Edhe pse tema tjeter u mbyll per arsye te numrit te madh te postimeve,e hapim edhe nje tjeter,por kete here prej hapjes se temes krenohemi se jemi Kampione dhe jemi me Interin.
FORCAAA INTERRR
Edhe pse tema tjeter u mbyll per arsye te numrit te madh te postimeve,e hapim edhe nje tjeter,por kete here prej hapjes se temes krenohemi se jemi Kampione dhe jemi me Interin.
FORCAAA INTERRR
Ndryshuar për herë të fundit nga Black_Mamba : 19-09-2007 më 21:55
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
ooooooooooooooooooooooooooooo XIMI po pse hapen kot tema per interin kur ai klub nuk eshe edhe per tja zen emrin ne goj e jo me ti hapesh tem me vete ahhahahahahah
si e patet hallin me fenerbacenhahahahhaha edhe mos ma lavdero interin se e turperoi italin , FENERBACE COK GYZEL
hahahahahha
p.s per hajr tema![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
E hapi sepse e meriton,aq fuqi sa ka me ate fuqi lufton deri ne fund edhe pse peson humbje po prap se prap jam adhurues i flakt i Interit dhe them se Interi eshte shuuum e fort,hmm ne Seria B ende nuk kemi qen dhe se kemi menden te shkojm sepse jemi fuqi dhe do te jemi fuqi deri sa te ket jete futbolli.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Kuptohet si i keni marur ato,shiheni mos ju hudhin perseri nga seria B hahaha se ka fillu perseri tju vij eraaa.
me ndeshje koti se ka bere interi me fenerbachen
ska bere ndonjehere !!! edhe kur u rraf nga milani gjashte me zero sluajti aq dobet !!! mos u krenoni shume me nje klub allasoj
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Lerini o kampionet e ITALISE rehat juve se kete vit interi do fitoj gjithcka.
Keshtu theshte presidenti.Ka pare ndonje enderr morrati,sikur skuadrat e tjera te championsit ,dhe te italise do blene arbitrat, dhe Interi e merr qyl ,sic e ka mare gjithmone
Inter is dead
![]()
Krijoni Kontakt