Cka mendoni per TOP FESTIN 4 ? Si ju duken kengetaret kenget?
Cila eshte kenga e favorizuar?
P.S Kam nga ca keto kenget e reja kush i do le te me kontaktoje ne PRIVAT.
Kalofshit mire.
Cka mendoni per TOP FESTIN 4 ? Si ju duken kengetaret kenget?
Cila eshte kenga e favorizuar?
P.S Kam nga ca keto kenget e reja kush i do le te me kontaktoje ne PRIVAT.
Kalofshit mire.
Kenga me fantastike eshte ajo e Ponit "NJE TRENDAFIL"dhe ajo e Berkan "TE DASHUROJ"
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Top Fest 4 si gjithmon vjen me keng dhe kengetar te reja/rinj.... por kjo kenga e Ponit eshte fantastike, e kam ne fak ne pc por jo te plot![]()
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
Vesa, a thua fatsjellės lepurushi i Playboy
E ka provuar tashmė fatin dhe suksesin e saj nė Shqipėri, ndaj edhe Vesa Luma vjen e sigurt. I ka rėnė radha tė jetė konkurrente, pikėrisht ditėn e parė tė hapjes sė festivalit Top-fest dhe natyrisht pėrpara se tė dalė nė skenė, i duhet tė qėndrojė ca nė dhomėn e grimit. Gjithmonė e ėmbėl dhe me buzėqeshje, ndoshta nga duart e grimieres, Vesa po pėrpiqet tė dalė disi mė e rritur dhe serioze, ndėrsa nė qafė mban njė varėse me imazhin e njohur tė lepurushit tė Playboy. A thua e ka fatsjellės?!
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Berkani nuk eshte i keq aspak me "Te dashuroj"
http://albavideo.blogspot.com/2007/0...-dashuroj.html
Une jam favorite e grupit kosovar Asgje sikur dielli por edhe kenga e Rones me ka fascinuar.
ArsGothicė
Vesa me pelqen shumeeee,ndaj mendoj se do te fitoj sepse e meriton! Kenga saj me pelqen kur kombinohet me toske. Po c'pati me playboy ,megjithse shume sexy dukej.
qa mendoj per top fest 4Postuar mė parė nga viganv
nuk eshte fare si edicioni i pare dhe i dyt
ne vend se sa me shum edicione te mbahen ai te shkoj nga perfeksionimi,ai eshte vetem duke rene posht,me si duket nuk e ka nivelin si me par,tani prezanton kengetar katastrof,sa te dhemb koka kur i degjon.
ja ky qe opinioni im
Der tani te njejtin mendim me Adrianen jam dhe une.
Vetem kengetar qe nuk mund tu thuhet disave aty ne top fest dhe te bejne vertete me dhimbje koke kur i degjon.
Cfare domethene Berkan? Te kujtohet Tarkan kur e lexon. Pse kopjojne aman?
Kenga e Ponit me tere mend e bukur, vetem se behet pak monotone nga fundi sepse nuk ka thyerje ne ritem e teksti po me ato vargje mbushet qe perseriten.
Krijoni Kontakt