cmendoni per albumin e ri te Rovena Stefes???mendoj de ka kenge vertet shume te bukura...
http://muzika.albasoul.com/index.php...che=1036359859
cmendoni per albumin e ri te Rovena Stefes???mendoj de ka kenge vertet shume te bukura...
http://muzika.albasoul.com/index.php...che=1036359859
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
e pelqej pa mase Nje gjethe me nis
Mos e kruaj me tel me gjemba :D
Verte kengetare e talentuar kjo Rovena Stefa, i kam degjuar disa here kenget e saj edhe gjithmone me shume me pelqejne, ja edhe nje perle e re per muziken edhe artin shqipetar. Shenden te gjitheve.
Eshte kengetare shume e mire dhe me pelqen shume zeri i saj por ne fytyre me duket paksa e prishur.
p.s.: ky eshte mendimi im.
vertet nuk eshte gje nga pamja e jashtme por ka ze te vecant..
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Jun ndoshta se mbani mend kur ka dal ne fillim,por mua sme ka pelqyer asnjiher.
Tani kam degjuar albumin e fundit te saj dhe mu be qefi qe ka arrit ta marri vehten.
Te pakten me e mire se Bleona Qerreti eshte
Nga pamja s'ka qen noiher e bukur.
:^zilet
Hey !Rovenen e kam pas komshie ne Fier...Ka ze shume fantastik, dhe eshte teper e zgjuar...me behet qejfi qe paska arritur te nxjerre nje album megjithese skam degjuar ndonje kenge...:POk bye all
E degjova albumin dhe me pelqeu kenga " Bie debore".
Eshte e bukur a e shemtuar , mos diskutoni per nje kengetare.......by the way......gjithe gocat jane ylla kane thene te urtėt.
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
wowwow!ajo fotografia aty eshte skandal po origjinal ajo eshte teper simpatike....
Rovena eshte nga elbasani dhe une kam pasur rastin ta njoh nga afer dhe eshte vajze perle,madje e kam prezantuar nja 4 here neper shfaqet e organizuare si tek "pallati sportit","teatri skampa" tek "sheshi"etjPer nje kohe relativisht te gjate i ka mbajtur floket gersheta te gjate.Ne VITIN 1996 fitoi si kengetarja #1 e shkollave te mesme ne maratone pastaj me kompozitorin EDMOND RRAPI shkoi ne rtvsh me kengen e saj te pare NJE GJETHE ME NIS.Tani rovena eshte transferuar ne tirane me familjen dhe po pergatit albumin e saj te dyte.
Uroj qe keto informacione tju kene sherbyer per ta njohur me mire kete talent kombetar.
Me respekt arusha84
glob
ndoshta eshte simpatike por une ne cdo festival qe e kam pare sme ka pelqyer si paraqitje...per te kenduar po ia vlen..
BeRaTsE 83
Krijoni Kontakt