Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    P_trainer
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86

me ndihmoni i i iii ii i ii i i

hap kete tem te re per nje problem serioz.Kam nja 2 vjet qe merem me bodybuilding dhe 3 muaj qe bej powerlifting.per fate te mire trupi im eshte pergjigjur mire stervitjes po kam nje problem.kyēet e duarve dhe gjunjet i kam shume te dobet.ne krahasim me nje njeri normal i kam te forte por un ngre nga 150Kg(BENC PRESS) deri ne 206Kg(SQUOT).tek ushtrimi i pare punojne krahet ndersa tek i dyti kembet.mbasi kame mbaruar e theksoj MBASI kame mbaruar ushtrimin e pare tek pjesa e brendeshme e kycit te dores me dhembin te gjitha tendinat ,ndersa gjunjet me lejojne te ngre pesha te mbetha vetem se gjate nxehjes (behen ca ushtrime me pak peshe po qe perseritet shume here10-15)me djegin me plote kuptimin e fjales.un banoj ne kate te dyte dhe kur hipi me shkalle arrije ne kate te 2-te "cope-cope" per fate te keqe ketu sa here vete tek doktorri te dhikojne dhe thone
    Doja te dija se mose ndonjeri nga ju eshte doktorr apo ka kaluar dicka te tile.gjithashtu doja te dija nese njihni ndonje integrator apo menyre per te rritur prodhimin e lengut sinovial,doktorret thone se kame pak tek gjuri.ju faleminderit!

K 19 kombinoje stervitjen me vrap.Mos ekzagjero me peshat. dhe pi lengje shume.Ke histori pozitive ne familje per semundje reumatizmale?Ke provuar ta lesh stervitjen per nje fare kohe?Si ke qene ate kohe?

P_trainer
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86
    histori reomatizme ne familje nuk kame pase.sa per stervitjen mund vetem te ul intensitetin dhe nuk munde ta le por ne ditarin e stervitjes eshte parashikuar ē'do 3 muaj nje cikel(4 javesh)me intensitet te ulet.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812

Re: me ndihmoni i i iii ii i ii i i

doja te dija nese njihni ndonje integrator apo menyre per te rritur prodhimin e lengut sinovial,doktorret thone se kame pak tek gjuri.
    Mendoj se duhet te preferosh supera te gatuara me lengun e kembeve te vicit!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e tolla
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    itali(milano)
    Postime
    25
    lalo edhe une kam nje mik qe merret me palester si ti madje ka konkuruar per body building edhe ai ka poblem me tendinat pavaresisht te them te drejte qe nuk marr vesh shume nga keto gjera te sugjeroj qe te ulesh intensitetin e stervitjes sepse edhe trupi e ka nje max kujdes me tendinat sepse jane shume te rrezikshme
    JETA ESHTE E BUKUR

i/e regjistruar Maska e SoPraNoS
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    norvegji
    Postime
    15
    a ma ti po ja fut kot mor grup ; ngadalesoje pak strevitjen dhe shiko nga femrat se nuk ke gje ne vij.
    If u wont to be more sexy
    (shit ca speca) and drink some pepsi

P_trainer
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86
    ketu ne itali meshkujt qe bejne palester (ata qe me te vertet bejne) femrat nuk i pelqejne.duan ata qe jane si DI CAPRIO mashkull "ne forme"48Kg.matet 7 here dhe pj***1 here.nejse kur te behet gjendja me seriose edhe stervitjen do ta le.faleminderit.

i/e regjistruar Maska e SoPraNoS
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    norvegji
    Postime
    15
    paska marr fund ajo bota andej
    me duket
    If u wont to be more sexy
    (shit ca speca) and drink some pepsi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    10
    Hi K19 !

Keshilla ime eshte te ulesh intensitetin e ushtrimeve dhe te rritesh frekuencen e tyre. Performanca jote nuk ka per te rene shume dhe besoj se nuk do kesh dhimbje te fuqishme .
    Pasi dhimbjet te jene zhdukur pothuajse fare provo te rritesh intesitetin gradualisht. Kur te arrish ne peshat e tanishme ne rast se dhimbjet do shfaqen perseri duhet ta mendosh seriozisht punen e te lenit te stervitjes.
    Persa i perket lengut sinovial duhet te mbash nje diete te pasur ne lengje.
    Nga ana mjekesore te rekomandoj te besh nje radiografi te kyceve per te pare nese karpet dhe tendonet jane ne pozicionin normal te gjitha keto mund ti besh tek nje mjek ortoped . bye
    Mace mace pis pis pis
    c'ka dollapi qe leviz
    eshte miu kaca miu
    gjithe pjatat i lepiu

Pershendetje K-19
    Une kam vite qe merrem me bodybuilding. Jam dhe trajner ketu ne Florida. Tani jam 100kg per vete dhe 1.73cm i gjate. Sigurisht qe kam pasur eksperience me dhimbje te tilla. Disa gjera qe mund te besh jane shume efikase per kete problem.
    1. Nxemje (warm up) - este shume e rendesishme qe te besh nje nxemje komplete te trupit dhe sidomos muskujve qe te dhembin.
    Se shpejti, doktor.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 476
    Postimi i Fundit: 23-01-2024, 07:38
  2. Kur'ani dhe Bibla (Analizė)
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 31-07-2010, 11:45
  3. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  4. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  5. Kisha Serbe dhe urrejtja ne Ballkan
    Nga Hyllien nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 22:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •