Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Octopus
    Anëtarësuar
    09-05-2008
    Postime
    124

Albo, pse po mi fshin temat?!

1. Tungjatjeta Octopus,

Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: BIBLA - Libër i Shenjtë apo diçka tjetër?
    Destinacioni: Koshi i forumit
    ----------

Faleminderit për mirëkuptimin,
    Albo

P.S Ky është një mesazh i automatizuar i forumit.
    2. Tungjatjeta Octopus,

Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: Pozita e femrës në Bibël
    ----------

Albo

3. Tungjatjeta Octopus,

----------
    Tema: Terapia e Kishes Ortodokse per narkomanet
    ----------

Albo

Pse mendon se temat nuk janë hapur në vendin e duhur apo cilat janë ato rregulla që temat që unë kam hapur nuk ishin në pajtim me to?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Octopus:

Këto tema që ju keni hapur ishin tek nënforumi ku mblidhen besimtarët Katolik , pra një rregull po ekzistoke në ForumiShqiptar , që secili prej nesh kemi të drejt të shkruajm vetëm ke nënforumi që në besojmë.

Një gjë e tillë ma ka ndodhur edhe mua ku më janë fshi shkrime po ashtu edhe një temë , por më von e kuptova se ishte fjala që nënforumi Musliman i lejohet të shkruajn vetëm Muslimanëve por jo besimtarëve të tjerë.

Është një rregull shum e mirë , se ndryshe nuk ka kush t'i ndalë të sharat e shqipëtareve mes vete , ku ditë e natë tuj u mundu me ja gjet fundin biblës & Kuranit.

Anëtarësuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga Octopus Lexo Postimin
    Pse mendon se temat nuk janë hapur në vendin e duhur apo cilat janë ato rregulla që temat që unë kam hapur nuk ishin në pajtim me to?
    Khm... khmm... khhmmmm....

Anëtarësuar
    09-05-2008
    Postime
    124

Pse kjo temë ende ekziston si temë???

Më herët kam hapur një temë e cila mbante titullin “Bibla – Libër i shenjtë apo diçka tjetër” në të cilën kam treguar qëndrimet e mia duke u bazuar ekskluzivisht në vargjet nga Bibla. Në anën tjetër, njëri nga forumistët, ka hapur temën “Teoria ime: Kurani eshte ligj arab”, në të cilën hapësi i temës për këtë “teori” të tij bazohet në imagjinatën e tij.

Pse kjo temë qëndron ende e hapur apo pse ende ekziston si temë?
    Këtu gjithashtu kam parashtruar edhe një pyetje për të cilën nuk kam marr përgjigje.

Ekzistojnë standarde të dyfishta në këtë forum apo më duket mua? Pse në çdo temë pështyhet mbi çdo gjë islame e në anën tjetër nëse thuhet diçka për Biblën/krishterët etj. tema përfundon në "koshin e forumit"?
    Sometimes I just feel like, quittin I still might. Why do I put up this fight, why do I still write.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Nese je besimtar mysliman, shkruaj ne forumin mysliman, lexo e shkruaj mbi fene tende, dhe boll me tema te tilla propagandistike tek "Toleranca Fetare".

Arsyeja perse ajo tema tjeter ekziston per origjinen e fese islame, eshte se ajo eshte hapur nga nje ateist ne forumin e tij ateist.

Albo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •