Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Horizonti blu

C'mendim kini per grupin korcar "Horizonti blu".
    Per mendimin tim ata do mbeten nje nga grupet me te mira ne historine e muzikes shqipetare.
    Djemte e grupit vazhdojne te kengojne akoma,tani me jo ne qytetin e tyre te lindjes,Korce po ne greqi.Megjithese me disa mungesa ne grup pasi njeri nga anetaret e grupit vdiq shume shpejt pas festivalit te quajtur "festivali i grupeve" dhe nje tjeter u largua per ne usa.Ata tre djem qe kane mbetur vazhdojne akoma te kendojne dhe vazhdojne akoma ti japin jete grupit te tyre.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nuk kam degjuar ndonjehere per kete grup. Po tetevjecaren e kam bere tek shkolla e muzikes ne Korce dhe jam kurioze te di kush jane pjestaret e ketij grupi dhe cfare lloj kengesh kane kenduar e kendojne?!

Kane ndonje cd qe mund te blejme?!

Pershendetje

Po ta kesh parasysh kengen "E ADHUROJ":e adhuroj stinen e vjeshte,bukurine e saj dhe gjethet kur bie nga pemet si te zena te faj.e kendon pikerisht grupi Horizonti blu.Ne vitin 2002 erdhen ne Korce pas shume vitesh ne emigracion dhe nxoren albumin e tyre "RINGJALLJE".Ne album kishte rreth 10 kennge,ketu ishte dhe nje kenge qe mori pjese ne emisionin ne tv klan"Netet e klipit shqiptar" dhe titullojhej "Bileta".Ky grup ka kenduar kryesish kenge Rock.ishte grupi i pare korcar i Rockut dhe deri tani eshte edhe i fundit.

Tema tė Ngjashme

1. Eukaristia: Ēelje horizonti nė vend dhe nė kohė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-12-2008, 19:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •