hi a mund te gjeni ceshte fshehur
hi a mund te gjeni ceshte fshehur
hej jeta eshte si e krijojme
gjeni cfare eshte fshehur
Ne kete te paren e ke "Saturnin" (me nje unaze) paraqitje pak naive, por thellesia e kendeshme.Postuar më parë nga dianausa
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ndersa ne kete te dyten paske dy 'krigla' birre (U U)Postuar më parë nga dianausa
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
BAPTIST E KE MYT FARE
ASHU ESHTE
![]()
per bese e gjetet xham fare .... tani nese keni ju ndonje foto te ketij lloji keni 100% te drejte ta vendosni nese ... une po ve nje tjeter , gjetje te mbare dhe me me pak lodhje syri per ata qe nuk ia dine sekretin
Cudi, kjo qe ke derguar taniPostuar më parë nga dianausa
nuk mund te dihet se ciles kafshe i takon nga koka duket te jet/ne tiger por nga pjesa e prapme me bene te dyshoj ne nje kafshe tjeter qe nuk ia di emrin.
Tjetri problem eshte se varet si e zen thellesine TYE paren here shoh tri kafshe nje me e vogel ne plan te pare ndersa ne planin e dyte jane dy te madhesise se ngjashme kurse te dytes nuk i shihet koka ngase e ka mbuluar kjo ky zogu i ri qe eshte ne plan te pare. Por ne sprehjen e dyte te shikimit shihet vetem nje!!!!
Aeneas Dardanus
ja dhe nje tjter
Ah, 3 dora (e dhjathte) DPostuar më parë nga dianausa
Aeneas Dardanus
shume e sakte
Krijoni Kontakt