[FONT=Book Antiqua]undefined[/FO
Nuk e di se a i keni degjuar mirepo sikuse edhe emri i tyre interesant edhe muzika ishte e mrekullueshme une pata rastin ti degjoj ne Ulqin...Besoj se keni pasur rastin te shihni edhe videoklipin e tyre...Fustani...![]()
![]()
[FONT=Book Antiqua]undefined[/FO
Nuk e di se a i keni degjuar mirepo sikuse edhe emri i tyre interesant edhe muzika ishte e mrekullueshme une pata rastin ti degjoj ne Ulqin...Besoj se keni pasur rastin te shihni edhe videoklipin e tyre...Fustani...![]()
![]()
Machiato band eshte nje grup vertete i mrekullueshem , kenga e tyre "Fustani " ia vlen te degjohet dhe jane vertete yje , eshte fat per mua qe kam arritur te bashkepunoj nje kohe me ta !
ArsGothicė
shume grup yll, pata shancin ti shoh tek NRG tv. Fustani shume kenge soft dhe e ēilter.
Money Makes Man act Funny
Po me te vertete jane te mire edhe une kam aritur ti njoftoj pak a shum dhe jane shum te mire te gjith,megjithse si kam degjuar edhe studiojne muziken disa prej tyre...nuk e di saktesisht...por ia vlen te degjosh kengen eshte shum e mire...shpresoj te kete edhe te tjera!!...![]()
Eshte e vertete se ata studijojne muziekn , psh Astriti kitaren , Dardani saksafonin etj por e di se jane te pergatitur preofesionalisht per punen qe bejne ne grup.
ArsGothicė
A di njeri se ku mund ta dėgjojmė kėngėn, ose shikojmė videon?
Flm
"Atdheu mbi gjithēka."
Zogu I
Videon e kenges mund ta shikosh ne RTK ose edhe ne programet tjera televizive te kosoves ose edhe ne NRG tv..Apo edhe ne radio te ndryshme..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sunsun : 01-08-2005 mė 13:10
Une i kam ndjek vetem njehere live ne amfiteatrin e Gostivarit.
Ishin te mrekullueshem.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Kengen Fustani mund ta degjoni ne www.Rilindja.no![]()
Keto dite lexova per to nje interviste ne Kosovaren, do mar ca citate dhe do i postoj. Dicka qe me ra ne sy ishte ajo se ne perberje kishin edhe nje gostivarli, nje kusherir te Stormit.
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt