Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Tema: Retrovizorja

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810

Retrovizorja

Nje tjeter grup muzikor nga Kosova RETROVIZORJA. Kan nje tingull e stil te pa hasur me pare neper grupet shqiptare bejne muzike per hir te muzikes. NJe interviste me grupin mund ta lexoni tek ezeta.org ne edicionin e 3-te (e gjeni tek arkiva) si dhe tek faqja e tyre (retrovizorjapikkom)mund te degjoni albumin e tyre Polaroid. Kenga Pertej eshte teper e vecante dhe do tu ngulitet ne koke.

ua sugjeroj te gjithve ti degjoni
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

i kam ndegju edhe une

grupin Retrovizorja e kam ndegju edhe une....CD e tyre e kam ble ne CD shop-in Ginger - Prishtine......lirisht mundem me thane se me kan befasuar pozitivisht pasiqe skam ndegju muzike te tille shqip me perpara.....

b r a v o !

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ka ca dite qe jua gjeta faqen online dhe i degjova per here te pare... pastaj m'u kujtua se ekzistonte kjo tema edhe ketu..

Per te degjuar kenget tek faqja e grupit mund te klikoni KETU

Muzike eksperimentale e vecante, sidomos per sfondin e muzikes shqiptare ne pergjithesi.

"Pertej" ishte e mire... une sapo degjova edhe "Disko"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 11-02-2004 mė 00:57
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    katana rrofsh. Ky qenka grup fantastik...ndryshe nga cdo muzike shqiptare qe kam degjuar me perpara.

Retrovizorja - albumi i ri

dje e bleva albumin e ri te grupit Retrovizorja...ne Ginger - PRishtine...kam ndegju se se shpejti do jete ne shitje edhe ne Tirane,,

ky album po me pelqen edhe me shume se i pari,,,kane futur nje ze femre nga shqipnia dhe muzika duket edhe me inovative ksaj here...

tung tung

i/e regjistruar Maska e Postmodern
    Anėtarėsuar
    16-08-2003
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    137

Por_no

Retrovizorja, nje band qe tingllon ndryshe nga ajo qe zakonisht na servohet ne skenen alternative shqiptare... mu me pelqejn idet e ktyre djemve, i njof edhe vete personalisht, kam biseduar disa here me Dritron ( me pelqen shija e ti per muziken, me pelqejn idete e tij),ne nje kend te vogel, ne ginger, ne nje CD-shop ku mund te gjesh gjithmon muzike te mire, e te rrale...

Prishtina, gjithmon ka qen vend i artikulimit te ideve alternative, asht nje qytet pa lum, po me shpirt te madhe, gjithmon mund te gjesh dicka te jashtzakonshme ne te...
    It's the end of the world as we know it and I feel fine.

kush jane Retrovizorja ???

kush jane Retrovizorja ???????????????????????

(kam fjalen per anetaret)

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    ok per me shume jeni te lutur te vizitoni ezeta.org arkiva #3 si dhe numrin e fundit per reviews te albumit te tyre te fundit Lakuriq (njera nga i joni Trim Kabashi aka AsgjeSikurDielli)
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    a ka ndonjeri ide se ku mund ta gjejme CD-ne e retrovizores ne Amerike?

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    CD-ne e Retrovizores ne Amerike nuk mundesh me gjet. Fatkeqesisht. Si dhe nje lajm: Retrovizorja, ne perberjen e saj origjinale me nuk ekziston. Dy nga anetaret e grupit jane ndare, Dritero Nikqi dhe Rron Qena per te formuar por-no,

Retrovizorja vazhdon me ekzistencen e saj, por tani ka vetem dy anetare, Bashkim Salihun dhe Kreshnik Hotin. Albumi i tyre i fundit eshte Lakuriq. Momentalisht jane duke xhiruar vide-klipin per kengen nga albumi Lakuriq "Rokstar" ne L.A.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AsgjėSikurDielli : 15-08-2004 mė 16:46

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •