Mbas njė kohe tė gjatė qė ndodhem nė Forum mė sė fundi po prezantohem dhe un si gjithė tė tjerėt
Njihem nė jetėn reale me emrin Mario. Pėrsa i pėrket botės sė internetit njihem me emrin VAZELOS.
Dihet qė ē'do gjė e ka njė fillim , njė lindie dhe njė jetė.
Unė u linda para 21 vitesh, nė njė familje tė thjesht, nė Piskovė tė qytetit tė trėndafilave Pėrmetit. Hodha hapat e parė dhe shqiptova fjalėn e parė nė kėtė tokė tė shenjtė ku jetova plot 15 vjet. Nė vendlindjen time mora mėsimet e para, njohurinė e parė tė jetės dhe ėndrrėn e pashuar pėr tė jetuar.
Siē dihet Shqipėria u fundos nė errėsirėn e politikės, varfėrisė dhe krimit. Pėr tė patur njė jetė mė tė qetė dhe njė tė ardhme mė tė mirė , familja ime emigroi nė Greqi ku jetuam pėr 3 vjet . Greqia mė ka lėnė mbresa tė bukura, ėshtė njė vėnd i bukur me shumė ishuj, tė cilėt disa prej tyre i kam vizituar dhe fare mirė mund tė them qė kėto 3 vite kanė qėnė vitet mė tė bukura qė kam jetuar deri nė kėtė kohė.
Siē thonė guri i shkulur peshon nė vėndin e tij dhe nuk mund tė zėrė vend nė vende tjera, kėshtu mu desh dhe mua si nje gur i shkulur, tė largohem pėrsėri dhe emigrova nė Belgjik, plot 3 vite jam i emigruar kėtu dhe po studioi pėr informatik.
Jam njė djalė i qetė dhe me plot ėndrra. Mė pėlqen muzika dhe ryma mė e preferuar pėr mua ėshtė Hip-Hop por gjithashtu me pėlqen Pop , Tecno edhe Kėngėt Popullore Pėrmetare.
Mė pėlqen Futbolli dhe jam tifoz i flaktė i Panathinaikosit
gjithashtu ndjek edhe garat e shpejtėsisė Formula_1 dhe jam tifoz me Ferrarin. Mė pėlqen tė luaj Bilardo.
Duke shpalosur ē'do ditė Forumin Shqiptar, shplalos tė rejat qė mban rinia shqiptare si ajo nė Shqipėri dhe mbarė botėn.
Tė jesh i emigruar s'do tė thotė, tė lesh nė harrim vėndin tėnd, sepse nuk ka vend tjetėr si nė shtėpi dhe nė kėtė rast ėshtė Shqipėria.
Me Respekt
Mario
Krijoni Kontakt