Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Topi: Perëndia të flasë shqip

Me ben pershtypje pse nuk eshte kryetari i Muslimaneve present ....

Topi e ka shume mire : STOP ARABIZIMIT & GREQIZIMIT TE SHQIPTAREVE

Shqiptaret e kan kulturen e vete

P.S kete video e gjeta te nje faqe katolikesh edhe vlen per tu theksuar fakti qe te gjithe te ai forumi ishin pro me keto qe thote topi ....

ju musliman a jeni dakort ?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Suretu Fussilet

Asnjhere perderi sa egziston kjo ne Ku'Ran (Suretu Fussilet lexo ne image ) Shqiptari Islam nuk mund te lutet ne Shqip

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Suretu Fussilet

Asnjhere perderi sa egziston kjo ne Ku'Ran (Suretu Fussilet lexo ne image ) Shqiptari Islam nuk mund te lutet ne Shqip
    jo, e ke kuptuar gabim , se kur thuhet se eshte kurani ne arabisht , kjo sdo te thote se te gjithe duhet te flasin arabisht , ka perkthime e ka dhe njerez me njohjen e kesaj gjuhe dhe te asaj se cfare kurani predikon qe mund te transmetojne kuptimet e kuranit
    , kurse lutja eshte thjesht nje rit fetar dhe nuk ka te beje me adobtimin e gjuhes arabe, dhe as nuk ka te beje me ndonje simpati ndaj arabeve , mund t'i urresh disa arab e mund te lutesh ne arabisht , kjo sepse arabet nuk kane asgje ne dore , Zoti ka gjithcka ne dore.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    jo, e ke kuptuar gabim , se kur thuhet se eshte kurani ne arabisht , kjo sdo te thote se te gjithe duhet te flasin arabisht , ka perkthime e ka dhe njerez me njohjen e kesaj gjuhe dhe te asaj se cfare kurani predikon qe mund te transmetojne kuptimet e kuranit
    , kurse lutja eshte thjesht nje rit fetar dhe nuk ka te beje me adobtimin e gjuhes arabe, dhe as nuk ka te beje me ndonje simpati ndaj arabeve , mund t'i urresh disa arab e mund te lutesh ne arabisht , kjo sepse arabet nuk kane asgje ne dore , Zoti ka gjithcka ne dore.
    Shiko un nuk studioi dhe nuk kam njohuri shum te madhe ndaj kuranit.. por perderisa te gjith keta qe mundohen pik per pik ti shkojn per peji kuranit dhe fes islami i kan te gjitha ne arabisht me pershendetje me te gjitha at'here nuk ma heq dot bindjen qe ku'rani te shendrron ne popull Arab dhe te zhyt ne terror ( Xhihad ) , un shoh qe ti ke qef me interpretu qysh ta kap logjika ty edhe me duket e drejt ajo qe e interpreton ti por realiteti me duket eshte ndryshe pasi nje 99% i islamve jan po ne ate rruge...

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Shiko un nuk studioi dhe nuk kam njohuri shum te madhe ndaj kuranit.. por perderisa te gjith keta qe mundohen pik per pik ti shkojn per peji kuranit dhe fes islami i kan te gjitha ne arabisht me pershendetje me te gjitha at'here nuk ma heq dot bindjen qe ku'rani te shendrron ne popull Arab dhe te zhyt ne terror ( Xhihad ) , un shoh qe ti ke qef me interpretu qysh ta kap logjika ty edhe me duket e drejt ajo qe e interpreton ti por realiteti me duket eshte ndryshe pasi nje 99% i islamve jan po ne ate rruge...
    edhe une jam plotesisht dakord me ty 100%,
    realiteti eshte ndryshe
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=h3G2dNSoWvs

Me ben pershtypje pse nuk eshte kryetari i Muslimaneve present ....

Topi e ka shume mire : STOP ARABIZIMIT & GREQIZIMIT TE SHQIPTAREVE

Shqiptaret e kan kulturen e vete

P.S kete video e gjeta te nje faqe katolikesh edhe vlen per tu theksuar fakti qe te gjithe te ai forumi ishin pro me keto qe thote topi ....

ju musliman a jeni dakort ?
    paskan me e vra magjupt ortodoks dhe musliman ... se per Zo kta ishin patriota t'mdhaj

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Une gjith nji kom then se Zoti na kupto shum mire shqip
    Bravo Topi
    Hallall te qoft buka e uji i ksaj toke
    Ksi burrash po te ket Shqiperia nuk do ishim ne fund te kolones te popujve te prapa mbetur.
    JA ha Zeeeemreeeeeeen,
    Mpuq....Topit edhe krejt atyre qe mendojn si Ai.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Une jam pro fes Islame,por jam kunder kultures arabe,greke,italiane,krishtere etj.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Per kete i heq kapelen presidentit!
    Madje, duhej bere me kohe nje apel i tille..

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po ne shqip jena fal gjithmone.

edhe kur na rrasshin ne rajon ju lutshim policave shqip.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •