Kush eshte pro dhe kush kunder mbylljeve te nenforumeve fetare ?
Po
Jo
S'me behet vone
Pse te mbyllen ? Se marr vesh!!!!!!
Kush eshte pro dhe kush kunder mbylljeve te nenforumeve fetare ?
pa zot nuk ka jet
jam kunder mbylljes,per vete faktin se cdo njeri eshte i lire te besoj ate qe do dhe te shprehe ate qe mendon
ajo qe mendoj se duhet te bej admin i forumit eshte te na jepet mundesia qe nese nje nenforum nuk na pelqen te mos na dalin temat e tij ne <<postimet e reja>>
E pse me mbyll?
Jo sepse do ishte cėnim i lirisė dhe te drejtave fetare,kur eshte hapur forumi eshte hapur s`bashku me botėn religjioze eshte apsurde qe per qefin e disa antarėve te mbyllet po te ishte ashtu ne fillim nuk do hapej
Edhe diheni se Administratorin e forumit e kemi besimtar tė flaktė edhe po te dilnin te gjithe antart e forumit nuk do i mbyllte.
lirine e shfaqin ku kane mundesi edhe ky forum funskionon ne baze te rregulloreslirin e tyre mund ta shfaqin ne ------> forumi-islamik.com
lirin e tyre mund ta shfaqin ne ------> forumikatolik.net
Edhe une jam prooooo Dhe me PRO te madhe biles . E di se kjo kerkesa jote nuk do meret parasysh nga moderatoret apo dhe nga vet admini i ketij forumi sepse dihet qe shumica e anetareve aktiv do largoheshin sepse nuk do kene me cte diskutojne ( disa nicke nuk i kam pare kurr me pare ne diskutime temash vetem ketu tani edhe pse kam dy vjet si anetare pak a shum aktive ne forum ) . Keta anetare te gjith diturine dhe njohurit i kane vetem ne kete fushe , edhe pse jo te sakte ne argumentat e tyre .....
Nejse me thon te drejten ma kane merzit forumin , per mua nuk eshte me forumi shqiptar por forumi fetar . Sapo klikoj tek postimet e reja hapen menjeher dhjerta nen forume feje . Te ishin te pakten per diskutim por ca tema koti te hapura nga kalamj nga 10-15 vjecar , ose te pakten keshtu te japin pershtypjen .
PROOOOOOOO.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt