Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    Studenti
    Anëtarësuar
    09-09-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    10

Post Mirë se ju gjetå !!

Pershndetje Per Te Gjith..

Te Nderuar Shqipetar ja un pak si antar i vjeter.Erdha sot dhe me pelqeu. Dhe deshta te boj 1 Prezentim pak sa te vogel qe me me njofte pak a shum se kush eshte Super_Djal_Gjilan > Shkojm pak si me rend. Siq kam bere Prezentim ne Forume te mdha Shqiptare. do e bej edhe ktu .

----------------------------------------------------------------------
    Kush jam Une...

Un jam Xhevati prej Gjilanit i lundur ne Gjilan ne maj Te Vitit 1982 banoj ne Gjilan dhe kam lindur ne SotLlar Nje Katund Afer Kamenices\Dardanes kam shkollen e kryer Te Gjimnazit ( Gjimnaz 4 Vjeqare Matematikor ) Ne GJILAN nder sa tash jam ne Fakulltet te Edukimit ( Absulvent ) Me 8 Tetor do te futem ne Tem te Diplomes . shkolla me ka shkua mire Dhe gjith mon kam mendu me Studiu Dhasht Zoti dhe do ta vazhdojj deri ne fund Te Magjistratures.----------------------------------------------------------------------
    Profesioni, Hobet dhe Interesat ,Deshirat dhe Enderrat

Sa per profesion kam kry nje shkoll te vogel per Kamarier kam shkua ne nje kurs afer 7 muaj mora nje Diplome te vogel dhe fillova te punoj . Por tash per momentin Kam kap shkollen dhe sme interesojn tjerat gjera
    Hobe .Sport , Muzik , Me shum merrem me Sport. Dhe gjith mon vetem Futboll , Qdo dite afer 2 Or Ushtrime ne futboll kam ushtrua ne KF GJILANI 95 kam qen Junior dhe mbas Ushtrimeve ne Futboll Vetem shumicen e kohes ja kushtoj me Ushtrime me Sport me kesi sende. qe jan per te miren e Shendetit ton. Por edhe nje me muzik smundem me pelqen shum muzika rep me pelqen grupi Hija Jetes , Tingulli 3 , Etno Engjujt edhe disa Amerikane. Eminem , Nelly , 2 Pac edhe disa Kengetar tjeter vetem gjith diten muzik muzik muzik !!
    Deshirat Dhe Enderrat - E para. te jem mire me shendet dhe te punoj qe mos te kem probleme ne cdo pun qe filloj. te mbarohet si eshte me mire deshiroj te jem mire si vet edhe me gjith familje qe ne pak e zoti shum.
    Enderrat- Kam pase si shum por per nje her sme jan plotesu , AJo qe eshte me kryesore per jeten ka qen shkolla dhe kam vazhdu shum mire dhe me emer te zotit do te shkoj si eshte me se mirti , tani keto te tjerat vin Mbrapa.

Cka Nuk Me Pelqen tek njerit.

Nuk me pelqejn shum sende vetem nje qe nuk kam deshir te ndigjoj kurr fjalet e huaja. qe i mban dikush Qe thot jo keshtu beri ky jo ky . pse nuk i shikojn punet e veta por te huajat. dhe per vete me ata njerz nuk dua shoqeri edhe sme pelqejn as pak.njerz dyftyre qe i kan dhe kshtu qe. Mos u merreni me thash e thena , mos shikoni punet e huaja. merruni me punet e juve shikoni punen e juve. dhe qdo gje do te ju shkoj mire me emer te Zotit. !

Filmi\Muzika\Kengerari\Sporti me i mire qe me pelqen

Per mua ka Filma shum te mdhaj por nje qe me pelqen me se shumti eshte Take Down 2 tani ka edhe nje Filem CSI edhe disa filema te tjer. Muzika qe me pelqen me se shumti eshte Nga Grupi i njohur Kosovar\Rep Hija Jetes Yjet \ Krejt Manjak jam \ Edhe shum muzika te tjera Te disa Grupeve Kosovare Rep . Sporti me i mire dhe me se shutmi qe me pelqen eshte Futbolli , Klubi me i mire dhe qe e Adhuroj me se shtumi eshte REAL-MADRID ku i ka Lojtaret me te mire dhe eshte nje nder klubet me te forta ne Europ ( Zidane - Ronaldo - Raul - Figo - Casilas )

Kontakt

Qdo dite ne Chat\Msn\Forum

Ne Chat ( Super_DjaL_Gjilan ) MSN Security_Boy21@hotmail.com - Forum Security_Boy21

Ky Ishte prezentimi im dhe nje her. deshta te pershndes te gjith Shqipertaret ku do qe jan dhe qe lexojn kete prezentim timin.

p.s FLM Edhe per Ndihme GjIlAnAsI_cSi sepse e njoh personalisht dhe me Ndihmoj te bej pak Prezentim sepse kam qen Antar i vjeter ktu por disa probleme me nick\name dhe kam qendru si User- i thjesht. dhe kam lexu.

Respect Super_Djal_Gjilan

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Te Vogel E Paske Bere

Bej Shaka I Mire Ishte Edhe Pse Nuk E Lexova Te Gjithe lool Ckemi Iher Mire Je :P
    Jeta ime, mban emrin e saj..

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anëtarësuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Mireserdhe Security_Boy21
    Nice prezantim, kalofsh mir lal...
    LINDI EDHE "ANDREA"

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683

Nje gjilanas me teper :)

Security_Boy21 mirese erdhe .
    Te uroj tja kalosh sa me kendshem
    Ciao Loqki

Studenti
    Anëtarësuar
    09-09-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    10
    Ju FLM te gjithve..

P.s KoTeLjA loool po kam qen heret ktu po ky Gjilanasi_csi spo me le jam djali i halles tij lameri hahaha jam fut shum her ktu por sjam regjistru ..

Nejse mpuq qika kaloni mire.

Foton Neser e keni ktu dhe Dua nusen

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    welcome lale ene bofsh qef.qeke kunoti muve ti..se gjillo osht djelli muve
    ahahah
    o-le-le firma

Studenti
    Anëtarësuar
    09-09-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga Tironce_TR
    welcome lale ene bofsh qef.qeke kunoti muve ti..se gjillo osht djelli muve
    ahahah
    Thnx.. po do te boj qef pa tjeter po me gjet nje qik si ti . ku e di cka kisha bo

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Security_Boy21 ! MIre se erdhe. kalofsh bukur ne kete Forum .

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ooooooooooooooooo i keq.

U mesove me hap tem po

Mire se erdhe.. ktu ne Forum edhe pse je moti po problem ti shum spo te mban as Forumi :..

Mpuqqqqqq Msus Hajde qu me pi çaj se u bo gati

lool.

p.s Me to jam ktu ne Dhom Dhe po i them me pi çaj

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    U rrit numri i Gjilanasva ne forum
    Nejse,mire se vjen Security dhe kalofsh sa me mire ketu.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •