Ka shume kenge te mira dhe me kan pelqyer...
Ka shume kenge te mira dhe me kan pelqyer...
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
qafsh mu!!!!
Kujt i pelqen ajo Adelina, me lal, se ajo as kengetare nuk mund te quhet. Per mendimin tim humbisni kohen qe degjoni Linen.....
Por ky eshte vetem mendimi im, ju boni ca te doni!!!!
Well behaved women never made history.
Une edhe si pamje nuk e shof dot me se me duket e SHPERLARE FARE ajo ADELINA.
Adelina + Bleona = 0 !
..nese ju jeta u ka lenduar...mua me ka dermuar...
Adelina eshte si yll, Bleona nje kopje e keqe e saj
Une per vete nuk jom dakort me asnji nga ju me siper sepse kur ka ardh ne tirone DJ BOBO para nja 3 vjetesh dhe dha i shfaqe te sheshi "Skenderbej", deri sa ishin ato su bo gjo. Sa hyni ne skene Adelina, ti shifshe gjithe cunat tu u shty me dal neper rrjeshtat e para. Rrezik keni qen dhe ju aty. hihihihihihihi.
Megjithate une mendoj qe Adelina nuk eshte e keqe dhe ka disa kenge qe i ka shume te bukra. Kurse Bleona nuk me pelqen fare.
Shnet e t'mira tashi.
Adelina eshte kengetarja me e degjuar tek seksioni i muzikes tek Albasoul.
Edhe mua me pelqen pasi eshte artiste qe kendon ne shume zhanre, patriotike, popullore, sentimentale, duete, rock, tekno, perpunime pa harruar qe eshte teper argetuese dhe joshese.
Kjo nuk do te thote qe edhe ju duhet ta pelqeni![]()
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Eshte e vetmja kengetare shqipetare qe di te shoqeroje kengen me kercim,dhe kercen shume bukur.Sa per kenget them se si kenge te lehta nuk i ka keq.Ka kenduar qe e vogel dhe ne qe mundoheshim dikur qe te digjonim radio prishtinen e kemi degjuar me endje per moshen qe kishte dhe per kercimin qe bente. Ndersa per ekstravagancen them qe eshte pak me e avancuar se koha ne shqiperi.
instruktori
Albo hall lal jam me ty
eshte kengetare e perferueshme eshte miss
me falni po ajo eshte rob zoti
po cti beni ja kan zili se nuk arrini te jeni ai ajo
dhe flisni bla bla bla
se ate nuk mundesh ta ofendosh se ske cti ofendosh asajt
se as nje kengetar nuk i nxjer gjitha kenget e mira
keshtu qe edhe ajo eshte ashu
sidomos per tu pare e per trup eshte as njeshe ne trollin e shqiperise se ka shum tjera qe mundohen te behen si ajo po ama nuk i vene ke themra.
ADELINA eshte jo vetem kengetare e talentuar po edhe shume sexy......kush se pelqe jan femram se sbehen dot si ajo(lol just kidin...)...megjithate te thuash qe ska muzike a[po tekste te arrirra mua me duket budallalik...adelina eshte hot edhe nje nga kengetaret me te degjuara...
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
hmmmmmm Adelina esht nji nga kengetaret me te mira nga ato qe kendojne te njejten lloj muzike si ajo. Une gjithmon e kom pelqy....ne do ta pelqej.
What da hell?
Krijoni Kontakt