hap kete tem te re per nje problem serioz.Kam nja 2 vjet qe merem me bodybuilding dhe 3 muaj qe bej powerlifting.per fate te mire trupi im eshte pergjigjur mire stervitjes po kam nje problem.kyēet e duarve dhe gjunjet i kam shume te dobet.ne krahasim me nje njeri normal i kam te forte por un ngre nga 150Kg(BENC PRESS) deri ne 206Kg(SQUOT).tek ushtrimi i pare punojne krahet ndersa tek i dyti kembet.mbasi kame mbaruar e theksoj MBASI kame mbaruar ushtrimin e pare tek pjesa e brendeshme e kycit te dores me dhembin te gjitha tendinat ,ndersa gjunjet me lejojne te ngre pesha te mbetha vetem se gjate nxehjes (behen ca ushtrime me pak peshe po qe perseritet shume here10-15)me djegin me plote kuptimin e fjales.un banoj ne kate te dyte dhe kur hipi me shkalle arrije ne kate te 2-te "cope-cope" per fate te keqe ketu sa here vete tek doktorri te dhikojne dhe thone
Doja te dija se mose ndonjeri nga ju eshte doktorr apo ka kaluar dicka te tile.gjithashtu doja te dija nese njihni ndonje integrator apo menyre per te rritur prodhimin e lengut sinovial,doktorret thone se kame pak tek gjuri.ju faleminderit!
Krijoni Kontakt