Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    Katil Maska e Krijos
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Vendndodhja
    Shpelle
    Postime
    13

Hapuni se erdhi Krijosi!

Ok pra. Ja po e fus koken, komt e duret po i lej jasht. Hera e pare qe po futem ketu edhe pse kam lexu ndonjehere. Me quajn ......s'po e them sot. Jam studeeent, me theks tek e-ja. Me pelqen kinematografia, muzika, arti i bukur. I kam zet hipokritet. Aktori im ipreferuar ka qene Giuliano Gemma edhe pse ka merdhif tani. Jam 26 vjec. ...Ore mos po flas icik si shume.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Macho : 27-02-2005 mė 14:57

Katil Maska e Krijos
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Vendndodhja
    Shpelle
    Postime
    13
    Edhe shpresoj tia kaloj mire se merzitem shpejt. lol j/k

do kėrkosh
    Anėtarėsuar
    13-11-2004
    Vendndodhja
    NJ
    Postime
    26
    Mire se erdhe krijos e kalofsh me qef ktu ne forum. Me beri pershtypje adresa jote ne shqipri ku ke qene te Baba Rexha ti se un kam qen te Frosina Plaku dhe mos jemi tonet o cun Ku te pelqen ai Gulianno Gemma ty te Arizona Colt

Katil Maska e Krijos
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Vendndodhja
    Shpelle
    Postime
    13
    Po ti sa paske ardh per vete. Lol Me tre postime po fryhesh. J/k

Po mire mi, muni tek Bab Rexha kam qen, po po te ishim tanet, nuk te thote ndonje gje fytyra ty? lool Apo kena vite pa u pa.

do kėrkosh
    Anėtarėsuar
    13-11-2004
    Vendndodhja
    NJ
    Postime
    26
    Citim Postuar mė parė nga Krijos_
    Po ti sa paske ardh per vete. Lol Me tre postime po fryhesh. J/k

Po mire mi, muni tek Bab Rexha kam qen, po po te ishim tanet, nuk te thote ndonje gje fytyra ty? lool Apo kena vite pa u pa.
    hihihihi une kam 10 vjet qe kam ikur o cun dhe kam harru dhe fisin tim nga fytyra

Katil Maska e Krijos
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Vendndodhja
    Shpelle
    Postime
    13
    Hajd se me rastin e ardhjes time tu bone 4 postime ty, se me kishe mbet me dy. lool
    Mase mi mase jena tonet ca te them une ty. Sa vjec je ti? Une 26 i kom me zorr te modh.

do kėrkosh
    Anėtarėsuar
    13-11-2004
    Vendndodhja
    NJ
    Postime
    26
    Hajd se me rastin e ardhjes time tu bone 4 postime ty, se me kishe mbet me dy. lool
    Mase mi mase jena tonet ca te them une ty. Sa vjec je ti? Une 26 i kom me zorr te modh.
    Qe njihemi nuk e ve n diskutim fare.Lirin e Sheqeres e njef ti ? Ata qe hapen ate minmarketin e vogel te Frosina Plaku. Me zor i paske bo 26 ti ? Plas se nuk te tregoj sa jam

Katil Maska e Krijos
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Vendndodhja
    Shpelle
    Postime
    13
    Lirin ate qe mi mate floket si bishta kali mi? Hahahaha
    O ca me ke kujtuuu ...Lirin e Sheqeres. loool rrash nga karrigia hahahaha me fal eee, spo mahem dot. Uhuhuhuhuhu Po Sheqerja gjall eshte mi? Mu aty e kom pas une shpine. Bobob cdesha une qe hyna ketu, me identifikun per iher.

E njef thote, po une me Lirin ene me vllezerit e Lirit vella e shkuar vellaut a derbardhe. hahaha E bom Lirin e Sheqeres vip. Ene Sheqeren vipeshe. Kur ta morri vesh Sheqerja qe i ka dale emri ne internet do i bi te fiket.

Po ene ti mi dreq gjithe ato cuna qe ka pas lagja Lirin e Sheqeres make men. lool
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Krijos : 20-01-2005 mė 01:08

do kėrkosh
    Anėtarėsuar
    13-11-2004
    Vendndodhja
    NJ
    Postime
    26
    Lirin ate qe mi mate floket si bishta kali mi? Hahahaha
    O ca me ke kujtuuu ...Lirin e Sheqeres. loool rrash nga karrigia hahahaha me fal eee, spo mahem dot. Uhuhuhuhuhu Po Sheqerja gjall eshte mi? Mu aty e kom pas une shpine. Bobob cdesha une qe hyna ketu, me identifikun per iher.

E njef thote, po une me Lirin ene me vllezerit e Lirit vella e shkuar vellaut a derbardhe. hahaha E bom Lirin e Sheqeres vip. Ene Sheqeren vipeshe. Kur ta morri vesh Sheqerja qe i ka dale emri ne internet do i bi te fiket.
    Hey postimi fundit se do na i fshin moderatoret.
    Liri shqeres ka qen ne NJ nuk e di ku esht tani. Mund te jet akoma atje. Un iki javen tjeter ne NJ pergjithnji. Mu me behet qefi qe paskam mhalleli ti u mcifke o cun?

Katil Maska e Krijos
    Anėtarėsuar
    19-01-2005
    Vendndodhja
    Shpelle
    Postime
    13
    Nuk mcifem mi dreq, ketu jom. Kush je iher? he se flasim po he. Leje tani te me thote na njoni/a mire se erdhe se po pres.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Hapuni Se Erdha Me Marsh Te 5 :)
    Nga [T-ELBASANI] nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 16:00
  2. Hapuni se erdha unë Arnoldi!
    Nga ARNOLD_777 nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 22-01-2006, 16:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •