Une mendoj qe vajzat e kosoves jane shume krenare per ne dhe per vendin e tyre dhe kjo i ben shume fisnike
Kush eshte kundra le ta thote se ne demokraci jena![]()
Une mendoj qe vajzat e kosoves jane shume krenare per ne dhe per vendin e tyre dhe kjo i ben shume fisnike
Kush eshte kundra le ta thote se ne demokraci jena![]()
Kenaqesia midis dy botevE
ahhah heheh Ti mendon se vajzat e kosoves jane shum krenare per ne dhe per vendin e tyre dhe kjo i ben shum fisnike
Une them 100% e vertet ashtu eshte e kush eshte kunder mos te poston me mir iq se ......
SHqiptaret e kosoves jan me te vertete fantastike Sidomos cunat ! bravo ju qofte
Kosovaret janë krenare per vete nuk jan per juve :P
vajzat e kosoves jane cool fare.
kam patur rastin te njoh disa dhe me kane pelyer.
Bravo, kane ecur shume perpara.
Pershendetje te gjithave vajzave kosovare nga durrsaku.
Nga ajo qe lexova me siper per vlersimin e vajzave nga kosova, por edhe per djemte nga Kosova, me vije e mire se vertete pjesa dermuese te tille jane, por e njejta vlen edhe per vajzat nga Shqiperia dhe nga djemt.
Njoh shume nga ata dhe jam i befasuar per te mire .
sefa
Patjeter te thuash ashtu se s'ben sepse te dashurin e ke pasur kosovarPostuar mė parė nga akullorelbasani
![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Kosovaret per ate zote vertet fantastike,moderne dhe jan shume krenare si per veten e tyre qe jan kosovare ashtu edhe per djemte kosovar apo shqiptare.
Dallimi ne mes te goca kosovare dhe atyre nga shqiperia eshte se gocat nga shqiperia vdesi te martohen me ndonje italian apo grek,ndersa kosovaret joooo e dua vete shqipetare te jete.I japin shume perpasi cunave shqiptar apo kosovare dhe shume respekt,ka shume raste te rralla qe nje goce kosovare martohet me nje italian apo gjerman a ku ta di une.Per kete arsye ju lumteeeeeeee
Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...
Nuk e di, nuk e di. Ndoshta sa jane goca jane cool, po une kam pare qe kur behen gra rrine ne gjunje e s'ulen ne karrike kur vjen mysafiri ne shtepi.
Kur me ka ndodhur, me vinte turp e s'dija si te sillesha.
Ignore List: Den Bossi
Sikur u trashet ca dhe zeri he ?Postuar mė parė nga Zombie
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt