Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2003
    Postime
    80

Lightbulb Mendimi juaj per OpenOffice.org ne shqip

Sapo bona download version beta te ketij programi free por qe osht SHUME i ngjashem me MS Office. Ka 5 pograme te cilat jane pothujse njilloj me Word,Excel,Access,Powerpoint edhe nji drawing program.
    Megjithate esht akoma ne beta version.

http://www.openoffice.org/

http://sq.openoffice.org/ ne shqip

Mu duk shum interesant. Nuk e dija qe MS Office kishte nje alternative falas

Cfare menoni juve per ket program?

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    ne te vertete eshte nje alternative e STAR OFFICE falas.
    Star Office prodhohet nga SUN nje nga kompanite me te medha ne tregun e serverave dhe Thin Clinet-s

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    bona download = shkarkova
    program free = program falas
    drawing program = program vizatimi
    Edi

2467
    i/e ftuar

Lightbulb Mendimi i juaj per OpenOffice.org ne shqip

Pasi qe ne kete forum nuk kam hasur ende ne teme per OpenOffice.org shqip, kisha dashur qe t'i njoftoj te gjithe te interesuarit qe tani me eshte dalur per downloadim versioni OpenOffice.org Beta 1.9.104.1.

Ju mund ta shkarkoni ate nga adresa (http://sq.openoffice.org) ose direkt nga linku sq.openoffice.org ne te dy versionet si per linux ashtu edhe per windows.

Lidhur me prezentimin e ketij projekti mund te gjeni me shume hollesi ketu www.pr-tech.net

Kisha dashur te di mendimin tuaj per OpenOffice.org shqip.

---
    Mendoni dhe krijoni shqip
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2467 : 26-06-2005 mė 16:14 Arsyeja: gabim shtypi

♥Nice♥ Maska e cool
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Ajer
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga 2467
    Pasi qe ne kete forum nuk kam hasur ende ne teme per OpenOffice.org shqip, kisha dashur qe t'i njoftoj te gjithe te interesuarit qe tani me eshte dalur per downloadim versioni OpenOffice.org Beta 1.9.104.1.

Ju mund ta shkarkoni ate nga adresa (http://sq.openoffice.org) ose direkt nga linku sq.openoffice.org ne te dy versionet si per linux ashtu edhe per windows.

Lidhur me prezentimin e ketij projekti mund te gjeni me shume hollesi ketu www.pr-tech.net

Kisha dashur te di mendimin tuaj per OpenOffice.org shqip.

---
    Mendoni dhe krijoni shqip

faleminderit 2467 shume me hyn ne pune OpenOffice.org shqip..
    cdo te mire..

Angry Nuk e dua nje OpenOffice te tille

"SOFTUERIKE" sa e shemtuar kjo fjale (u hodha nje sy lidhjeve qe kishit postuar!):

NUK E DUA NJE PROGRAM TE PERKTHYER KESHTU. PREFEREOJ KARTE E PENE,

nejse une nuk e kam installuar mbeshtetjen per gjuhen shqipe (se kam frike cfare mund te me shohin syte) dhe nuk e di si eshte e perkthyer, por e thashe duke u nisur nga c'kam pare mbi lokalizimin ne shqip te programeve "open source" ne pergjithesi, e nga c'shoh ne net si shkruhet shqipja: "horror" i vertete.

Nuk mjafton vullneti i mire, duhet te kihet parasysh edhe kongresi e drejtshkrimit te gjuhes shqipe.

Perjashtuar Maska e th_deep
    Anėtarėsuar
    09-01-2005
    Postime
    12
    une e kam perdorur qe heret.bile ne fillim star office.por star office qe pak i rende dhe opem office ne versionet e para,flas ketu 1 e dicka..ka pas bugs.dhe para ca ditesh shkarkova open office verisonin e ri beta 1.91.104 dhe me pas 1.91.113.problemi eshte se une nuk dua qe kompjuteri te mendohet kur hap nje program(po te shikosh ne taskmanager openoffice egzekuton nje file softbin.exe dhe nje softbin.bin dhe kerkon kohet te hapet)..per te tjerat mire.kane rregulluar shume gjera sidomos tek programi calc,i ngjashem me excel.oppenoffice e instalova se ka perparesi se eshte me i vogel se microsoft office,ka dhe funksionet e konvertimit ne pdf dhe njeh shume file te tjere.por kur kerkon tye hapesh nje file word shume te madh(provova nje 760 kb ne figura).... ngec.
    per te tjerat??? mire...por duhet qe kur klikon me click te djathte te jene pak me kompatibel me ckemi mesuar ne me Microsoft office...e kam fjalen ketu per te gjitha apilikimet e paketes(spo them te ngjashem se pastaj cu pa???)
    me pelqeu qe ka shume gjera te reja dhe me mire se vete Microsoft Office,por duke mos ja falur dot vonesen ne hapje....>>>>> ju ktheva Corel Office...qe ka te njejtin defekt,por qe e kane riparuar mbasi i ben patch 23.8 MB qe eshte i nentorit 2004!

Nuk mjafton vullneti i mire, duhet te kihet parasysh edhe kongresi e drejtshkrimit te gjuhes shqipe.
    Edhe ky ishte i njėanshėm!?Kongres njėdialektor!
    nejse une nuk e kam installuar mbeshtetjen per gjuhen shqipe (se kam frike cfare mund te me shohin syte)
    Edhe unė nuk e kam instaluar,pasi qė e pėrdor shumė pak!
    ...Pėrkthimet e fundit sidomos nė shpėrndarjet e Linuxit qė kanė tė bėjnė me GNOME,janė shumė tė mira!
    ...Gjėrat ēka nuk tė pėlqejn mund ti pėrkthesh edhe vetė.Unė psh shumė gjėra qė nuk mė pėlqejnė apo nuk i kuptoj(ndryshimet dialektore)i pėrkthej vet.
    Pėr kėtė arsye edhe pėrdor vetėm GNU / Linux sepse burimet janė tė Hapura dhe mund ta bėshė sistemin ashtu si tė pėlqen ty,pra ashtu si i pėrmbush kėrkesat tuaja!
    Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e ēėshtjes shqiptare

Tema tė Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Pėrse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj pėr veten dhe mendimi i tė tjerėve pėr ju
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Mendimi Ekstrem
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28
  5. Mendimi demokratik nė vitet '30
    Nga erzeni nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-10-2002, 02:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •