Po them dy fjale per veten time qe te me njohin me shum anetaret e forumit. Po them qe tani arsyen pse e kam vendosur kete nick, frymezimi im ka qene nje shoqe e imja qe futet dhe ne forum.
- Emri: Kedrit
- Mosha: 25 vjec
- Arsimi: Diplomuar
- Vendlindja: Tirane
- Vendbanimi: Tirane
- Gjendja Civile: Beqar
- Interesat: Jane te shumte, po me teper do flisja per disa. Studimi mbi shkencen, per te mesuar me shum dhe mos te ndjehem i plotesuar pa qene ndonjeher.
- Sportet: Ping Pong, Tenis, Futboll, Boks dhe Basketboll.
- Biografia: Kam bere shkollen 8-te vjecare tek "Emin Durraku", shkollen e mesme te pergjithshme "Qemal Stafa". Studimet Universitare tek Shkencat e Natyres, dega Inxhinieri Matemitike dhe Informatike.
- Motoja: Shfrytezoje kohen sikur nuk do ecte me.
- Profesioni: Aktualisht punoje ne nje kompani telefonie "Vodafone", punoje si Inxhinier Transmetimi. E dua punen dhe me pelqen jashte mase, per ate kohe qe jam ne pune ndjehem mjafte mire dhe i cliruar nga bota.
- Televizioni: Me pelqejne dokumentaret e ndryshem, me pelqejne emisionet dhe filmat.
- Muzika: Me pelqejne po thuaj se te gjitha, po me teper menjanoje nga Elektro dhe House.
- Deshirat: Per nje te ardhme me te mire dhe nje shoqeri te civilizuar e te shkolluar me se miri.
Ju pershendes te gjitheve dhe shpresoje te kaloje sa me mire ne pranine tuaj. Besoje se shumicen e thash, me kalimin e kohes do te kemi mundesi te njihemi me teper me njeri tjetrin. Kam kohe qe merem me forume, ketu kisha vite qe lexoja, po sot mora mundimin dhe u regjistrova. Per shumicen e anetareve e kam krijuar nje ide sepse kam lexuar temat dhe postimet e ndryshme.
Krijoni Kontakt