Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18

Tema: 2 Farm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181

2 Farm

A ka tifoza te 2 FARM ketu ?
    jane nr 1 ne Shqiperi !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-11-2002
    Vendndodhja
    fl
    Postime
    93
    una,una vdes fare oer 2 farm.Jane me te vertete shume te medhenj dhe madje i njoh edhe nga afer.Famen e tyre e kane zili te gjithe.O ximi mos prit ndonje tifozllek te madh nga te tjeret se nuk ia kane haberin fare se kush jane ata....sepse jane te rinj.Megjithate une i dashuroj ata djem jane 100% origjinale dhe po zhvillojne ate lloj muzike qe deri dje ishte e panjohur per shqipetaret.I uroj suksese dhe te pershendes edhe ty XIMI.bye
    glob

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Une tre kenge kam degju prej tyre "Tradhetia" "Lodhem-Ja ke fut kot plako" "Te etur" dhe e them me plot goje se ata jane nga me te talentuarit ne gjinine e tyre, se bashku me "The Dreams" do thoja.
    Desha me dit a mund te gjended albumi i tyre ne Amerike se desha ta bleja patjeter?
    timeo Danaos et dona ferentes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    Po te jesh ne Detroit mund ti gjesh se jam kam derguar une ca miqve te mi aty, dhe mund ti incizosh.
    Po jane me te vertete nr 1 ne shqiperi . Une nuk e di ne ka dale tani apo jo nje video -klip i tyre qe u filmua ne nje koncert live ne Mirage- PUB ne mars te ketij viti (kohe nga e cila une u largova nga Shqiperia) . Dhe ishte nje live shume i vecante, shperthyes dhe mbi te gjitha Shqip ! Ketu ku jam tani i degjoj perdite dhe jane pjese e jetes time !(arsyeja qe e hapa dhe kete teme ). Pershendetje te gjithe tifozave te 2 FARM dhe Arushes 84 ne vecanti ! Ja kalofsh sa me mire aty ku je !

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anėtarėsuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    ja vlejne vertet....jo si 2die4 qe na bejne si rappers por ne fakt jane kot fare....kurse 2 farm jane ultra fare..
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203
    ajo kenga Tradhtia eshte kenge ulurime....suksese 2FARM
    ...o blondie leri 2die4 se na shemtojne temen.lol
    The man is back.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Une 2 Farm-eve vetem 3 kenge ju kam degjuar, keto qe jane ne Top Albania Radio album ne albasoul, dhe me kane pelqyer te them te drejten. Por nuk di ndonje gje me teper per ta. A kane ndonje album me me shume kenge keta apo jo? Nqs. po, ku mund te gjendet?
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

c'ja fusni kot ju

une se marr vesh ku e ka bukurine 2farm..qe fillon e mbaron me 1 varg kenge..ja ke fut kot plako...pfff

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    jan klas , nuk e di a kan nxjerre ndonje kenge te re keto kohet e fundit ???
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    2 farm,,,e kam un albumin e tyre ne kaset,,, ja ke fut kot plako eshte #1 te tjerat ala si kam nigju ...to busy lol
    LuM i RrEmByEr

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •