Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277

Gresa Behluli

Greesa Behluli

Gresa Behluli ėshtė 19 vjeqarja e cila ėshtė rritur nė mesin e njė familje ku muzika e mirėfillėt shqipe zė vend tė madhė, kėtė e themi pėr faktin se ajo ėshtė vajza e tė madhės Shkurte Fejza, Gresa ka tė mbaruar shkollėn e mesme tė muzikės ”Prenk Jakova” nė Prishtinė dhe tani ėshtė studente e vitit tė dytė nė Fakulltetin Juridik nė Univerzitetit e Prishtinės. Ajo pushtoi zemrat e shumė tė rinjėve me kėngėn e saj tė parė Dashuria Kiq, tė cilėn e shoqėroi me njė VideoSpot

Kastriot Hasani: Kėnga e parė qė keni realizuar titullohet Dashuria Kiq, nga lindi inspirimi pėr kėtė kėngė?
    GRESA BEHLULI: Po ēdo gjė nė Kosovė ėshtė KIĒ.....

Kastriot Hasani: Sa ka pasur suksesė kėnga Dashuria Kiq dhe albumi i parė i Greses?
    GRESA BEHLULI: Bazuar nė vlersimet e Mediave dhe kolegėve, klipi im i parė me tė cilin edhe mė njohin adhuruesit si GRESSA qė quhet Dashuria Kiē dhe po ashtu albumi i im i parė qė mbanė po tė njejtin titull, mendojė se kanė pasur mjaft sukses dhe me kėtė kėngė e po ashtu edhe me albumin e parė jamė shumė e knaqur.

Kastriot Hasani: Ju jeni e rritur nė mesin e njė familje me tradita muzikore, e themi kėtė duke u bazuar nė faktin qė ju njėherit jeni edhe bija e Bilbilit tė Kėngės Popullore Shqipe: Shkurte Fejzes, Si e ndjeni vetėn si bija e kėngėtares ?
    GRESA BEHLULI: Unė jam rritur me njė krenari dhe njė priviliegj tė veēantė, si vajza e kėngėtares qė pėr 30 vite me radhė kultivoi muzikė tė mirėfilltė shqipe, por unė do tė mundohem t'a krijoj edhe emrin tim mirepo megjithatė emri i saj mė bėnė mė tė nderuar gjithmonė

Kastriot Hasani: A ka ndodhur ndonjėherė qė njerėzit janė kthyer nga ti duke thėnė - Ja vajza e Shkurtės?
    GRESA BEHLULI: Po ka ndodhur nė shumė raste kur mė thonė Vajza e Shkurtės, por kjo mė bėnė tė ndihem shumė mirė dhe nuk mė pengon asnjėherė, sepse me rėndėsi ėshtė shumė qė njerezit tė mė pelqejnė si kėngėtare dhe ti duan kėnget e mia, ndėrsa se si mė thirrin nuk ka shumė rėndesi

Kastriot Hasani: Ka kohė qė nuk jeni aktive nė media me prezantim tė ndonjė kėnge, ku ėshtė Gresa ?
    GRESA BEHLULI: Po ėshtė e vėrtetė qė nuk kam qenė dhe aq aktive nėpėr media sepse tani jam mė shumė e pėrkushtuar me mėsime nė fakulltet e tė cilat pėr mua janė primare

Kastriot Hasani: Pra ju jeni edhe studente e Fakulltetit Juridik nė vitin e dytė, si ėshtė Gresa me studime ?
    GRESA BEHLULI: Mirė shumė shpresoj tė mė vazhdojnė kėshtu

Kastriot Hasani: Nėse do tė vinte puna tė zgjidhni midis juristes dhe kėngėtares, cilės do t’i drejtoheshit ?
    GRESA BEHLULI: Ėndrra ime si e vogėl ka qenė qė unė tė jem njė juriste e suksesėshme, ndėrsa muzika pėr mua ėshtė pasion, pra muzika do tė jetė gjithmone njė hobi i dėshiruar, por qė tė dyjat bashkė mendojė se gėrshetohen shumė bukur (hahah) dhe qė tė dyjat unė i dua shume

Kastriot Hasani: Pra vazhdojmė me pytje pėr pasionin tuaj muzikėn dhe pikėrisht tek planet e tua pėr tė ardhmen ?
    GRESA BEHLULI: Tani po merrem me xhirimet e disa video projekte pėr vitin e ri dhe e kam nė plan qė t’i realizoj 2-3 kėngė tė reja, poashtu kėto ditė do tė prezatonj edhe njė video spot tė ri tė njėrės kėngė e cila ėshtė punuar te virusi, se pėr cilėn kėngė bėhet fjalė do tė mbetet surprizė, ndėrsa nė planet afatgjate pritet tė dalė nė tregė pėr njė kohė tė shkurtė edhe albumi im i dytė

Kastriot Hasani: Ku ėshtė xhiruar video spoti, nė Kosovė apo diku tjetėr ?
    GRESA BEHLULI: Nė fillim i kam parė shumė kėngėtare tona tė cilat kanė xhiruar spotet e tyre nė Maqedoni dhe vendosa edhe unė qė si kėngėtare e re qė spotin e kėngės sė parė t’a xhiroj atje, por duke parė qė teknika e xhirimit tė spoteve ka arritur shumė edhe nė vendin tonė kam vendosur qė video spotin e dytė t’a xhirojė nė Kosovė, pra do tė jetė PRODHIM VENDOR (ahahah)

Kastriot Hasani: Pytja e fundit ėshtė sigurishtė ajo qė do tė shuaj kurreshtjen e shumė adhuruesve tė kėngės sė Gresės, Dashuria - A ka akoma njė tė dashur Gresa?
    GRESA BEHLULI: JO sepse siq thashė edhe mė lartė primare pėr mua janė studimet dhe pastaj tė tjerat...(hahahah)

Kastriot Hasani: Nė fund Gresa duke tė dėshiruar suksese nė tė gjitha sferat e jetės e veēanėrisht atė tė Studimeve dhe tė Muzikės .
    GRESA BEHLULI: Faleminderit, edhe unė pėrshndes tė gjithė lexuesit e Albanurit dhe tė gjithė adhuruesit e mi, duke ju dėshiruar shėndet dhe mbarėsi nė jetė.

Ajo sivjet eshte pjesmarse ne Kengen Magjikeku prezentohet me kengen Kupto djalo.
    Eshte nje kenge e preferuar e imja dhe ju them qe ta votoni.

Gressa Behluli - Kupto djalo

Me thuaj ku mbeti tash
    Ai gezim trego o shpirti im - ti trego
    Fjala jote morri tash
    Tjeter drejtim tani ska kthim.

Nuk je i njejti djal ai qe e deshta ne fillim
    - eshte mbarim
    perseri diqka mendon por sheh mir sheh me zorr nuk shkon
    - ndjen nje iluzion.

Reff :
    Jo s'te dua s'je per mua
    Tash kupto djaloo
    E tash ti shko
    Une te thash jo
    Kjo zemra s'te do

Ylll eshte

www.kengamagjike.com

http://albavideo.blogspot.com/2006/1...pto-djalo.html

http://albavideo.blogspot.com/2006/0...-hipokrit.html

http://albavideo.blogspot.com/2006/0...-e-zjarre.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bl3ri : 08-11-2006 mė 06:17
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Gressa Behluli ne Polifest

Gressa Behluli, sapo ka filluar pėrgatitjet pėr pjesėmarrje nė festivalin e kėngės “Polifest 2007” i cili pritėt tė mbahet kėtė pranverė, ka bėrė tė ditur pėr “Telegrafin” vetė kėngėtarja.
    “Jam duke u pėrgatitur pėr pjesėmarrje nė ‘Polifest 2007’ pasi mora pjesė nė festivalin ‘Kėnga Magjike’. Kėngėn pėr “Polifest” do ta punojė kompozitorin, Xhevdet Gashi”, ka thėnė Gressa.

Rryma e muzikės qė krijon Gressa ėshtė r&b dhe pop folk mirėpo, kjo nuk do tė thotė se ajo nuk do tė kėndojė edhe ndonjė zhanėr tjetėr tė muzikės. "Mė pėlqen shumė muzika popullore, kėshtu qė nuk pėrjashtohet mundėsia qė nė tė ardhmen mund tė mė shihni me ndonjė kėngė popullore”, deklaron Gressa.

Pėrveē pjesėmarrjes nė kėtė festival kėnge, Gressa thotė se ka edhe shumė plane tjera qė pret t’i realizojė. “Kam shumė plane dhe ambicie, tė cilat pres t’i realizojė”.

Gressa thotė se fillimisht planifikon tė kryej fakultetin, dhe krahas kėsaj, me njė ritėm tė suksesshėm tė ecė edhe nė profesionin e kėngėtares.

Ndėrkaq, nė jetėn e pėrditshme, Gressa thotė se gjėja qė mė se shumti e urren janė thashethemet. “Njerėzit qė e kanė “profesion” kėtė punė, pra marrjen me thashetheme, vėrtet me irritojnė shumė. Mirėpo prapėseprapė nuk ua vė veshin shumė atyre”, shprehet Gressa.
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Kengetare shume e mire.Ka kualitete vokale te cilat shpresoj se me kalimin e kohes do te dije ti shfrytezoje me mire.
    ArsGothicė

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73
    shume palidhje eshte...lidhje me muzik nuk ka kot fare
    ~Proud to be Albanian~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Gresa - Afrohu

Akull e Zjarre

Dy kenget e Greses qe me pelqejne me shum
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    INTERVISTA ME KENGETAREN E RE GRESA BEHLULI

- Por ka njė kohė tė gjatė qė Gresėn nuk e keni parė nė media tona. A e keni pyetur vetėn Pse ? Ndoshta nuk ka pasur sukses nė albumin e saj tė parė dhe kėngėn Dashuria Kiq ? Ndoshta ajo ka braktisur muzikėn pėr t’i vazhduar studimet nė Fakulltetin Juridik dhe do qė tė realizojė ėndrrėn e saj tė fėmijėrisė ? apo ndoshta ėshtė Dashuruar ?, epo.... nuk i dihet, mė mirė pėr tė gjitha kėto le tė flasė vet kėngėtarja e re dhe simpatike Gresa Behluli

Kastriot Hasani: Kėnga e parė qė keni realizuar titullohet Dashuria Kiq, nga lindi inspirimi pėr kėtė kėngė?

GRESA BEHLULI: Po ēdo gjė nė Kosovė ėshtė KIĒ.....

Kastriot Hasani: Sa ka pasur suksesė kėnga Dashuria Kiq dhe albumi i parė i Greses?

GRESA BEHLULI: Bazuar nė vlersimet e Mediave dhe kolegėve, klipi im i parė me tė cilin edhe mė njohin adhuruesit si GRESSA qė quhet Dashuria Kiē dhe po ashtu albumi i im i parė qė mbanė po tė njejtin titull, mendojė se kanė pasur mjaft sukses dhe me kėtė kėngė e po ashtu edhe me albumin e parė jamė shumė e knaqur.

Kastriot Hasani: Ju jeni e rritur nė mesin e njė familje me tradita muzikore, e themi kėtė duke u bazuar nė faktin qė ju njėherit jeni edhe bija e Bilbilit tė Kėngės Popullore Shqipe: Shkurte Fejzes, Si e ndjeni vetėn si bija e kėngėtares ?
    GRESA BEHLULI: Unė jam rritur me njė krenari dhe njė priviliegj tė veēantė, si vajza e kėngėtares qė pėr 30 vite me radhė kultivoi muzikė tė mirėfilltė shqipe, por unė do tė mundohem t'a krijoj edhe emrin tim mirepo megjithatė emri i saj mė bėnė mė tė nderuar gjithmonė

Kastriot Hasani: A ka ndodhur ndonjėherė qė njerėzit janė kthyer nga ti duke thėnė - Ja vajza e Shkurtės?
    GRESA BEHLULI: Po ka ndodhur nė shumė raste kur mė thonė Vajza e Shkurtės, por kjo mė bėnė tė ndihem shumė mirė dhe nuk mė pengon asnjėherė, sepse me rėndėsi ėshtė shumė qė njerezit tė mė pelqejnė si kėngėtare dhe ti duan kėnget e mia, ndėrsa se si mė thirrin nuk ka shumė rėndesi

Kastriot Hasani: Ka kohė qė nuk jeni aktive nė media me prezantim tė ndonjė kėnge, ku ėshtė Gresa ?
    GRESA BEHLULI: Po ėshtė e vėrtetė qė nuk kam qenė dhe aq aktive nėpėr media sepse tani jam mė shumė e pėrkushtuar me mėsime nė fakulltet e tė cilat pėr mua janė primare

Kastriot Hasani: Pra ju jeni edhe studente e Fakulltetit Juridik nė vitin e dytė, si ėshtė Gresa me studime ?
    GRESA BEHLULI: Mirė shumė shpresoj tė mė vazhdojnė kėshtu

Kastriot Hasani: Nėse do tė vinte puna tė zgjidhni midis juristes dhe kėngėtares, cilės do t’i drejtoheshit ?
    GRESA BEHLULI: Ėndrra ime si e vogėl ka qenė qė unė tė jem njė juriste e suksesėshme, ndėrsa muzika pėr mua ėshtė pasion, pra muzika do tė jetė gjithmone njė hobi i dėshiruar, por qė tė dyjat bashkė mendojė se gėrshetohen shumė bukur (hahah) dhe qė tė dyjat unė i dua shume

Kastriot Hasani: Pra vazhdojmė me pytje pėr pasionin tuaj muzikėn dhe pikėrisht tek planet e tua pėr tė ardhmen ?
    GRESA BEHLULI: Tani po merrem me xhirimet e disa video projekte pėr vitin e ri dhe e kam nė plan qė t’i realizoj 2-3 kėngė tė reja, poashtu kėto ditė do tė prezatonj edhe njė video spot tė ri tė njėrės kėngė e cila ėshtė punuar te virusi, se pėr cilėn kėngė bėhet fjalė do tė mbetet surprizė, ndėrsa nė planet afatgjate pritet tė dalė nė tregė pėr njė kohė tė shkurtė edhe albumi im i dytė

Kastriot Hasani: Ku ėshtė xhiruar video spoti, nė Kosovė apo diku tjetėr ?
    GRESA BEHLULI: Nė fillim i kam parė shumė kėngėtare tona tė cilat kanė xhiruar spotet e tyre nė Maqedoni dhe vendosa edhe unė qė si kėngėtare e re qė spotin e kėngės sė parė t’a xhiroj atje, por duke parė qė teknika e xhirimit tė spoteve ka arritur shumė edhe nė vendin tonė kam vendosur qė video spotin e dytė t’a xhirojė nė Kosovė, pra do tė jetė PRODHIM VENDOR (ahahah)

Kastriot Hasani: Pytja e fundit ėshtė sigurishtė ajo qė do tė shuaj kurreshtjen e shumė adhuruesve tė kėngės sė Gresės, Dashuria - A ka akoma njė tė dashur Gresa?

GRESA BEHLULI: JO sepse siq thashė edhe mė lartė primare pėr mua janė studimet dhe pastaj tė tjerat...(hahahah)

Kastriot Hasani: Nė fund Gresa duke tė dėshiruar suksese nė tė gjitha sferat e jetės e veēanėrisht atė tė Studimeve dhe tė Muzikės .
    GRESA BEHLULI: Faleminderit, edhe unė pėrshndes tė gjithė lexuesit e Albanurit dhe tė gjithė adhuruesit e mi, duke ju dėshiruar shėndet dhe mbarėsi nė jetė.

Albanur. Autor: Kastriot Hasani
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Duket vajz e ndalun i duhet me shum punź te lirohet me shum e kuptoj ka trashgim gjenesh nga nana edhe nana asht edhe sot shum e rezervueme, por si ka pengu te jetź zogu i kenges patriotike shqiptare .Gresa ka me arrijt por i duhet me shum sport .ato qe ecin ngadale shkojn me largź ...sikur leonora jakupi asht duke ecź perpara ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    Nese don me kuptu pse ka fora per bjondina, e kishe kuptu te "pralla me tupan"
    Gresa madhe ( Gresa Pallaska) edhe Gresa bardhe ahahahahaha...

veq lexo pergjigjen e pare te Greses "Po ēdo gjė nė Kosovė ėshtė KIĒ....."

nese je e Kosoves je KIC... analizo tash ... s'di s'di ...

Lum ajo kan e ka nane, e mjer ajo nane kan e ka qike

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    kjo osht shum e shemtut edhe konget me sybet
    God is coming and SHE is mad

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga FeeZee
    Nese don me kuptu pse ka fora per bjondina, e kishe kuptu te "pralla me tupan"
    E di pse ka fore per bjondina se jan shum foret e shkurta te lehta mu kuptu nga tjeret ...
    kishin shku nji Bjondin , nji kuqarele dhe nji zeshkane ne nji restorent shum te njoftur, dhe bosi i restorentit ju thot nese shkoni ne WC keni kujdes , keni pyetje duhet te pergjigjeni bukur me mend nese doni te fitoni nji kerr ferarri !

shkon zeshkanja dhe del me kerr ferrari asht pergjith korekt !
    shkon kuqaloshja edhe ajo vjen me kerr ferrari asht pergjegj korekt !
    shkon Bjondina dhe pronari thot per ty ska pyetje ,eja ketu me mu ...a mos ishte Valoni ????

kush ju ka inat i pafsha ne .....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •