Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Legalizohet Marihuana në Kosovë

Sot në parlament është miratuar ligji për legalizimin e Marihuanës (Kanabis). Sipas Michael Krus drejtor i organizates Human rights ( të drejtat e njeriut) tha se një nga kushtet për integrimin e Kosovës në Europë është legalizimi i lëndës narkotike Marihuana.

Kështu parlamenti i Kosovë miratoi ligjin për legalizimin e Marihuanes, që d.m.th nga sot e tutje Marihuana është Legale./zhurnal-ks/
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Keta jan faqezinjet e kosoves te cilet po dojn te na modernizojn me drog, keta jan ata te cilve ju pengon shamia, ju pengon edukata fetare, ju pengon feja e nuk ju pengon droga e homoseksualiteti

Cfar na nevoitet evropa kur ne ti infektojm rinin ton me drog e me gjera te poshtra qe kan shkatrru shum popuj ,per me hy ne evropen tradhtare po dufka mu degjeneru rinin ton kjo eshte e papranushme

Keta faqezinj duhet te perkujtojn gadafin e disa te tjer qe perfunduan ne menyren me te keqe, se nese vazhdojn keshtu siq kan fillu do perfundojn me keq se ata, sepse ka djem kjo tok qe nuk do lejoj te shkatrrohet rinia jon

Turp Turp Turp ky eshte kulmi

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    O Xim,po ne cilat vende te Evropes eshte e legalizuar marihuana per tu integruar ne ne ato shtete.

Mos e kane pushtuar hackeret kete zhurnal.ks lol

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Sot në parlament është miratuar ligji për legalizimin e Marihuanës (Kanabis). Sipas Michael Krus drejtor i organizates Human rights ( të drejtat e njeriut) tha se një nga kushtet për integrimin e Kosovës në Europë është legalizimi i lëndës narkotike Marihuana.

Kështu parlamenti i Kosovë miratoi ligjin për legalizimin e Marihuanes, që d.m.th nga sot e tutje Marihuana është Legale./zhurnal-ks/
    Cudi se ketu nuk eshte propozuar asgje dhe as kam degjuar qe te jete kusht.
    Por kur pashe se kush e paska shkruar,nuk u cudita.Nese ky qenka problem pse nuk e kane trajtuar dhe mediat me te mdha ne Kosove??
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    O Xim,po ne cilat vende te Evropes eshte e legalizuar marihuana per tu integruar ne ne ato shtete.

Propaganda nga mjekrroshat qe duan 'ti tregojne shqiptareve: ''Ja e shifni sa e degjeneruar eshte europa ,kerkon qe te na prishi moralin tone''
    Lojna te vjetra keto
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Propaganda nga mjekrroshat qe duan 'ti tregojne shqiptareve: ''Ja e shifni sa e degjeneruar eshte europa ,kerkon qe te na prishi moralin tone''
    Lojna te vjetra keto
    Po une nuk e di ne cilin vend te Evropes eshte e legalizuar marihuana.

Xim,na e sjell linkun e lajmit.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

inshalla kjo eshte genjeshter , nese ky ligj eshte miratu ather do me bej te ndihem keq qe jam shtetas i ketij shteti, qe udhhiqet nga njerz kaq te flliqur

Deri kur do vazhdojn keshtu, ju ndalon shkollimin per shkak te nje shamie e ne anen tjeter ju lejon nje helm te till ,kjo eshte absurde

Nese ky ligj eshte miratu populli yne duhet te zgjohet nga gjumi nuk duhet te flej me sepse me drog nuk do mund te arrijm asgje por do humbim edhe kete qe kemi sot

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Po une nuk e di ne cilin vend te Evropes eshte e legalizuar marihuana.

Xim,na e sjell linkun e lajmit.
    http://www.zhurnal-ks.com/content/?id=20111023222115
    ne zhurnal nuk me hap me ket lajm, si duket eshte fshir , kjo me ben te mendoj se nuk eshte e vertet nje gje e till

http://www.graviteti.com/?p=27253

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Jo Xim,flej shlire,nuk eshte miratuar ,une nuk di as qe ka pasur debat te tille ne kuvend bile,mirepo kah e ke marr ti kete lajm vetem ti e di.

O Xim ,te thashe se eshte lajm i rreme.Sa per portalin mesazhi,mesazhit i pelqejne te tilla lajme sepse perfiton me kete gje.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Michael Krus me duket s'ka shkele ndonjehere ne BE e flet per BE-ne...papapa, turli halabaku flasin per BE-ne. S'ka ndonje kusht per legalizim marihuane per te hyre ne BE. Te gjitha vendet e BE-se e luftojne marihuanen dhe te rrasin brenda po te pane duke e shite apo blere. Pervec Hollandes ku ne disa vende eshte lejuar konsumi i marihuanes ne forma te ndryshe (si psh si gjethe e gjelber apo si cigare e vogel), ne shtetet tjera nuk lejohet. Mesoni me pare se ca eshte BE e pastaj ejani e flisni se po na habisni, e po pyesim veten se ne cilen BE jetojme ne e per cilen BE na flasin keta ketu.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •