Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar Maska e Beqari002
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    500

Ngrijnë nga të ftohtit dhe uria

Ngrijnë nga të ftohtit dhe uria

Has, njëri prej tyre vdes, tjetri në gjendje kome në spital. Në rrezik dhe 11 motrat e vëllezërit e tyre

Kukës, ngrin femija

KUKËS- Gjenden të ngrirë në banesën e tyre dy vëllezër të mitur që jetonin në një varfëri të tejskajshme, ndërsa në rrezik është dhe jeta e 11 motrave dhe vëllezërve të tyre. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Gjinaj, një fshat i thellë malor në rrethin e Hasit, në familjen e varfër Zyberi. Burime nga vendngjarja thanë për gazetën se dy nga 13 fëmijët e çiftit Zyberaj nga ky fshat janë gjendur të ngrirë nga të ftohtit në banesën e tyre gjysmë të shembur nga dëbora. Njëri prej tyre, Armir Zyberaj, 3 vjeç, ka vdekur në spitalin e Kukësit, ndërsa vëllai i tij Arditi 5 vjeç, gjendet në koma në spitalin e Kukësit. Mjekët e këtij spitali thanë për gazetën se fëmija 5-vjeçar rrezikon të humbasë këmbët e tij pasi ato janë kalbur nga të ftohtët. Burime të spitalit të Kukësit thanë për gazetën se fëmijët kishin dhe shenja djegie në trup. Po sipas këtij burimi këto shenja mendohet të jenë shkaktuar gjatë tentativës së tyre për t’u afruar pranë zjarrit në vatër.
    ----------------------------
    --------------------------------
    Oj sharki e lehte si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?
    Jam martuar002

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2002
    Postime
    68

Tragjedi per familjen turp per shtetin...

...turp,turp per te gjithe pergjegjesit e tij ,turpi me i madhe per bandat ne krye te tij,turp per te gjithe shqipetaret kudo qe jetojne,turpi do te na mbuloje perjete,para nje jave ne nje fshate ne Skenderaj qete mbysin nje femije sot vdesin dy nga te ftohtit,a jeme pergjegjes ne,a ka mbete pak morale dikund,a ndjehet dikush pergjegjes per shkaterrimin e ketyre jetrave,a duhet te ndihet dikushe mire me femijet e vet prane votrave te ngrohta,a ndonje popull ma papergjegjes se sa ne,a ka ndonje vend tjeter ne planet qe ka aq shume ministra,gjenerale,kapidana,armata,parti,patriote qe nga goja qesin flake,haxhi,prifrinje,doktora,lesha,hamama,kurvana ,rrospija qe ua hane qete femijet ose u ngrijne nga te ftohtit,shifeni drenicen ne çka e sjelle kriminelet,nuk lene pershtypje as vdekja e atij femiu fatekeq,heret a vone Drenica do ta thote fjalen e vet.

i/e larguar Maska e Honezmi
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Joni 1
    Ne Shqiperi nuk ka mbetur asnje fie -morali.-!!!!!!
    Me kete dua te theme se:Ne pushtet eshte nje qeveri e degjeneruar,qe qeveris vendin nepermjet dhunes dhe hipokrizise dhe po u mere shqiptarve te vetmen gje qe u ka mbetur akoma; ..-JETN-!
    Por mendoi, se e keqja, nuk qendrone vetem te keta qeveritare, por, te te gjithe ata qe i mbeshtetin dhe u japin voten ketyre -KANIBALVE-te pa cipe.
    Ne vitin 2003 dhe femijet te vdesin nga te ftohtit!!!O..o kjo eshte kulmi!! O...o..o shk...erdhater te degjeneruar, qeveritare dhe ju qe i mbeshtesni,qe me paturpesi mirni dhe guximin ti mbroni ketu
    ne forumeurp te kyni.Po ku e njifni turpin ju!!JU DONI PLUMBIN
    Mendoi se opozita duhet te dali ne demostrime deri ne permbysjen e ketyre -KANIBALVE-.Po qe nevoja dhe me arme....
    Mendoj se ne si shqiptare duhet te bejme dicka per kete familje te varfer por te ndershme,dhe per femijet e saje.

i/e regjistruar Maska e Beqari002
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    500
    Digjet i gjallë në banesën e tij, fëmija 2 vjeçar

TROPOJE (10 Shkurt) - Nje tjetër tragjedi me protagonistë "fëmijë", ka ndodhur sot në qytetin e Tropojës. Një vogëlush është djegur i gjallë në banesën e tij në Tropojë. Fëmija i një polici, me moshë vetëm 2 vjet ka qenë në banesën e tij, kur kjo e fundit u përfshi nga flakët. Shkaku i rënies së zjarrit mbetet ende enigme, sikurse edhe rrethanat në të cilat ka vdekur vogëlushi. anjo/mr (BalkanWeb)
    -----------------------
    -------------------------
    Oj sharki e lehte si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?
    Jam martuar002

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Honezmi, mos i ngatrro gjerat. Emocionet qe shkakton fotografija e atij femije te vogel me fytyre engjellore s'duhet te manipulohen duke ju veshur ngjyra politike, duke shkuar deri ne thirrje per lufte e plumba kokes (kujt valle? nqs e ke per politkikanet me ke me vete por jo mes popullit)

Politikanet tane sot (vi re qe s'bej asnje dallim se nga ç'ane vijne) kane kaluar shkallat ekstreme te perversitetit dhe te pafytyresise. Ne ketej konstatojme ata andej "qeverisin" e mbushim xhepat mbi mjerimin e te aferme tane. Te shpresojme qe keto relika sllavo-komuniste te largohen sa me shpejte nga skena dhe kjo te realizohet me vota dhe jo me me plumba ...

Perfundimisht mendoj qe s'eshte mire te manipulohet me hidhrimin e familjes qe ka humbur femijen ...
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    156
    Ej, ja q...fsha rropt atij padrino mjekrmutit qe bon xhiro me concord fakeri *****. Shume gjynah. Une mendoj se ne vend te punonjes bashkie per kete, per ate, per leshin e mamit te vet e per misrat e buket me djath qe pjekin gjate orarit te punes ne zyra Shqiperia ka nevoj urgjent per nje reformim, pershtatje dhe krijimin e nje ligji te vecante per krijimin e sherbimit social dhe punonjesit social i cili duhet te meret pa tjeter me femijet qe jane ne rrezik,jo vetem si ai i shkreti po dhe ata qe behen pre e shfrytezimit pedofilik apo dhe ato qe i cojne per lypsa jashte. PO kujt tja kerkosh, fakerave qe merren me diskutime boshe se e ke vjedh ti doganen apo e kame vjedh une kur fmijet e vegjel vdesin sot e kesaj dite si coli vocerr ne kohen e migjenit. Te dhemb shpirti.
    Ju ftoj, te pakten per vete do ndez nje qiri dhe do lutem per shpirtin e atij zogut te vogel qe fluturoi ne qiell mes bardhesise qe vret.
    Gjithashtu jame shume dakort nese organizohet dicka per ti dhuruar familjes dika per te jetuar, besoj dhe nje 2 paundsh do jete nje nje ndihme e madhe per ta dhe ne sna kushton gje.

Ah si skame nje grusht te fuqishem ti bie ktij mali qe sban za!

SN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2002
    Postime
    68

Nuk kam me fjale...

shifeni www.shekulli.com nese nderrmere dikush nje iniciative per ndihme per familjen e pafate jam i gatshem te kyqem me ate mundesin modeste time qe kam.Neser ne shenje keqardhje dhe bashkefajesie per kete kete tragjedi njerezore nuk do te shtrojme dreken tradicionale te 'bajramit' ne familjen time.

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Roni Sotiri!
    Si heqe asnje presje asai qe thashe me larte.
    Ti kuptoje dhe mere si te duash.Per mua qe te pastrohet e te regullohet ai vende, nga keta gjakpirsa,hajdut,kriminela,te degjenerruar e tradhetare;vrasesh femijesh(ku ka me gje te keqe se te te vdesin femijet nga te ftohtit e te pa ngrenet)per mua ka vetem nje rruge -grika e armes-.
    Per cfare votime flet ti o Roni?Une nuk di qe ne Shqiperi te jene bere ndonjeher votime te regullta!!!!Perse une duhet te fale ate pjes te "popullit"qe votone per keta sojseza?!!Perse?Qe te vrasin e presin akoma ...Apo; qe te vjedhin e te bejne pushimet ne Egjypt?!
    aS QE ME VETE FARE MENDJA Q

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Roni Sotiri!
    Si heqe asnje presje asai qe thashe me larte.
    Ti kuptoje dhe mere si te duash.Per mua qe te pastrohet e te regullohet ai vende, nga keta gjakpirsa,hajdut,kriminela,te degjenerruar e tradhetare;vrasesh femijesh(ku ka me gje te keqe se te te vdesin femijet nga te ftohtit e te pa ngrenet)per mua ka vetem nje rruge -grika e armes-.
    Per cfare votime flet ti o Roni?Une nuk di qe ne Shqiperi te jene bere ndonjeher votime te regullta!!!!Perse une duhet te fale ate pjes te "popullit"qe votone per keta sojseza?!!Perse?Qe te vrasin e presin akoma ...Apo; qe te vjedhin e te bejne pushimet ne Egjypt?!
    Nuk mendoi se po beje propagande, po, po thome nje te vertete.
    TE PELQEN APO STE PELQENE TI.

i/e regjistruar Maska e tolla
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    itali(milano)
    Postime
    25
    ej o cuna me duket se kjo teme eshte hapur per ata femije e jo per politikane.akoma nuk e kani kuptuar qe ata e kane ndertuar shtetin ne menyre te tille qe mos ty hyje ferre ne kembe dhe ne ketu rrime e bertasim kot.keto jane fjale qe bien ne vesh te shurdhet! une jam dakort me mendimin e snom sepse shqiperia ka nevoje per nje ligj te tille.per nje asistenze te pakten per femijet.
    JETA ESHTE E BUKUR

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbulesa të mbronë nga te Ftohtit dhe të Nxehtit !!?
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 07-05-2009, 03:20
  2. Mbulesa të mbronë nga te Ftohtit dhe të Nxehtit !!?
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 18:47
  3. Tre viktima nga të ftohtit edhe në Shqipëri
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-01-2006, 14:33
  4. Të ftohtit e arktikut edhe në Ballkan!
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-01-2006, 05:26
  5. Vdes nga te ftohtit dhe uria ...
    Nga JONI 1 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-02-2003, 23:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •