Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1

Tema: Albert Popaj

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277

Albert Popaj

STILISTI QĖ U BĖ KĖNGĖTAR

Edhe ai si shumė artistė tė tjerė shqiptarė i shtohet listės sė personazheve
    tė suksesshėm qė famėn ia faturojnė njė shteti tė huaj dhe jo atij
    tė origjinės, qė pėr hir tė sė vėrtetės nuk mund t’u sigurojė pėrveēse njė rrogė mujore qesharake. Kjo ishte dhe njė ndėr arsyet kryesore qė e shtynė Albert Popajn sė bashku me familjen qė tė emigronin jashtė shtetit. I njohur pėrmes videoklipeve tė tij muzikore, ai ka bėrė pėr vete shumė vajza, sepse njė djalosh simpatik qė tashmė pėrveē muzikės ka ndėrtuar edhe urat lidhėse me botėn e modės, nuk mund tė kalojė aq lehtė pa u vėnė re. Albert Popaj e ndjen veten tė ndarė mes pasionit dhe profesionit, duke pranuar me bindje se nuk mund tė quhesh i realizuar profesionalisht kur punon nė disa fusha njėherėsh, sepse tek njėra mund tė japėsh maksimumin, ndėrsa tek tė tjerat ėshtė e vėshtirė.
    “Muzikėn e kam zhvilluar gjithnje pėr pasion, sepse kam pasur talent qė i vogėl. Kam studiuar edhe disa vjet nė shkollė fillore pėr piano dhe kėto ishin faktorėt bazė qė mė shtynė tė eksperimentoja edhe me muzikėn. Kam realizuar disa kėngė, kam qenė pjesėmarrės nė koncerte jo vetėm nė Amerikė, por edhe nė
    A u s t r a l i , disa shtete tė Evropės P e r ė n d i - more, madje deri nė Zelandėn e Re. Ndjehem i realizuar nė kėtė aspekt, por dashuria ime mė e madhe vazhdon tė mbetet moda”, thotė ai. Hiti i ri pėr tė cilin po punon aktualisht do tė jetė njė miks rrymash muzikore, ēka e bėn edhe mė tė veēantė zhanrin me tė cilin Alberti vjen nė sytė e publikut. Pasi deri mė tani ai ka kėnduar mė shpesh nė ritmet e baladave apo muzikės sė lehtė, ashtu si dhe kėnga mė e fundit aq shumė e preferuar nga tė rinjtė, “Shkruaj nė e-mailin tim”, ku ai kėndon dashurisė dhe mallit pėr njė vajzė qė ka lėnė nė Kosovė. Alberti ka menduar qė tė sjellė diēka tė re, me njė subjekt ndryshe. Kur vjen puna pėr realizimin e videove muzikore, ai gjen gjithmonė mundėsinė pėr tė shkuar nė vendlindje, pasi produksionet e deritanishme ia ka besuar vetėm njė studioje nė Prishtinė, “Zico Company”. “Kam mbetur i kėnaqur deri tani nga puna dhe kualiteti i prodhimeve tė tyre dhe kjo mė bėn qė, sa herė kam ndonjė projekt tė ri, tė drejtohem tek ata. Kėtu
    nė Amerikė janė gjėrat shumė tė s h t r e n - jta dhe njė faturė me disa zero nuk ėshtė diēka e leverdishme”.
    Nė jetėn e Albertit muzika zė njė vend tė rėndėsishėm, por fashioni i superon tė gjitha. Pasi 29-vjeēari nuk thjesht i apasionuar, sepse prej vitesh ai mban njė post drejtues nė njė kompani prestigjioze amerikane, qė gjeneron fjalėn e fundit tė modės.
    Fati e ka dashur qė ai tė studiojė pėr katėr vjet “Fashion-dizagn” dhe kjo e ka ndihmuar qė tė fitojė eksperiencė mė tė vlefshme, qė e ka integruar edhe nė bizneset amerikane. “Tė jesh i punėsuar nė Amerikė
    nuk ėshtė pak. Pėrveēse ka kushte pune tė jashtėzakonshme, ka vlerėsime sipas kategorive. Me pak fjalė, kėtu ēdo gjė tė stimulon pėr tė ecur para.
    Kjo mė ka bėrė edhe mua qė tė arrij pak nga pak majat, duke u pozicionuar nė njė post tė mirė pune. Tė gjitha kėto janė njė motiv mė
    shumė pėr mua, qė tė mos e mendoj kthimin nė Shqipėri”. Albert Popaj pėrveē muzikės dhe pasionit, ka bėrė jo pak bujė me lidhjet e tij tė dashurisė.
    Njėra prej tyre ka qenė edhe lidhja me kėngėtaren e njohur Nora Istrefi, njė lidhje qė ėshtė mbajtur e fshehtė pėr njė kohė tė gjatė nga tė dy, por nė fund u
    zbulua gjithēka. “Tani ndjehem i plotėsuar nė aspektin sentimental, kam
    njė lidhje tė kėnaqshme qė po zgjat prej disa kohėsh, ndėrsa pėr gjėra mė serioze ende nuk kam menduar, sepse them se kam ende kohė”. E kjo ka bėrė qė djaloshi t’ia pėrkushtojė pasionin mė tė madh modės dhe muzikės, duke i ushtuar
    tė dyja paralelisht, ndonėse tė parėn si profesion e tė dytėn si pasion…
    Tani ndjehem i plotėsuar nė aspektin sentimental, kam njė lidhje tė kėnaqshme qė po zgjat prej disa kohėsh, ndėrsa pėr gjėra mė serioze ende nuk kam menduar, sepse them se kam ende kohė.

www.albertpopaj.com

Korrieri
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Tema tė Ngjashme

1. Albert Anjshtanj VS Nikolla Tesla
    Nga Milkway nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 06-05-2014, 06:09
  2. Albert Einstein
    Nga iliria e para nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 233
    Postimi i Fundit: 03-11-2009, 06:27
  3. Albert Brojka: “Nė PD ende nuk ka demokraci dhe tolerancė”
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 06:50
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-03-2006, 03:36
  5. Albert Verria
    Nga Brari nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2003, 15:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •