Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    i/e regjistruar Maska e STOP-START
    Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237

Të Largohem nga Shtëpia zgjidhje e mirë?

Dëshiroj të largohem nga shtëpia , të shkoi në një vend ku jam larg njerëzve , larg atyre njerëzve që në brendësi komandon egërsira , dua të largohem të shkoj në një vend larg fjalëve dhe thënieve me qëllime shkatërrimi , dua të largohem sepse kam aryse por kam frikë.
    Kam frikë si të lë prindërit dhe familjen (vëllezërit dhe motrat) të cilët më duan më shumë se ç'do kush bë botë , por prap mendoj unë zgjidhja më e mirë është të largohem dhe të mos jem në kontakt me njerëz , si duhet të largohem shpesh kthej kokën dhe pyes veten si mund të lë një familje që më ofruan të gjitha të mirat dhe më ndihmuan në qdo gjendje të vështirë .
    Unë nuk e di është largim ky apo çlirim për vete mendoj se është çlirim sepse do çliroj veten nga brengat dhe mendimet e zakonshme trishtuese shumë të lodhshme.

Nëse largohem mendoj të shkoi në një vend jash Shqipërisë dhe Kosovës (vendin e kam të caktuar) ku nuk do të jem në kontakt me njerëz , ose të paktën me njerëz që dinë vlerën e njëriut.

Nëse largohem më ringjallet frika e familjes dhe gjendja e tyre , mendoi se prindërve do krijoj probleme në gjendjen e tyre shëndetësore dhe kështu ndoshta të shkatrroj jetën e tyre (dhe të vëllezërve dhe motrave).

Do kërkoja nga ju një mendim nga ana e juaj , një koment dhe një ndihmë ?
    Ju Faleminderit.

Elvisi

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Elvis... Ti kete gje e paske menduar mire, perserisa ke vendosur dhe vendin ku do te shkosh. Per mendimin tim mendohu dhe njehere, pasi njeriu nga inati apo gjaknxehtesia vendos shpejt dhe pastaj aq shpejt behet edhe pishman.

Une te keshilloj te mendohesh dhe njehere per arsyjet qe ti do te largohesh dhe nese ka mundesi qe ti te jetosh perseri me familjen, dhe te evitosh keto arsyje qe po te bejne te largohesh. Nese jane njerez te cilet ti nuk i duron dot afer, atehere eshte fare e thjesht te besh dicka tu qendrosh atyre larg. Nese eshte dicka ne familje, te sygjeroj te flasesh me familjen.

Ikja per mendimin tim nuk eshte zgjidhja. Ti nuk po zgjidh asgje duke u larguar si nga familja dhe nga jeta qe te rrethon. Kjo tregon dobesi nga ana jote, dhe ata qe jane afer e te njohin dhe te kane bere te largohesh do ndihen "fitimtar".

Mendohu mire dhe njehere, dhe mendo per familjen qe te do dhe kurre nuk do te hedhi poshte.

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga ♥ Ela ♥ Lexo Postimin
    Elvis... Ti kete gje e paske menduar mire, perserisa ke vendosur dhe vendin ku do te shkosh. Per mendimin tim mendohu dhe njehere, pasi njeriu nga inati apo gjaknxehtesia vendos shpejt dhe pastaj aq shpejt behet edhe pishman.

Une te keshilloj te mendohesh dhe njehere per arsyjet qe ti do te largohesh dhe nese ka mundesi qe ti te jetosh perseri me familjen, dhe te evitosh keto arsyje qe po te bejne te largohesh. Nese jane njerez te cilet ti nuk i duron dot afer, atehere eshte fare e thjesht te besh dicka tu qendrosh atyre larg. Nese eshte dicka ne familje, te sygjeroj te flasesh me familjen.

Ikja per mendimin tim nuk eshte zgjidhja. Ti nuk po zgjidh asgje duke u larguar si nga familja dhe nga jeta qe te rrethon. Kjo tregon dobesi nga ana jote, dhe ata qe jane afer e te njohin dhe te kane bere te largohesh do ndihen "fitimtar".

Mendohu mire dhe njehere, dhe mendo per familjen qe te do dhe kurre nuk do te hedhi poshte.

Faleminderit Shumë e Nderuara : Ela

Unë problem nuk kam me askënd (harrova ta shkruaja në fillim të temës) as me prindërit (familjen) dhe as me shokët , miqtë dhe të afërmit.
    Thjesht më pengon jeta se si zhvillohet jeta në vendin ku jetojë unë (Kosovë) dhe mendoj është zgjidhje më e mirë të largohem dhe të shkoj në një vend më të qetë ku mund të qetësohem shpirtërisht dhe më vonë të filloj një jetë normale (në vendin e caktuar).

Pra :

Unë nuk kam kundërshtar , dhe nuk luaj , rivali im është jeta (fatkeqësisht) .

Faleminderit shumë për këshillen e Nderuara : \Ela/

Elvisi

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Dëshiroj të largohem nga shtëpia , të shkoi në një vend ku jam larg njerëzve , larg atyre njerëzve që në brendësi komandon egërsira , dua të largohem të shkoj në një vend larg fjalëve dhe thënieve me qëllime shkatërrimi , dua të largohem sepse kam aryse por kam frikë.
    Kam frikë si të lë prindërit dhe familjen (vëllezërit dhe motrat) të cilët më duan më shumë se ç'do kush bë botë , por prap mendoj unë zgjidhja më e mirë është të largohem dhe të mos jem në kontakt me njerëz , si duhet të largohem shpesh kthej kokën dhe pyes veten si mund të lë një familje që më ofruan të gjitha të mirat dhe më ndihmuan në qdo gjendje të vështirë .
    Unë nuk e di është largim ky apo çlirim për vete mendoj se është çlirim sepse do çliroj veten nga brengat dhe mendimet e zakonshme trishtuese shumë të lodhshme.

Nëse largohem mendoj të shkoi në një vend jash Shqipërisë dhe Kosovës (vendin e kam të caktuar) ku nuk do të jem në kontakt me njerëz , ose të paktën me njerëz që dinë vlerën e njëriut.

Nëse largohem më ringjallet frika e familjes dhe gjendja e tyre , mendoi se prindërve do krijoj probleme në gjendjen e tyre shëndetësore dhe kështu ndoshta të shkatrroj jetën e tyre (dhe të vëllezërve dhe motrave).

Do kërkoja nga ju një mendim nga ana e juaj , një koment dhe një ndihmë ?
    Ju Faleminderit.

Elvisi
    Sa me shpejt,dhe nderton jeten tende.Ku,qysh,apo tek ti e di???
    Nuk humbet fiton,sepse c'fare do humbasesh me tej?
    Morali patriot eshte idioti.Me fal per antishqiptarismin,mendimi im.
    Te ecte mbare,dhe mos vono!
    Jeta e juaj!

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Sa me shpejt,dhe nderton jeten tende.Ku,qysh,apo tek ti e di???
    Nuk humbet fiton,sepse c'fare do humbasesh me tej?
    Morali patriot eshte idioti.Me fal per antishqiptarismin,mendimi im.
    Te ecte mbare,dhe mos vono!
    Jeta e juaj!
    Të Faleminderit shumë : SystemA

Si duket shpalose arsyet tjera ti.
    E ç'moj këshillën me të vërtetë nuk jetohet në Kosovë (siq thonë 90%) e të rinjëve në Kosovë (nuk e di për Shqipëri).
    Faleminderit SystemA.

Elvisi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    njerez te keqij ka ngado te shkosh mendon se do gjesh qetesi por nuk besoj do kesh konflikte me veteveten pasi eshte e sig qe familjes pas ikjes do te iki bashke me ty nje pjese e jetes pa u llogaritur fare vitet qe do kalojne duke pritur

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga riduana Lexo Postimin
    njerez te keqij ka ngado te shkosh mendon se do gjesh qetesi por nuk besoj do kesh konflikte me veteveten pasi eshte e sig qe familjes pas ikjes do te iki bashke me ty nje pjese e jetes pa u llogaritur fare vitet qe do kalojne duke pritur
    Faleminderit e Nderuara : Riduana

Ky është problemi dhe frika sepse mendoj se do shkatrroj jetën e familjes (Prindërve motrave dhe vëllezërve).

Por mendoj se do të rregulloj jetën time.

Ndoshta ka ndonjë zgjidhje që:
    Të Ndreq Jetën Time dhe të Mos Shkatrroj Jetën e të Tjerëve.

Faleminderit shumë e Nderuara : Riduana

Elvisi

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    duhet te maresh parasysh shume gjera para se te maresh nje vendim te tille. if you don't mind sa vjec je?
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    Citim Postuar më parë nga STOP-START Lexo Postimin
    Faleminderit e Nderuara : Riduana

Ky është problemi dhe frika sepse mendoj se do shkatrroj jetën e familjes (Prindërve motrave dhe vëllezërve).

Por mendoj se do të rregulloj jetën time.

Ndoshta ka ndonjë zgjidhje që:
    Të Ndreq Jetën Time dhe të Mos Shkatrroj Jetën e të Tjerëve.

Faleminderit shumë e Nderuara : Riduana

Elvisi
    ta thash sepse une jam tip qe para familjes nuk ve kurr veten time edhe sikur te me duhet te vuaj mendoj se ata na kane dhene shume ne jete dhe nuk e meritojne nje zhgenjim te tille nga ne

Anëtarësuar
    03-07-2009
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    duhet te maresh parasysh shume gjera para se te maresh nje vendim te tille. if you don't mind sa vjec je?
    22
    . . .
    . . .
    . . .

What Do You Think ?
    Dhe m'trego për ato gjërat që duhet të kem parasysh ?

Elvisi

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •