja 10-15 sekonda per ta kuptuar...keshtu qe nuk eshte se nuk kuptoj shprehjet ne shqip...per me teper...kuptoj dhe "japonishten" tende Eda!!!
Shpresoj ta pranosh dhe kete sugjerim![]()
PS mos ver me vath ne vesh se kush e di ska me vend![]()
Gjithe te mirat!
Krijoni Kontakt