Ne fillim kam hyre ne kete forum vetem per gallate,por me vone e kam pare vehten se jam nje pjese e ketij forumi dhe se sa eshte me rendesi ky vendtakim per mua.
Ndersa Sot kam vendosur qe te prezantohem edhe me nje foto...Jam Ensari dhe jetoj ne Prizren dhe jam anetar qe 1 vit ne Forum,ndoshta kam pasur ndonjehere mosmarveshje me dike ne Forum,por jam njeri qe jetoj dhe veproj sipas ligjeve dhe idealeve te caktuara qe i kam.
Jam i lindur ne Beograd por ka qe 6 vjet qe nuk jetoj atje,pasi qe kam qene pjesetar ne UCK dhe tashme jetoj me ne Prizren,por dhe me bjen shum te udhetoj pasi qe punen te cilen e punoj me kerkon te udhetoj,por edhe vet kam deshire te udhetoj shum.
E kam lene ne ,,gjysme,,(fatkeqesisht) fakultetin Tekniko-Metalurgjike ne Beograd,dhe tanime punoj po te njejten pune ne te cilen kam qene duke studijuar.dhe tanime punet i kam ne rregull.Kur kam kohe te lire jam ne Forum dhe kaloj shum kohe mes jush.Gjuhet qe i flas:shqip,anglisht,turqisht,serbisht dhe rusisht(por nuk di te shkruaj).
Mirem profesionalisht me Skijim,ndersa gati qe nuk ka sport qe nuk kam qejf dhe nuk percjelli,jam adhurues i Juventus-it...
Kam qejf te vishem ashtu siq me ndihem me rahat (diesel,levi's) ,ndersa ralle e shoh kravaten(e urrej) po ndonjehere patjeter e kam.
Automjetet i kam fiksim dhe gocat e bukura (si gati te gjithe).Ju pershendes dhe nese keni ndonje pyetje do te pergjigjem me gjeth qejf.
Krijoni Kontakt