Shume te nderuar forumiste,
Se shpejti pres te behem baba (brenda javes) dhe jam ne kerkim te nje emri te bukur djali. Besoj qe te me ndihmoni qe te gjej nje te mire.
Paraprakisht Ju falemnderit!
Pres propozime...
Shume te nderuar forumiste,
Se shpejti pres te behem baba (brenda javes) dhe jam ne kerkim te nje emri te bukur djali. Besoj qe te me ndihmoni qe te gjej nje te mire.
Paraprakisht Ju falemnderit!
Pres propozime...
Me pelqen emri Danjel.
Fjala ime eshte per kte
ps: Urime , me jete te gjate djali
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Une do te kisha propozuar emrin: Besmir
Sui generis
Agim,
per me shume emra shqiptare,
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=14746
Me jete te gjate dhe ishalla ESHTE djal.
Nje histori e vogel: nje i njohuri i familjes sime kishte 2 vajza, epo tha i treti i verteti do jet djale, dhe doktori kshu i tha se e kishin djale, po ja qe doli vajza e trete ... personi ne fjale si per te ngushelluar veten tha: ndoshta kan ngaterruar gishtin e kembes
Emrat qe me pelqejne: Eneo dhe Julian.
Mos harrosh te na thuash mo me ca te mbushi shpine e zemren Zoti, dhe ca emri i vure![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 15-12-2007 më 21:56
hahaha angel_j e bukur kjo.
Urime per babane e ardhshem.Une do te propozoja si emra Arber & Florian (shqipetare)
Fabio & Mikel (te huaj)pak rendesi ka emri.Qofte me jete i shendetshem.Urime dhe bashkeshortes dhe brenda mundesive na njoftoni kur do linde e c'emer keni vendoshu "ndoshta do jete ndonjeri nga ne kumbara qe i ka ven emrin "
Gjithe te mirat !!!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Gruas sate i uroj nje lindje te lehte!
Zogut tuaj shendet ne rend te pare,le te rritet me prinder,nderi dhe faqebardhesia le ta percjellin gjat gjithe jetes.
Nga ana jone ka edhe nje urim i cili perdoret per te posalindurit,e te cilet kan emer te bukur:"Le ti perngjaje emrit" thuhet.Andaj emeroje si te duash,por emeroje shqip.
Disa thone se emri nuk ka rendesi.Une te them se ka shume rendesi.
Po na lajmerove,do ta qesim nje "pushke"per trimin.
Urime!
Daja-GONI
Une jam per emra, tradicional Shqiptare, te brezit te babait tim psh, se i kan perzi emrat fare kta gjenrat e sotme, ke lloj lloj emrash floriol, escaliente e ku ta di une.
Emrat qe une propozoj:
Ahmet
Ahajer
Lutfi
por kontrollo kte listen qe te kan dhen siper, ke emra per gjith fmin Shqiptare po deshe...urime patriot.
Krijoni Kontakt