Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Post Prezantimi im

Pershndetje.

Te Nderuar Shqipetar ja un pak si antar i vjeter.Erdha sot dhe me pelqeu. Dhe deshta te boj 1 Prezentim te 2 ( DYT ) ne Forum pak sa te vogel qe me me njofte pak a shum se kush eshte GjIlAnAsI_cSi sepse kan ardhe disa te ri tashem , dhe po kan deshir me dite kush jemi.
    Per ta bere nje presentim te ketill jam mundu me bo sa me mire dhe me ju pelqy krejtve , bile me dite qe jam njeri me kultur dhe jam i menqur shuum se jo pak..

Vendlindja

Un jam Artoni prej Gjilanit i lundur ne Gjilan ne Prill Te Vitit 1985 banoj ne Gjilan dhe kam lindur ne Ramnabuq Nje Katund Afer Bujanovcit\YU kam shkollen e kryer Te Teknikes ( Teknik i Makieris 4 Vjeqare ) Ne GJILAN nder sa tash jam ne shtepi nuk kam vazhdu shkollen me tutje. shkolla me ka shkua mire por prej Problemeve qe ndodhin si ne gjith Familjet edhe tek un dhe per at nuk kam mund te Vazhdoj

Arsimi

Gjat kohes 2000/2001 kam kry nje si kurs per Kompjuter , dhe per nje koh 1 vjeqare mjaft mbrija dhe me pelqu puna me Kompjuter , dhe mora 1 Diplom masnej fillova shkollen por ne fitin e 3 me u dasht te le pas probleme qe kisha me shkoll me punojsit e atyhit dhe mu desht qe te largohem edhe nga Gjilani per nje koh te shkurter. Kam mundu me kry shkollen kam qen e makineri ( Teknik i Makineris 4 Vjeqare ) por edhe tjetera me erdhi koha qe te iki per ne gjer.. dhe gjith cka mori fund me shkollen.

Interesat

Me shum merrem me Sport. Dhe gjith mon vetem Futboll , Kicks box, Qdo dite afer 2 Or Ushtrime ne futboll kam ushtrua ne KF GJILANI 95 kam qen Junior dhe mbas Ushtrimeve ne Futboll shkoj per Ushtrime ne kisk Boks. edhe aty 2 or vetem 4 Or merrem me Ushtrime me Sport me kesi sende. qe jan per te miren e Shendetit ton. Tash jam ne Gjermani dhe mendoj te luaj per nje Ekip te vendit tim , aty ke Buhl dhe masnej te vazhdoj tek nje lig me lart , pasi e meritoj si mbas trejnerve te atij klubi. Klubi me i mire dhe qe e Adhuroj me se shtumi eshte REAL-MADRID ku i ka Lojtaret me te mire dhe eshte nje nder klubet me te forta ne Europ ( Zidane - Ronaldo - Raul - Figo - Casilas )

Deshirat

E para. te jem mire me shendet dhe te punoj qe mos te kem probleme ne cdo pun qe filloj. te mbarohet si eshte me mire deshiroj te jem mire si vet edhe me gjith familje qe ne pak e zoti shum.

Enderrat

Endrrat , Shum her kam enderru te jem nje djal apo nje lojtar i madh Shqiptar , te luaj per kombetaren ton por ja edne nuk erdhi ajo gjo dhe sdo te me vij kurr siq po e shoh , por edhe gjeja tjeter qe kam enderu ka qen , SHKOLLA KOMPJUTERIKE , do te thot jam mundu te regjistrohem ne at shkoll por Kosova eshte nje vend qe duhet edhe te paguash , qe te futesh ne shkoll , dhe nuk me eshte plotesu ajo deshir..

Njerzit

Nuk me pelqejn shum sende vetem nje qe nuk kam deshir te ndigjoj kurr fjalet e huaja. qe i mban dikush Qe thot jo keshtu beri ky jo ky . pse nuk i shikojn punet e veta por te huajat. dhe per vete me ata njerz nuk dua shoqeri edhe sme pelqejn as pak.njerz dyftyre qe i kan dhe kshtu qe. Mos u merreni me thash e thena , mos shikoni punet e huaja. merruni me punet e juve shikoni punen e juve. dhe qdo gje do te ju shkoj mire me emer te Zotit. !

Filmi

Tv nuk e shikoj edhe aq shum , pasi me shum merrem me Kompjuter , sepse me shum me pelqen PC , dhe jam dashur ne te , vetem cdo te MERKURE , e shikoj Serialin , qe prej 1999 C - S - I , ky me pelqen me se shumti , dhe per at kam marr edhe nje pjes te nick tim CSI , si dhe kam shiku shum telenovelen PER TY , Ajo Maria Aldana dhe Antonio Cortes , ky ka qen nje nder telenovelat me te mire dhe me te bukur per mua , per ter jeten deri ne kete dite..

Muzik

Por edhe nje me muzik smundem me ndejt as 1 Minut me pelqen shum muzika rep me pelqen grupi Hija Jetes , Tingulli 3 , Etno Engjujt ,edhe disa Amerikane. Eminem , Nelly , 2 Pac edhe disa Kengetar tjeter vetem gjith diten muzik muzik muzik pa muzik ska , te ben te gezushem tashem mo o zot , vetem qka te them Rrofshinn ata qe kendojn.. dhe i ruajt zoti.!!

Karakteristikat fizike

Hajt pak do ja filloj me tregu se si jam dhe sa jam i kesi gjona , se e di qe shum nga ju keni deshir me e diten se kush dhe cka eshte ky/ajo.. Ja dhe po ja filloj edhe un te shkruaj dicka rreth trupit..

I Gjat - 1.90
    Pesha - 85 KB
    Floket - Tė Zeza..
    Syt- Te ZI..
    karakteristika - Djal i mire , zoti me rujt , mashalla mka fal per qefi , i gjat normal i trash dhe ska diskutim shtir me gjet 1 djal si une oj qika.. hehe..

Te tjera

Te tjera , me shkon zeri per MUZIK , pasi ter diten me muzik edhe me shkon zeri si thon populli E KISH ZERIN PUSHK. e keshtu nga nje her her kur te jem ne Disponim cfar muzike ofofo po edhe nje gje qe me thon shoket/shoqet , me thon je SHUM MENDJE MADH , sdi mua ju dukem mendje madh pasi personat qe ja mbajn Vetes lavdrohen JO UN E BEJ KETE JO KETE per ata jam shum mendje madh , dhe per at shumica me thojn pse keshtu.. edhe per bised nje person nese me pelqen ne bised , i njeri ai ter diten mo ja bej koken budall duke i tregu cdo gjo , e kanqi muhabet hihih..

Kontakt

Un per vete me shum rri ne Chat dhe ne Forum , futem edhe ne msn por sme bisedohet aty..Mbaj nick vetem GjIlAnAsI_cSi dhe me e-mail Gjilanasi@Albasoul.com

Besoj qe mjafton kjo e tera qe kan tregu per veten.. dhe ju pershndes te gjithve dhe ju deshiroj argetim te kendeshem.

Gjith te mirat.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Mir se erdhe plako prap midis nesh.

$3x1 & cUt3 Maska e ~TrOubLe_MaKeR~
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Vendndodhja
    n'ToK e bUrrI dHeUt
    Postime
    27
    mir se erdhe plakoo..bafsh qef me shumic sex me pakic .......
    ELBASANI QYTETI ME I BUKUR I SHQIPERIS ... ELBASANLLINJT &ELBASANLLIJET jan YJET E BOTES

Dynamic Maska e good devil
    Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    jgyuery
    Postime
    260
    bravo gjilans

mire se ja kalosh ne forum, nje prezantim i mir (te pakten me i mir se i imi).
    Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Gjelo dajo,ia paske bo prezantimin ene nje here tjeter e?!
    Hallall vlla,prezantim i mire ishte,
    Kalofsh mire kudo qe je
    Respekte nga une
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

tironce aop #shqiperia Maska e chicita_bonita
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    77
    mire se erdhe edhe pse ke qene kty edhe te lumte se ky eshte prezantim
    te pakten arrrin te kuptosh se cfare preferencash dhe cfare njeriu je
    mirse erdhe perseri

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    o bro mir se erdhe po si nuk the i gjo qe ke me shume qef ne jete mer?? ncncnc ec se ne chat e thu perdite ec thuje ene ktu.

ps:
    pershendet qikat e chatit mer se i harrove
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Pershendetje:

Mire se vini ne forumin shqiptar dhe shkrime sa me te kendeshme.

Dito.

Mbreteresh Maska e Kumanovare Usa
    Anėtarėsuar
    17-01-2004
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Dikujt?
    Postime
    26
    Gjilanasi sikur ki dal per shitje hajgare prezantim i mrekullushem tung nga kumanoza
    How can I say I love you...when I love you more than words can say?

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Mire se erdhe dhe ia kalofsh shume bukur me forumishqiptar.com

Prezantimi yt ka qene fenomenal

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ftesė - Prezantimi i ArchiCAD 12
    Nga RinorZ nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 08:31
  2. Prezantimi im!
    Nga Nutela nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 15-10-2004, 21:22
  3. Ja dhe prezantimi im
    Nga Kopliku_forever nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 22:00
  4. Prezantimi im
    Nga tonushi nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 11:12
  5. Tek prezantimi i vetes .
    Nga Muhamed nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 11-03-2003, 03:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •