Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20

Tema: Ē'kemi

i/e regjistruar Maska e bushido
    Anėtarėsuar
    13-07-2004
    Vendndodhja
    sh.b.a.
    Postime
    15

Ē'kemi

Hajde forum hajde.

Ky forum eshte si ajo kafja tek qyteti i zemres ku ne c'do ore te shkosh do ta gjesh nje fytyre te njohur, apo nje mik apo nje vajze te bukur per ta gjujt (me xhentilese e lezet sigurisht).

Si ajo kafja ku muhabeti behet i embel dhe koha kalon si pa u ndjere, e mbas kafes vjen dopjo e mbas dopjos nje dopjo tjeter, me vone disko deri sa mbaron fuqia e pastaj gjume.

te nesermen prape te kafja e zemres.

Une sic mund ta merrni me mend s'po shkruaj nga qyteti i zemres (Tirana) po jam ne SHBA si student. Me quajne Alban edhe pse identifikohem si "Bushido"

A e ka provu njeri me u regjistru ne forum me emrin Alban? Mos e provoni kot!

Duke klikuar neper internet me ra rasti te hidhesha ne nje faqe te artit ne forum ku per habine dhe kenaqesine time te madhe gjeta disa nga punimet me te bukura te postuara nga shqiptaret............. o po, gjithashtu gjeta dhe forumin.

E kam vizituar c'do dite qe vijoi dhe me ne fund u rregjistrova dhe po prezantohem sepse muhabeti bohet me i embel kur prezantohesh qe ne fillim.

S'po them shume tani per tani se pastaj humbet interesi. Jam student per arkitekture dhe mbaroj se shpejti. Pasioni im i vertete eshte piktura megjithese s'kam pikturuar per disa vjet. Por shpresoj te filloj menjehere pasi te dal ne pension.

Vizatoj me qejf perdite dhe temat i marr nga natyra , nga poezia dhe fjala, nga historia, feja,.......... kam shume qejf portretin si dhe trupin e njeriut ne gjithesine e ne detajet e tij, femra e meshkuj te rinj e te vjeter pa dallim feje, partije e race.

Me dergoni fotot dhe t'u bej portretin apo trup-tretin (sigurisht kur te kem kohe) dhe do te kuptoni qe s'po ja fus kot. OK. sigurisht, une kam krijuar shume respekt per artistat e forumit qe do me falin nese keto fjale duken si mburrje.

Gjithashtu me pelqejne artet marciale dhe ne vecanti Tae Kwon Do qe e ndjek rregullisht.

sa per sqarim, per ata qe se dine, "bushido" vjen nga japonishtja dhe do te thote
    'Bushi' - luftetar, warrior dhe 'do'-ligji, kanuni, way

Dhe e fundit me pelqejne ato mrekullite e natyres e te shoqerise qe na lene pa gjume gjithe naten e s'na lene te fleme gjithe diten. (se kam fjalen per kafen)

shpresoj qe pak nga pak te njihemi e te bejme gallate.

mirutakofshim te kafja neser.

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar bushido pėr postimin:

Neteorm (28-11-2022)

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    mir se na gjete lal kalofsh sa mo bukur

klejzii vetlla vet

Kurt-Cobain Maska e ComeAsYouAre
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Vendndodhja
    Play Boy
    Postime
    280
    Mire se na erdhe vlla.Ja kalofshe sa me mire ne forumin tone.befsh sa em shume qef hajt tull
    Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
    Po ti me thua;
    -- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Prezantim i bukur Alban. Shpresoj te shikojm pikturat e tua tek forumi i piktorve. Mire se erdhe!

gjithe te mirat

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anėtarėsuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Mirėserdhe lal!

Kalofsh sa mė bukur nė mesin tonė...
    LINDI EDHE "ANDREA"

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Ckena ka ty,se knej tgjith jan top
    Sa mir ene i Tironc mo shum
    Bofsh qef
    LoNcJa-GoC-E-UrT
    o-le-le firma

ic oo cte kemi
    ja rrijme e skemi nge
    si je zotrote ?
    Mirese erdhe edhe ja kalofsh sa me mire ktu
    --------------------------

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Po ja dhe ne e kemi nje gje rrime qe rrime dhe koken tek forumi e kemi!

Por ti Miresenaerdhe te uroj caste sa me te kendeshme ketu midis nesh.

Respekte White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

i/e regjistruar Maska e bushido
    Anėtarėsuar
    13-07-2004
    Vendndodhja
    sh.b.a.
    Postime
    15

re:

Pershendetje forumista!

A cdo me shijonte kafja me secilin nga ju se qekeni t’gjith si shpirt. Di njeri si bohet kafe n’forum? Po qe se s’osht shpik akoma hajde ta provojm se mbase ja dalim mbane.

Ngaqe u tregut kaq mikprites e ndiej per detyre te vazhdoj prezantimin tim me tej, sa per muhabet sepse ne kete ore te vone ku jam une (00:15) s’po me vjen ndonje frymezim per komente te tjera.

Jam lindur e rritur ne Tirane. U largova nga Tirana ne moshen 13 vjec per te pare dhe une bote me sy sepse edhe per ne 13 vjecaret qe akoma lujshim me kopaca n’rrugen e lagjes ishte bo jeta e papranueshme ne Tirane. Sigurisht qe me ardhjen e demokracise hyme dhe ne ne krize ekzistenciale si e gjithe bota rreth nesh. Fillum t’zgjasim floket, t’degjojm metal e te enderronim per jete kazinosh, limuzinash e femrash neper plazhet ekskluzive te botes.

Kur I hypa avjonit per here te pare jom rreqeth sepse me ne fund u ndjeva sikur ia hudha ekranit te televizorit dhe me ne fund do futesha dhe une brenda ne boten qe per aq kohe e kishim pare nepermjet tiranise se ekranit.

Ca t’them mo. Prap floket e gjata, xhinset, canten e shpines, 300 dollare n’xhep, hapu sesam.

Italia ishte si shpirt kalova disa vite aty, ne Trieste. Ishte bukur, paster, qete. Shkolla kishte gallate po per mua te pakten, si shqiptar me gjuhen cale cale na u desh me bo sakrifica te tipit shif me sy e plas me zemer per disa kohe. (ah po, isha akoma 13 vjec po hec mo).

Ne Itali fillova te vizatoj seriozisht dhe u prezantova ne te njejten kohe me arkitekturen dhe artin e rilindjes italiane si dhe ate moderne, si dhe me vizatimin artistik te trupit te njeriut. Keto dy pasione jane intensifikuar me rrjedhen e kohes dhe me kane sjelle ketu ku jam tani.

Arkitektura e Rilindjes Italiane eshte hyjnore. Objekte te nje bote tjeter qe ende mban ne brendesi shpirtrat, kenget, fantazmat, bile dhe rrezet e diellit te shekujve te kaluar.

Te qendrosh

neper hapesirat e kishave italiana, apo para dyerve te tyre te mbushura me histori te treguara nepermjet qindra figurave te ngrira ne bronz,
    ne buze te shatervaneve qe ende kendojne pas qindra vitesh te njejten kenge te gezuar ri-lindjeje,
    nen hijen e kullave te kembanave, mbi trotuaret e ngurta dhe guret e prekur nga mijra duar, te harruara nga njerezit por ende prezent ne kujtesen e gureve te ledhatuar kaq shpesh,
    mbi muret qe rrjedhin neper hapesiren e gjere te fushave ku selvite te ftojne per t’u clodhur e per te enderruar nje “dore gjume”

eshte nje ndjenje e papershkruar, pothuajse erotike. Sigurisht qe shume nga ju e kane ndjere nje ndjenje te tille, apo jo?(sidomos me nje vajze/djale te bukur perkrahu)

Ah Italia.

U largova mbas tre vjetesh per te ardhur ketu ne Amerike. S’e mbaj mend pse kisha kaq deshire per te ardhur ne kete vend. Ose me qarte ky vend me ka bere te harroj.

Erdha ketu per te vazhduar shkollen sigurisht dhe per t’u bere dhe une nje amerikan I dalluar. Per vite me rradhe zevendesova kafen me birren dhe muhabetet e kendeshme neper kafene per “party” ku muhabeti zhvillohej vetem ne nje gjendje ekstreme intoksikimi dhe nata kalohej me dy femra edhe pse ne mengjes vetem nje (ose asnje) ishte ne dhome.

Qejfi bohet qejf n’amerike por metabolizmi I shkrete mund te mbaje vetem nje sasi te caktuar alkoli, keshtu qe mbas disa vitesh te jetuari si ne “Animal House” te Jim Belushit (nje film I preferuar I imi). I vura gishtin kokes dhe fillova te ndjek me seriozitet studimet ne fillim ne pikture dhe me pas ne arkitekture te cilen po e ndjek edhe tani.

Sa per informacion - Droge s’kam bere e s’do bej ndonje here.

Kam bredhur gjithandej ne Amerike por ende nuk e kam gjetur ate pasion te shfrenuar qe ndjej per Italine e per Europen ne pergjithesi. Mbase eshte menyra e jeteses ne Amerike, -pune pune nate e dite- sic thote Naimi- dhe mungesa e theksuar e kafeve te bukura (perjashto disa qytete kyce) si dhe mungesa, sigurisht ne moshat post-adoleshente, e nje konceptimi te jetes ne tipin “hajde lal bojm I dor’ gallate se kena kohe me bo gjith’ gjonat e tjera neser”. Te pakten kjo eshte eksperienca ime ne ShBA. Se shpejti do te kthehem prape ne Itali, fundja edhe vajzat atje jane me shpirt dhe ceshte me e mira gjen plot shqiptare si yll, qe ketu ne amerike jane po aq ylla por jane shperndare gjithandej (ah sa keq).

Me ka mare malli te degjoj fjalet e embla, romantike, erotike te nje vajze te folura ne shqip.

One can dream as much as one wants. Life is always too short to say “no” to a woman, though.

Ciao a tutti, see ya’

Alban

P.S. ore si i bohet me fut fotografi n'mesazh se s'po m'hecen?

Sweet Tropojane Maska e Charmedgal
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    London, England
    Postime
    221
    mireseerdhe. Kalofsh sa me mire mes nesh.
    Me respekt
    Elda

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •