Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

me mire vone sesa kurre

Te dashur anetare te forumit...shpresoj tju gjej mire me keto rreshta Une jam ELBO ne Chat...jam i ri me kete nick por i vjeter ama ne chat...duhet te jene bere 3 vjet besoj
    ELBO e zgjodha ngaqe jam nga Elbasani...nje pershendetje te gjithe elbasanllijve ketu ne kete forum !!! Por ELBO dmth edhe ELian-BOlogna...une jam Eliani,23 vjec kete qershor...Aktualisht ndodhem ne Bologna,Itali dhe studioj per informatike... ,jam perdorues i mire i sistemit operativ Linux dhe i keq i Windows-it...urrej politiken e Billit
    Jam tip i qete...dhe ndonjehere paksa i mbyllur ne vetvete...edhe pse mundohem qe te mos e shfaq dhe ti hapem te tjereve. Me pelqen muzika...sidomos R&B,Hip-Hop,black music ne pergjithesi...por ka raste kur degjoj vetem Rock dhe asgje tjeter...varet nga koha. Ah me pelqen shume te masterizoj CD pasi ketu kushtojne shtrenjte...biles tani se fundi po i kushtohem filmave ne DVD
    Cfare tjeter...ah jam i gjate 1.83(me duket...po s'qeshe shkurtuar...po plakemi dreqi ta marrte ),pesha me mire spo e them se pastaj ha shume dhe shendoshem...me pelqen te jem ne linje dhe sportiv...muskuj nuk kam shume por ato qe kam ama,e bejne punen Kam sy kaf dhe floke te shkurter geshtenje ne te celur.
    Kaq per tani...ju uroj gjithe te mirat kujtdo qe e mbaron se lexuari kete prezantim...he se shaka bera se nuk para sjell fat te keq
    (jam ateist dhe aspak supersticioz)
    Ah tek kjo fotoja kam dale ketu ne lab...thashe ta ve nje se ajo e para qe vura ishte bardhe e zi...(meqe ra fjala...per mjeshtrat e fotove ketu...di ndonjeri nese kthehen dot me ngjyra fotot b/z???)
    ika tani se u zgjata shume me duket...hugs to the boys and kisses to the girlies !!! ciaooooo
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

man of honor Maska e trinity
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    europa.eu
    Postime
    88

*

O eliano , kjo fotoja qe ke vene ketu eshte tamam per pashaportat e reja 10 vjeēare.Nga afer dhe me koke te madhe.

Ah me qe ra fjala duhet te jemi kryqezuar ne rruge patjeter
    in Via Zamboni.

Pershendetje.

Ckemi Trinity...pashaportat e reja s'i kam parasysh se sme ka skaduar akoma e imja...po flm per keshillen...do ta kem parasysh kur te dal foto tek xhaxhi fotografi....do ti them kujdes mos lesh veshet perjashte (jo per gje po i kam dhe ato pak te medhenj.lol)
    Tek Via Zamboni kaloj pak si rralle tani...po ti ver nje foto ose me mire prezantohu(se ste gjeta ketu kush je)...
    Gjithe te mirat...Eliani
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e nikita
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Bologna
    Postime
    30

majemy.....mon amour

me ne fund te gjeta...ahahahhaha ti me shkrin fare....ammazza se sei caruccio
    meqe the qe do ma rregullosh foton po ta coj...ma svoglo njecik ok???
    p.s mos ma shit ....ahahahhahahaha shkerzo daiii

bacioniii

Wink nikita mon tresaure lol

Uuuu sa kisha pa e pare prezantimin tim ne fillim te kesaj teme...nuk mbahesh mend...fale Nikites kjo...se ju gocat e tjera aha..as qe do kujtoheshit!!! LOL
    Niki,caruccio une eeee??? Se po na merr ne sysh dhe ti...rrofsh per komplimentet megjithate nuk e fus veten tek "caruccio-t",po tek "carino-t"
    Edhe sa per foton mos ki frike se nuk e shes,vetem do ta nxjerr tek www.ebay.al edhe shiko pastaj kur te turren te gjithe per ta blere
    ciao ciao
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 27-05-2002 mė 16:33

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Bologna
    Postime
    30

MAJEMYYYYYYYY

AHAHAHAAHAH ME SHKRIN GAZIT TI MUA...TE PAKTEN KUR SHKOJ NE ZYRE E LEXOJ MESAGJET TUAJA EDHE KUR JAM E NEVRIKOSUR ME KALON.....SEI TROPPO FORTEEE

P.S KUR TI SHESES FOTOT SA ESHTE PERQINDJA IME???

Cool fifty-fifty

ciao niki...e leme fifty-fifty si thua? Ama copyright-in ta le ty

i/e regjistruar Maska e iris
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    16

ja ku te pash

Che carinoooo! E lexova tano prezantimin tend dhe me neri pershtypje sepse shume gjera mu duken njesoj mbase ngaqe jetojme te dy ne Itali dhe jemi student e punojm....jane gati tre gjera njesoj po qe ketu ne Itali te bejne te ndjkesh pak a shume nje lloj jetese apo jo?Te uroj suksese dhe urimi per degen tende sepse eshte vertet shume interesante.Ika tani se ngela pa mesuar(tanto per cambiare....ha ha!!)ciao nga Irisi
    Iris82

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Bologna
    Postime
    30

mayemiiiiiiiii

u ktheva unaaa.....po ckemi?? si ka ke kaluar keto dite?? ah se shpejti do te vij te te takoj aty ku punon sorpresaaaaa

iris pershendetje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •