Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

Hmmm, shikojini vete

Nje grua i thote te shoqit qe te shkoje te bleje cigare. Tek po shkonte per ne dyqan, te cilin e gjeti te mbyllur, i shoqi u kthye tek nje klub per te pire dicka. Ne bar ai sheh nje alamet femne edhe fillon e i flet.

Pasi pine disa gota bire, e jo ketej e jo andej, ata perfundojne ne shtepine e bukuroshes. Pasi bene cfare kishin per te bere, ai sheh qe ora ishte tre e mengjesit edhe i shqetesuar ankohet: "o bo bo, ec e duro grun tashti. A ke ndopak pluhur shkumesi?" Ajo i jep ca edhe ai ferkon duart me to edhe niset per ne shtepi.

E shoqja po e priste mu ne dere, mjaft e merzitur.
    Po nga dreqin perfundove? - i thote ajo.

Epo zemra, ja keshtu e kane keto pune. Une vajta per ne dyqan, sic edhe me the, por ishte mbyllur. Keshtu qe u khteva tek klubi per ndonje gote. Po atje pashe nje alamet femne, edhe pasi kthym ca gota bashke, e jo ketej e jo andej, perfunum bashke ne krevat.

Ashtu heee - i thote e shoqja - pa ti shoh pak duart!

Ajo i sheh qe duart ishin me pluhur shkumesi edhe i thote: "Eh more dreq, ngele duke luajtur bilardo!!!

Morali i pjeses:
    Tregojini mo gjithmone te verteten grave, se ndryshe nuk ju besojne. Te pakten do flini me ndergjegje te qete...

Shenim Klod: Tashti, une ia kam pershtat shume shqipes kete humor amerikan, ndryshe as do ta merrnit vesh...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 18-01-2003 mė 05:46

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

jo aq keq jo

I cun me te hy ne poste, pa nje meso burre, qeros, qe po rrinte ke sporteli gjithe marifet, duke vendose pulla dashnie ne zarfa roze te celet, e te gjitha me kai zemer mbi to. E me pas, ai merr e i parfumos te gjitha nje nga nje.

Meqe cuni u bo mjaft kurioz, ai shko ke qerosi ene e pyet se cfare ishte tui bo.

"Jom tu dergu 1-mije kartolina te Shen Valentinit te firmosura. Gjeje po deshe se kujt?"

"Po he me pra mo, kujt?" e pyet cuni.

"Une jom avokat te divorcumish".

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    I gru i vje ka mrapa te shoqit, qe ishte tu u kenoq me kafen e mjesit, ene ia ras i laper mrapa kaptine.

"Te kom gjet i cope leter ke xhepi i panallonave me emrin "Marilo" ne te - i thote e terbume. "Bo mire te sqarohesh icik, seee!"

Po jo mi zemna - i pergjigjet i shoqi - ate kujtohet kur shkova ke bastet per garat e qenve? Po ky o emni i qenit mi pra mo, qe vuna bast.

Mjesin tjeter, gruja i vjen po ka mrapa ene ia rras i laper tjeter.

"Po tashti ca dreqin o kjo?" - i ankohet ai.

Mrome te ka more qeni me telefon.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Kete mjes, ndersa po mbertheja kemishen, me ra komca. Me pas, kur mora me kap canten, u keput doreza. Atehere vajta te hap deren, por u keput doreza. Vajta ne makine, por edhe atje me ra doreza e makines.

Tashti me ka hy fryka te boj ene shurren. (ooppsss...)

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Perse ia math gjithmone per ka ballkoni, kur yt shoqe ia fillo konges?

Po ja qe te mos kujtoje dynjaja se jom tui dhone dajak.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Nje lypes i afrohet nje pasanikeje edhe i thote: "Nuk kam ngrene gje qe prej kater ditesh."

Ajo e sheh edhe i pergjigjet: "O Zot i madh, sikur ta kisha edhe une kete force vullneti!"

Ushtari i mire
    i/e ftuar
    LOL Ajo e para ishte mo e nolta!

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Pse, ene ajo me komcen e keputme, eshte e bukur! Une do te thoja se vetem ajo me avokatin e te divorcumeve, eshte me pak reale per humorin e tipit tone.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

hahahaha

Nje dite, nje cune vjen ne bar edhe i thote barmenit: "Jepme 6-dabell vodka."

Barmeni i thote: "Hajde plako, si paske patur punet mire sot".

"Po ashtu eshte. Sapo mora vesh qe ime vella eshte gay."

Diten tjeter, po ky cun vjen ne bar edhe kerkon te njetat pije. Kur barmeni e pyet se cfare ishte problemi i sotem, merr kete pergjigje: "Sapo mora vesh se vellai tjeter i vogel eshte gay po ashtu."

Diten e trete, cuni vjen serish ne bar edhe porosit po gjashte dopio vodka.

Barmeni i thote: "E po kjo pune o Zot i modh, a nuk ka njeri ne shtepine tate qe ti pelqejne femnat?"

Cuni pergjigjet: "Ehhh, po me po, ime shoqe..."

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

Lutja e nje femije...

Nje mbremje, babai po kalonte prane dhomes se djalit te vet edhe e degjoi tek lutej: "O Zot bekoe mamin, babin, gjyshen, ta ta ta ta, gjyshin."

I ati nuk e dinte me saktesi se c'do te thosh kjo, por sidoqofte ishte i gezuar se i biri po lutej. Ne mengjes, ata gjeten gjyshin top ne vend prej nje ataku ne zemer. I ati po perpiqej te bindete veten se ish thjesht nje koencidence, por megjithate i hyri dyshimi.

Naten tjeter, ai e degjoi serish te birin tek po lutej: "O Zot bekoje mamin, babin,.......ta ta ta ta, gjyshen."

I Ati u shqetesua, por vendosi te prese deri ne mengjes. E ja qe ashtu ndodhi, ne mengjes gjyshja u gjet top ne vend, prej nje ataku ne zemer.

Tashti hyni fryka me gjithe men, edhe vendosi qe te prese perjashte deres se te birit, per naten tjeter. Edhe serish i biri ia filloi me lutjen: "O Zot bekoje mamin, ta ta ta ta....babin."

I ati sa nuk i mbushi pantallonat. Ai qendroi gjithe naten zgjuar edhe shkoi tek doktori qe heret ne mengjes qe te sigurohej se ishte mire me shendet. Kur me ne fund vjen ne shtepi, e shoqja, qe po e priste ne korridor, i thote: "Shyqyr Zotit qe erdhe, se na duhesh. E gjetem shitesin e qumeshtit te vdekur ne korridor sot!"

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •