Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: Faton Macula

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393

Faton Macula

Faton Macula sot eshte nje nga xhez kitaristet me te mire ne bote sipas shume legjendave te xhezit amerikan. Rrjedh nga nje familje e njohur muzikantesh, e vecanerisht kitaristesh, si Nexhat Macula (nje nga kitaristet e pare shqiptar dhe nder me te miret e te gjitha koherave), Afrim Macula etj. te njohur shume mire per publikun art dhe muzikdashes shqiptar. Ka kryer akademine e Gratz-it ne Austri per jazz kitare dhe ka vazhduar studimet ne shkollen me te mire te jazz-it ne New York.

Disa video te tij mund ti shikoni/degjoni ketu:

Hajredin Pasha, kenga e famshme dibrane, e perpunuar me jazz kitaren e tij dhe zerin e embel dhe te kthjellet si loti te Sinan Vllasaliut.

Kam pasur rastin ta degjoj disa here live ne Klubin e Artisteve ne Prishtine, dhe mund te them me plot gojen se eshte nana e jazz kitares. I lindur per jazz.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 27-10-2007 mė 01:04
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Shume e vleresoj se me te vertete eshte artist dhe e ēan fare kitaren.
    e kam degjuar edhe live dhe eshte njesh ...me te vertete me plot merita po se di pse nuk perpkrahet aq shume nga opinoni yne por vetem nga nje pjese e artdashesve...
    ArsGothicė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    4
    Edhe Une Pajtona Se Faton Macula Is Genial Ne Gitare Edhe Jazz Musik,mua Me Ka Ra Rasti Ta Shof Edhe Ndegjoj Fatonin Ne Miami Me Kngtarin E Njoftun Marc Anthony Edhe E Ka Prezent Ne Fund Si From Kosova Jm Kon Teper E Mburne ,edhe Ne New York E Qmojin Shum Komuniteti Shqiptar Se Eshte Ty Bere Shume Per Artin Shqiptar ,munda Vetem Me Tehn Se Krejt Shqiptart Duhemi Ta Perkrahim Maximum Faton Maculen Se Eshte Nje Gjenial Qe Eddhe Legjendat Amerikan Te Jazzit Po Thojin Ashtu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    4
    I Vetmi Shqiptar Qe Ka Bere Me Se Shumti Me Yjet Boterore Musik Siq E Di Une Eshte Faton Macula Se Ne Amerik E Njofin Fatonin Edhe E Thrasin Ne Inqizime Edhe Koncerte Une Jom Ne Musik Industri Edhe E Kom Pas Rastin Ta Njoftoj Fatonin Edhe Te Bisedoj Me Ta Ka Bere Me Yjet Me Te Medhej Boteror Musik .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •