Hajde forum hajde.
Ky forum eshte si ajo kafja tek qyteti i zemres ku ne c'do ore te shkosh do ta gjesh nje fytyre te njohur, apo nje mik apo nje vajze te bukur per ta gjujt (me xhentilese e lezet sigurisht).
Si ajo kafja ku muhabeti behet i embel dhe koha kalon si pa u ndjere, e mbas kafes vjen dopjo e mbas dopjos nje dopjo tjeter, me vone disko deri sa mbaron fuqia e pastaj gjume.
te nesermen prape te kafja e zemres.
Une sic mund ta merrni me mend s'po shkruaj nga qyteti i zemres (Tirana) po jam ne SHBA si student. Me quajne Alban edhe pse identifikohem si "Bushido"
A e ka provu njeri me u regjistru ne forum me emrin Alban? Mos e provoni kot!
Duke klikuar neper internet me ra rasti te hidhesha ne nje faqe te artit ne forum ku per habine dhe kenaqesine time te madhe gjeta disa nga punimet me te bukura te postuara nga shqiptaret............. o po, gjithashtu gjeta dhe forumin.
E kam vizituar c'do dite qe vijoi dhe me ne fund u rregjistrova dhe po prezantohem sepse muhabeti bohet me i embel kur prezantohesh qe ne fillim.
S'po them shume tani per tani se pastaj humbet interesi. Jam student per arkitekture dhe mbaroj se shpejti. Pasioni im i vertete eshte piktura megjithese s'kam pikturuar per disa vjet. Por shpresoj te filloj menjehere pasi te dal ne pension.
Vizatoj me qejf perdite dhe temat i marr nga natyra , nga poezia dhe fjala, nga historia, feja,.......... kam shume qejf portretin si dhe trupin e njeriut ne gjithesine e ne detajet e tij, femra e meshkuj te rinj e te vjeter pa dallim feje, partije e race.
Me dergoni fotot dhe t'u bej portretin apo trup-tretin (sigurisht kur te kem kohe) dhe do te kuptoni qe s'po ja fus kot. OK. sigurisht, une kam krijuar shume respekt per artistat e forumit qe do me falin nese keto fjale duken si mburrje.
Gjithashtu me pelqejne artet marciale dhe ne vecanti Tae Kwon Do qe e ndjek rregullisht.
sa per sqarim, per ata qe se dine, "bushido" vjen nga japonishtja dhe do te thote
'Bushi' - luftetar, warrior dhe 'do'-ligji, kanuni, way
Dhe e fundit me pelqejne ato mrekullite e natyres e te shoqerise qe na lene pa gjume gjithe naten e s'na lene te fleme gjithe diten. (se kam fjalen per kafen)
shpresoj qe pak nga pak te njihemi e te bejme gallate.
mirutakofshim te kafja neser.
Krijoni Kontakt