Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Tema: Thunder Way

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326

Thunder Way

Bera nje kerkim dhe sikur s'me zune syte ndonje teme te hapur per ket grup prandej thashe ta fillojme nje teme.

Kam rastisur disa video ne youtube to ketyre, dhe pata rastin ta rivleresoj dhe njehere muziken e tyre, duke e vene ne kontekstin e kohen qe kenduan.

Kam arritur ne perfundim qe pas 20 vjetesh gati, muzika e tyre jo vetem qe i ka rezistuar kohes, bile degjohet akoma me kenaqesi.

Gjynah qe nuk e nxjerrin dhe njehere ate albumin e dikurshem ne cd..ose me kengtar te ri. Ky bushpepa i shkon shume teksteve te ThunderWay, sic mund te shihet ke kjo video:

NeverAgainVolunteerYourself

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga FTN_2004 Lexo Postimin
    Bera nje kerkim dhe sikur s'me zune syte ndonje teme te hapur per ket grup prandej thashe ta fillojme nje teme.

Kam rastisur disa video ne youtube to ketyre, dhe pata rastin ta rivleresoj dhe njehere muziken e tyre, duke e vene ne kontekstin e kohen qe kenduan.

Kam arritur ne perfundim qe pas 20 vjetesh gati, muzika e tyre jo vetem qe i ka rezistuar kohes, bile degjohet akoma me kenaqesi.

Gjynah qe nuk e nxjerrin dhe njehere ate albumin e dikurshem ne cd..ose me kengtar te ri. Ky bushpepa i shkon shume teksteve te ThunderWay, sic mund te shihet ke kjo video:

http://www.youtube.com/watch?v=Tq1EB...eature=related
    ...edhe un them se ja vlen te ket nji tem ne ket forum per ket grup...sepse jan te mdhenj...(me gjithse nuk kam info...shum per ta, kisha pas deshir te dij per ta sa ma shum)
    - muzika e tyre me pelqen ....jan te mrekullushem ....

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Me thene te drejten, un nuk di shume per historine e tyre, thjesht qe ishin cuna qe donin te benin metal ne nje kohe kur Shqiperia nuk enjihte metalin. Ket albumin me duket e paten regjistruar ne Maqedoni, po vetem kasete. Gjynah qe e nxjerrin cd tashi, ose ta rregjistrojne dhe njehere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 17-05-2009 mė 23:55 Arsyeja: nuk lejohen links me shkarkime
    NeverAgainVolunteerYourself

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •