Desha te bej nje disk me kenge i cili mund te punoje vetem ne nje kompakt disk
dhe ne asnje kompjuter.Me nje fjale nje program i cili kodon diskun ose ndonje menyre per ta mbrojtur diskun.Nese ndokush mund te me ndihmoje?![]()
Desha te bej nje disk me kenge i cili mund te punoje vetem ne nje kompakt disk
dhe ne asnje kompjuter.Me nje fjale nje program i cili kodon diskun ose ndonje menyre per ta mbrojtur diskun.Nese ndokush mund te me ndihmoje?![]()
Sony si kompani arrin te beje mbrojtjen e CD me nje program qe quhet Key2Audio.Prodhimet e cd ve ne seri me ane te ke Key2 audio,nuk lejojne luajtjen e Cd-ve audio ne kompjuter.Mund te luhen vetem ne CD Players portative ose sisteme teater shtepiake.Gjithashtu edhe kompania Setteco ka arritur te zhvilloje nje teknologji te vecante te mbrojtjes se Audio CD-ve duke perdorur ashtu sikurse Sony enkripsion ne shume shtresa te disqeve dhe firma dixhitale qe nuk lejon luajtjen e cd-ve ne kompjuter.Programi i Settecos quhet Alfa audio,version S-type. Te gjitha Cd e mbrojtura nga keto kompani e kane te shkruara te etiketa qe CD audio nuk mund te luhet ne kompjuter.Kompani te tjera shume te njohura ne mbrojtjen e Cd-ve audio jane Macrovision's SafeAudio dhe MediaCloQ me teper te orientuara ne mbrojtjen e CD-ve nga kopjimet.
Mund te shikosh ne keto programe
Alpha-Audio
Cactus Data Shield
Key2Audio
MediaCloQ v1.0
MediaCloQ v2.0
MediaMax CD3
MusicGuard
SAFEAUDIO
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt