Postuar më parë nga
STOP-START
Dëshiroj të largohem nga shtëpia , të shkoi në një vend ku jam larg njerëzve , larg atyre njerëzve që në brendësi komandon egërsira , dua të largohem të shkoj në një vend larg fjalëve dhe thënieve me qëllime shkatërrimi , dua të largohem sepse kam aryse por kam frikë.
Kam frikë si të lë prindërit dhe familjen (vëllezërit dhe motrat) të cilët më duan më shumë se ç'do kush bë botë , por prap mendoj unë zgjidhja më e mirë është të largohem dhe të mos jem në kontakt me njerëz , si duhet të largohem shpesh kthej kokën dhe pyes veten si mund të lë një familje që më ofruan të gjitha të mirat dhe më ndihmuan në qdo gjendje të vështirë .
Unë nuk e di është largim ky apo çlirim për vete mendoj se është çlirim sepse do çliroj veten nga brengat dhe mendimet e zakonshme trishtuese shumë të lodhshme.
Nëse largohem mendoj të shkoi në një vend jash Shqipërisë dhe Kosovës (vendin e kam të caktuar) ku nuk do të jem në kontakt me njerëz , ose të paktën me njerëz që dinë vlerën e njëriut.
Nëse largohem më ringjallet frika e familjes dhe gjendja e tyre , mendoi se prindërve do krijoj probleme në gjendjen e tyre shëndetësore dhe kështu ndoshta të shkatrroj jetën e tyre (dhe të vëllezërve dhe motrave).
Do kërkoja nga ju një mendim nga ana e juaj , një koment dhe një ndihmë ?
Ju Faleminderit.
Elvisi
Krijoni Kontakt