i kame shpatullat dhe gjoksin me pucra.kame nja 3-4 muaj keshtu.kure i beje me lenge limoni me zhduken per pak ore dhe me dalin perseri.c'fare me keshilloni te bej,he ju estetiste shtrydheni njecik mendjen.
i kame shpatullat dhe gjoksin me pucra.kame nja 3-4 muaj keshtu.kure i beje me lenge limoni me zhduken per pak ore dhe me dalin perseri.c'fare me keshilloni te bej,he ju estetiste shtrydheni njecik mendjen.
Me te tilla pucra nuk kam hasur ndonjejere! Mendoj qe do te kishte vlere nje kontroll klinik dhe nje sere analizazh sepse me duket kompetence e mjekut dermatolog! Personalisht nje rast te tille nuk do ta merrja persiper per trajtim! Mos e ler pas dore problemin! Nje medikament mjeksor do te ishte me efikas se lengu i limonit! Zakonisht klientet me acne trajtohen me produkte qe balancojne sekrecionet yndyrore te lekures (pasi superprodhimi eshte njeri prej shkaqeve), dhe me rreze! Aknet kane tjeter trajte!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
K19 mua me duken pucra verore ato.
Dalin neqofse djersit shume, e eshte vape perjashta. Lahu perdite dhe mundohu te mos djersishesh shume, ne qofse nuk ben derman ik ke doktorri.
Pucrat e veres shfaqen ne mosha te vogla dhe kane te tjera karakteristika. Ato gjenden te shperndara ne menyre uniforme dhe jane fare te vogla.
Faleminderit per interesimin vajza.
E zgjidha hallin,vajta tek nje dermatolog dhe me tha qe ka 2 mundesi.
1)vendi ku stervitesh ne palester eshte i piset.
2)Nuk duhet te hash shume.
Provova te stervitem me nje bluze per nja 2 jave po hic njelloj ishin,pastaj fola me nje mikun tim edhe ai instruktor.Ai me tha qe pucrat i kisha vetem nga dieta qe mbaja(6000-6200 kcal ne dit)
Ca si shume![]()
Tani gati me jane zhdukur fare.
:
Ah harrova te them qe tani ha vetem 3 here ne dite.Nje korosan ne mengjese nje pjate gjelle ne drek dhe nga ora 22:30 ndonje pjate makarona.
pucrat i kisha vetem nga dieta qe mbaja(6000-6200 kcal ne dit)
--------------------------------------------------------
Te marresh kaq kalori ne dite eshte e tmerrshme. Do te kesh probleme serioze me shendetin.
Per problemin qe parashtron kam nje ide; ndoshta ke alergji nga veshjet. Perpiqu te perdoresh rroba me fibra organike (te pambukta ose te leshta 100%). Ne rast se lekura eshte sensibel veshjet sintetike te shkaktojne probleme. Me vjen mire qe je ne permiresim.
Have you gotten a tan lately? Une s'kisha as nje problem me lekuren time deri sa vajta ne Shqiperi dhe u dogja nga dielli.Postuar më parë nga Mina
Me te tilla pucra nuk kam hasur ndonjejere! Mendoj qe do te kishte vlere nje kontroll klinik dhe nje sere analizazh sepse me duket kompetence e mjekut dermatolog! Personalisht nje rast te tille nuk do ta merrja persiper per trajtim! Mos e ler pas dore problemin! Nje medikament mjeksor do te ishte me efikas se lengu i limonit! Zakonisht klientet me acne trajtohen me produkte qe balancojne sekrecionet yndyrore te lekures (pasi superprodhimi eshte njeri prej shkaqeve), dhe me rreze! Aknet kane tjeter trajte!
Megjithate pucrat e tua me duken si pucra vape. Po djersit me shume?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
HHHHHmmmmm ,une mendoj se ato pucra te kane dale nga heqja e qimeve ne gjoks.Ka mundesi lekura jote te jete shume sensitive ,dhe kjo ka bere pak ndikim.
Nuk eshte aspak reaksion depilimi dhe as temperature ambjenti.
Krijoni Kontakt