Se di si mendoni a vret largesia nje dashuri apo mjafton qe ajo te jete e paster dhe e shendoshe?!
Se di si mendoni a vret largesia nje dashuri apo mjafton qe ajo te jete e paster dhe e shendoshe?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 21-02-2008 mė 13:59
c'do gje kur eshte e tepert te vret, sidomos ne dashuri, kur largesia eshte e madhe ngadale ngadale te demton!
Large syrit, large zemres!
une nuk jam me ate larg syrit larg zemres vana
mire per ty, nga eksperiencat qe kam pasur une kete mendoj!
shpesh here njerzit mendojne se po te duhen shume largesa nuk te vret por ata qe e kane provuar jam me se e sigurt se te tere jane vrare ne zemer e ne shpirt nga kjo largese e mallkuar.
megjithate i uroj te gjithe atyre qe jane larg te afrohen sa me shume me njeri tjetrin![]()
![]()
![]()
Look, God's hand is not too weak to deliver you;his ear is not too deaf to hear you. isaia 59:1
Ja, dora e Zotit nuk ėshtė tepėr e shkurtėr pėr tė shpėtuar, as veshi i tij nuk ėshtė tepėr i rėnduar pėr tė dėgjuar. isaia 59:1
if u ever need a friend to hear u out God's is the only one as he does not lough at anyone.
Yeah, dhe une mendoj se largesia vert dhe dashuria iken avash avash dhe me kohen...
"Hiēi eshte pasqyra ku shihet e gjithe bota."
une jam gati 450 km larg me te dashuren time dhe nuk them qe se ndjej perkundrazi shume por ama nuk mendoj qe ajo largesi mund te mundi dashurine time sa te me ndaje nga ajo.
Mendoj se largesia ndikon ne dashuri por ka dhe raste kur ajo snikon.
Mua me qelloi rasti qe largesia me ndahu nga e dashura.
Pa fat ske te besh.
see you!!!!!
Une mendoj se largesia ka efekt 100% !!
Vetem ne raste te rradha te presin per ndonje INTERES!!
P.S Thjesht keshtu mendoj une paski kam pas nje eksperience keshtu...
~laterz~![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt