Close
Faqja 90 prej 180 FillimFillim ... 40808889909192100140 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1792
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Sot gazeta Koha Ditore ka botuar njė artikull me deklaratė tė Berbatovcit i cili, pėrveē qė konfirmon autenticitetin e pohimeve tė Bllacės (me disa plotėsime qė nuk ndryshojnė thelbin), ka prezantuar edhe letren e lėshuar nga Lima se Berbatovci ka ndihmuar UĒK-nė dhe nuk guxon tė preket.

(Nuk kuptoj pse Lima mbron “UDBASHET” dhe ARMIQTE E popullit Shqiptar – mbase Prengu mund tė na thotė diē pėr kėto vlerėsime skajshmėrisht selektive se kush ėshtė e kush nuk ėshtė armik !??).

Sidoqoftė, deri tani, kjo ėshtė gjėja mė humane qė Lima ka bėrė.

Poashtu, edhe deponimet e familjarėve tė tė vdekurve, pardon, tė tė ekzekutuarve janė nė favor tė deklaratės sė Bllacės, duke vėnė nė pah se ka shumė “rastėsi qė pėrputhen”. Njė gjė ėshtė tė cilėn familjarėt e tė ekzekutuarve nuk e kuptojnė ėshtė se si i afėrmi i tyre, bujk me vėtem tetė vjet shkollė mund tė kėtė qenė spiun i Serbise, duke marrė parasysh se kapaciteti i kėtij “agrari” ishte minimal dhe nuk njihte “sekretet e planit pėr Shqipėri tė madhe”.

Tomaras, ēfare tė tė them o burri i botės? Unė nuk kam as dėshirė e as detyrė tė tė bindi - do tė ishte humbje kohe. Ėshtė e drejtė e imja tė shpalos faktet por edhe ti ke tė drejtė tė mendosh ndryshe – kėshtu e ka demokracia.

Ndoshta do tė ishte mire tė pyesesh dikėnd qė ėshtė i informuar dhe qė e njeh.
    Mirė - mirė, ti vetėm mjegull do por mjegull s'tė japim. Unė nuk e di se kush ėshtė ky Bėrbatovci sepse emrin e tij pėr herė tė parė e kam dėgjuar nė atė CD-en e Bllacės ndėrsa pėr " Bėrbatovcėt" Po.
    Zotėri,
    Lufta ka qenė pėr tė gjithė ata tė cilėt e kanė dashtė lirinė e kombit tė tyre; pėr tė gjithė ata tė cilėt mė vonė e kanė kuptuar qė kombit tė tyre u duhet liria; pėr ata qė i kanė shėrbyer sistemit Jugosllav por qė mė nė fund e kishin kuptuar qė kanė gabuar; Lufta ishte pėr gjithė ata tė cilėt e donin Kosovėn tė lirė!
    Tashti, nėse ky Bėrbatovci e paska ndihmuar Luftėn aherė me tė drejtė Limaj paska kėrkuar qė Ay tė jetė i " mbrojtur".
    Zotėri,
    Mendoni pak me koka tė ftohura:
    Pas Lufte njė numėr i madh refugjatėsh u kthyen nė Kosovė. Nuk dinin se kė kishin humbur nga mė tė afėrmit; nuk dinin se kush ishte vrarė dhe kush jetonte por ata dinin se kush kishin qenė bashkėpunėtor tė shkavit; jo gjatė luftės por edhe para saj. ndonjėri ka mundur qė tė ndihmoj por qė popullata se ka ditur; e duke mos e ditur kanė mundur t'ja kėrsasin plumbit nė lule t'ballit!
    Nuredin Ibishi punonte para Lufte nė Njėsin Speciale tė Policis; ai kur filloj Lufta veshi uniformen e UĒK-ės, luftoj sė bashku me tė tjerėt dhe u bė i njohur si " Komandant Leka!
    Pra, secili qė e ka ndjerė vetėn jo mirė nė njė moment tė caktuar ka pasur rastin qė tė rehabilitoj veten; ka pasur rastin qė tė tregoj pendesen, ka pasur rastin qė mė nė fund tė rreshtohen karshi popullit tė tyre!
    Ata qė se kanė bėrė por tė cilėt akoma i kanė shėrbyer Serbis dhe serbit asgjė tjetėr si ka pritur dhe s'do tė duhej ti priste pėrpos Plumbit nė lule t'ballit!
    Besoj qė je dakord ti me kėto gjėra, tani mė!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

ReaLmadriD
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Shkarkone Intervisten e Nazim Bllaces, Ku tregon gjith vrasjet dhe nga kush ma karr urdhrat me shum se 30 min Intervist..

http://www.megaupload.com/?d=EG35C4Q0
    “La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga deqanas Lexo Postimin
    kaq kisha per ty, megjithate... i nderuem!
    Nė quotizimin qė ke bėrė nė shkrimin tim - nuk t'kam kuptuar megjithėse mė dukeni pak konfuz ngaqė nuk shtroni problemet po njėsoj!
    Vrasja ėshtė vrasje dhe nėse gani geci nuk pėrton t'i drejtohet popullit aherė ai do t'bėnte mirė ti drejtohet po ashtu jykatės dhe tė vėhet nė dispozicion tė drejtėsisė pėr vrasjen e Abedin rexhės - Komandant Sandokanit!
    Unė se kam lexuar librin e tij qė Ju e cekni sikurse qė jam i bindur qė shumė veta se kanė lexuar dhe me kėtė do tė informohej opinioni mė mirė.
    Ju thoni se ajo ėshtė ēėshtje e Familjeve nė njėrėn anė ndersa pėr vrasjet tjera i quani si raste tė drejtėsisė!
    besoj qė edhe ky rast do tė duhej tė ishte pėr drejtėsi!
    sa u pėrket tė tjerave qė keni shkruar nėse mė jepni njė mendim mė tė qartė do t'merrni mendimin tim!
    Po njėsoj mbeteni i pėrshendetur.

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Mirė - mirė, ti vetėm mjegull do por mjegull s'tė japim. Unė nuk e di se kush ėshtė ky Bėrbatovci sepse emrin e tij pėr herė tė parė e kam dėgjuar nė atė CD-en e Bllacės ndėrsa pėr " Bėrbatovcėt" Po.
    Zotėri,
    Lufta ka qenė pėr tė gjithė ata tė cilėt e kanė dashtė lirinė e kombit tė tyre; pėr tė gjithė ata tė cilėt mė vonė e kanė kuptuar qė kombit tė tyre u duhet liria; pėr ata qė i kanė shėrbyer sistemit Jugosllav por qė mė nė fund e kishin kuptuar qė kanė gabuar; Lufta ishte pėr gjithė ata tė cilėt e donin Kosovėn tė lirė!
    Tashti, nėse ky Bėrbatovci e paska ndihmuar Luftėn aherė me tė drejtė Limaj paska kėrkuar qė Ay tė jetė i " mbrojtur".
    Zotėri,
    Mendoni pak me koka tė ftohura:
    Pas Lufte njė numėr i madh refugjatėsh u kthyen nė Kosovė. Nuk dinin se kė kishin humbur nga mė tė afėrmit; nuk dinin se kush ishte vrarė dhe kush jetonte por ata dinin se kush kishin qenė bashkėpunėtor tė shkavit; jo gjatė luftės por edhe para saj. ndonjėri ka mundur qė tė ndihmoj por qė popullata se ka ditur; e duke mos e ditur kanė mundur t'ja kėrsasin plumbit nė lule t'ballit!
    Nuredin Ibishi punonte para Lufte nė Njėsin Speciale tė Policis; ai kur filloj Lufta veshi uniformen e UĒK-ės, luftoj sė bashku me tė tjerėt dhe u bė i njohur si " Komandant Leka!
    Pra, secili qė e ka ndjerė vetėn jo mirė nė njė moment tė caktuar ka pasur rastin qė tė rehabilitoj veten; ka pasur rastin qė tė tregoj pendesen, ka pasur rastin qė mė nė fund tė rreshtohen karshi popullit tė tyre!
    Ata qė se kanė bėrė por tė cilėt akoma i kanė shėrbyer Serbis dhe serbit asgjė tjetėr si ka pritur dhe s'do tė duhej ti priste pėrpos Plumbit nė lule t'ballit!
    Besoj qė je dakord ti me kėto gjėra, tani mė!
    Pėrkitazi me mjegullėn – unė vėtem transmetova artikullin qė sot ėshtė botuar nė Koha Ditore tė cilin mund ta lexosh jo vėtem ti, por tė gjithė. Prandaj, mos mė akuzo mua por gazeten Kohėn Ditore.

Mė herėt harrova tė tregoj se Koha Ditore kishte kuptuar se vėllau i F.Gashit kishte kryer vepren penale tė kidnapimit tė fėmiut nė Kosovė pėr qėllime shantazhi – gjė tė cilėn F. Gashi nuk e mohon (thuajse krimin e kanė biznes tė familjes pasi edhe F.GASHI ėshtė SHKARKUAR nga Policia e Kosovės pėr marrje tė mitos, sjellje tė pahijshme dhe keqpėrdorim tė pozitės) por mbrohet duke thėnė se ėshtė i ndarė nga vėllau.

Vaj halli pėr ne nėse tipa tė tillė, nga familja tė tilla bėjnė “spastrimin” e shoqėrisė Kosovare.

Pastaj, prapė nuk arrita tė kuptoj, nėse Bėrbatovci vėrtetė ka ndihmuar UĒK-nė, gjė qė shpresoj se e ka bėrė, atėherė si ėshtė e mundur qė SHIK-u nuk e ka kėtė informatė dhe shkon ta vrasė, pardon, ta spastroj Kosovėn nga spiunėt?
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Golden Tear Maska e **rozi**
    Anėtarėsuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    Le ti kojshine radio mileven, tregomi faktet. Bllaca po jep fakte ne EULEX- e po e mbrojne ne arrest shtepiak. Po te ishte ashtu qysh po mendoni, ndryshe kish lujt hesapi. Ku ka qene dy vitet e fundit, do te tregoje Shteti ne te cilen ai ka qene, me dokumentacion.

Nuk po ta akuzon UĒK-n, po emra, individ te perlyer.

Lufte po ben edhe Amerika me Irakun, po ajo po i denon ushtart e dalt prej kontrollit.

E keta qe kan vra, nuk kane qene ushtare kur kane ndodh keto gjera, dhe nuk po flitet per vrasje gjate luftes, po pas luftes edhe per arsye te liga. 20% nai paska vra shpiune, e 80% tjere per me u kon aty ku eshte.

Edhe mos ma thirr ti mu UĒK-ne me individ, se ajo ka qene ushtri, e jo individ, keshtu qe mesohu te besh dallimin.

Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin

A ke ti kunder argumente qe me kundershton keshtu?

Shko pyeti more te afermit e bllaces, dhe te tregojn ku ka qen keto dy vitet e fundit, dhe mos qaj drrasa neper forume.

Une spo ja mbaj anen askujt sepse nuk me intereson, por profesioni qe kam, nuk ma lejon qe te mbeshtetem ne deklarata dhe dehsmi te personave qe akoma nuk dihet per aftesite e tij psikike dhe sidomos kur vjen dikush direkt nga beogradi dhe na akuzon UCKn ketu pfff

No coment

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga **rozi** Lexo Postimin
    Le ti kojshine radio mileven, tregomi faktet. Bllaca po jep fakte ne EULEX- e po e mbrojne ne arrest shtepiak. Po te ishte ashtu qysh po mendoni, ndryshe kish lujt hesapi. Ku ka qene dy vitet e fundit, do te tregoje Shteti ne te cilen ai ka qene, me dokumentacion.

Lufte po ben edhe Amerika me Irakun, po ajo po i denon ushtart e dalt prej kontrollit.

E keta qe kan vra, nuk kane qene ushtare kur kane ndodh keto gjera, dhe nuk po flitet per vrasje gjate luftes, po pas luftes edhe per arsye te liga. 20% nai paska vra shpiune, e 80% tjere per me u kon aty ku eshte.

Edhe mos ma thirr ti mu UĒK-ne me individ, se ajo ka qene ushtri, e jo individ, keshtu qe mesohu te besh dallimin.

ushtria prej individave perbahet o shoki

e bash ato individa qe e krijun at ushtri ju po doni me i shti n'burg. pse ndodh kjo? sepse kto individa krijun ni ushtri qe va prishi rehatin me shkie, e e bani kosoven shtet, e kjo u tmerroj juve.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2008
    Postime
    85
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    SERBIA KĖRKON NGA EULEXI QĖ TA MBROJĖ DHE RUAJ MIRĖ BLLACĖN

Zyrtarisht Pushteti SERB i drejtohet EULEXIT me kėrkesėn qė ta ruajnė mirė Bllacėn dhe tė kujdesėn pėr tė nga frika se " mund ta vrasė dikush".
    Njė Pyetje shumė e llogjikshme pėr " brarin" " gurin e kuq ( i zi)" dhe shumė tė tjerė tė ngjashėm si kėta:
    " Mė thoni pėrse Serbis po i interesoka kaq shumė Bllaca dhe pėr ēfarė arsye Serbia qenka e interesuar pėr Bllacėn sa qė kėrkon dhe ofron mbrojtjen e tij?".

Ti kete pytje beja PDK ngase dje Nazmi Bllaca eshte deklaruar se eshte antar i PDK dhe nuk largohem nga kjo parti tha ngase kam kontribuar qysh prej berjes se saj e do te mbetem ne PDK deri sa te fundoset.

Dhe dy kjo informata eshte informate ndonje gazete serbe se nuk eshte informate zyrtate e serbise ..po edhe nese eshte e serbise duhet ta sqaroj PDK ja se nga kush duhet te ruhet ky pedekashi, Nazmi Bllaca, SHIKASI i Azem Syles.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga **rozi** Lexo Postimin

Shiko Bllaca, ne momentin qe eshte paraqite si Padites, nuk mundet me qen edhe deshmitar, sepse eshte parim juridik qe keto dy gjera nuk shkojn bashk, keshtu qe Nazim bllaca ne eulex mund te flet vetem per veteakuzen qe ja ka bere vetes se tij dhe deklaratat qe ka dhene per te tjerert mbeten veq deklarata dhe jo deshmi.

Ndersa kur ishte fjala se a ka qen N. Bllaca ne serbi a jo, une mund te them qe e njof personalisht kete bllacen dhe te gjithe familjaret e tij deshmojn se ky gjate kesaj periudhe ka qen ne beograd.

Dhe poashtu ky person, ka kontaktuar direkt me Prokurorin serb per krime lufte ne Kosove, dhe prokurori i ka thene se vetem na trego deshmi per furren e kleqkes, ne kemi per te te dhene para sa te duash (kete deshmi e ka dhene djali i agjes se tij, i cili ishte edhe shofer dhe e ka dergu deri ne mitrovice, per tu taku me kete prokuror serb).

Jam jurist me profesion dhe nuk mashtrohem me persona te tille, sepse poashtu nuk jam edhe fanatik i asnje partie siq mund te jesh ti ne kete rast (qe shifesh anti PDK) qe ta sulmoj apo mbroj njeren apo tjetren parti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 03-12-2009 mė 11:52
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Golden Tear Maska e **rozi**
    Anėtarėsuar
    05-10-2009
    Vendndodhja
    G-land
    Postime
    116
    E sheh? Ti po e politizon thua jam anti PDK. E pse e thua anti PDK? Pse kjo ka te bej me PDK-ne ne teresi, e jo me individ qe kan be krim.

N.Bllacen e njeh ti personalisht? Po tash po dalin shume njerez qe po e njohin personalisht kete njeri e me heret nuk e njohshin, e tash keta qe po e njihkan po i thone le se ky njeri osht psikopat? Cilet jane ata te gjithe familjare? Dhe sa jane te aferm keta familjare, se ju jeni mesu me then e kam kusheri, e del kusheri i 5-tes shoke. Apo e ke fjalen per Faruk Gashin qe u ra ne kontradit me vetin? N. Bllacen e njoh edhe une, po askush aty ku jemi ne nuk thot se na paska lu mendsh, perveq atyne se jau perfoli emrat.

Une, si qytetare e ketij shteti, mund te them nje gje. Ma se shumti m'kish konvenu me shku nje Bllac e me dal qashtu qysh po thone keta hudumat e larte, sesa me dal na kriminel e me i knaq Serbine e shume nderkombtar se presin me gjith qef me zgjat misionin e me i qu ushqim armikut. PO SPO DEL, e qekjo pom PLAS.

Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shiko Bllaca, ne momentin qe eshte paraqite si Padites, nuk mundet me qen edhe deshmitar, sepse eshte parim juridik qe keto dy gjera nuk shkojn bashk, keshtu qe Nazim bllaca ne eulex mund te flet vetem per veteakuzen qe ja ka bere vetes se tij dhe deklaratat qe ka dhene per te tjerert mbeten veq deklarata dhe jo deshmi.

Ndersa kur ishte fjala se a ka qen N. Bllaca ne serbi a jo, une mund te them qe e njof personalisht kete bllacen dhe te gjithe familjaret e tij deshmojn se ky gjate kesaj periudhe ka qen ne beograd.

Dhe poashtu ky person, ka kontaktuar direkt me Prokurorin serb per krime lufte ne Kosove, dhe prokurori i ka thene se vetem na trego deshmi per furren e kleqkes, ne kemi per te te dhene para sa te duash (kete deshmi e ka dhene djali i agjes se tij, i cili ishte edhe shofer dhe e ka dergu deri ne mitrovice, per tu taku me kete prokuror serb).

Jam jurist me profesion dhe nuk mashtrohem me persona te tille, sepse poashtu nuk jam edhe fanatik i asnje partie siq mund te jesh ti ne kete rast (qe shifesh anti PDK) qe ta sulmoj apo mbroj njeren apo tjetren parti.

Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Pėrkitazi me mjegullėn – unė vėtem transmetova artikullin qė sot ėshtė botuar nė Koha Ditore tė cilin mund ta lexosh jo vėtem ti, por tė gjithė. Prandaj, mos mė akuzo mua por gazeten Kohėn Ditore.

Mė herėt harrova tė tregoj se Koha Ditore kishte kuptuar se vėllau i F.Gashit kishte kryer vepren penale tė kidnapimit tė fėmiut nė Kosovė pėr qėllime shantazhi – gjė tė cilėn F. Gashi nuk e mohon (thuajse krimin e kanė biznes tė familjes pasi edhe F.GASHI ėshtė SHKARKUAR nga Policia e Kosovės pėr marrje tė mitos, sjellje tė pahijshme dhe keqpėrdorim tė pozitės) por mbrohet duke thėnė se ėshtė i ndarė nga vėllau.

Vaj halli pėr ne nėse tipa tė tillė, nga familja tė tilla bėjnė “spastrimin” e shoqėrisė Kosovare.

Pastaj, prapė nuk arrita tė kuptoj, nėse Bėrbatovci vėrtetė ka ndihmuar UĒK-nė, gjė qė shpresoj se e ka bėrė, atėherė si ėshtė e mundur qė SHIK-u nuk e ka kėtė informatė dhe shkon ta vrasė, pardon, ta spastroj Kosovėn nga spiunėt?
    Unė mendoj qė nuk tė akuzova me asgjė - ama bash - me asgjė pėrpos pėr tentim mjegullnaje. Nuk e kontestoj qė e solli Koha Ditore sepse pėr kėtė gjė u tha qysh mbrėmė qė do t'jetė nė numrin e sotshėm!
    Publikimet e tilla vetėm duhet tė na gėzojnė, padyshim dhe dallim!
    Ju pastaj mė flisni pėr kėtė Faruk gashin tė cilin kurrė nė jetėn time se kam parė, s'kam dėgjuar pėr tė gjerė para pak ditėsh kur foli ky Bllaca.
    Se, a kanė qenė Ky apo vėllai i tij kidnapues tė njė fėmije as kėtė gjė nuk e di por krejt ēka di ėshtė qė ( Nė TV ka qenė) njė fėmij ishte kidnapuar goxha moti dhe pėr fat tė mirė ēdo gjė kishte pėrfunduar si mė sė miri.
    Jam vet BABA dhe vėhem nė lėkurėn e secilit baba.
    Unė vetėm tė thashė mė lartė qė; secili e ka pasur rastin qė tė pėrmirsohet, tė vėhet nė shėrbim tė kombit gjATĖ Luftės dhe me kėtė gjė tė pastron veten e tij pėr aq sa ka mundur ta pastron!
    Po ashtu, fill pas luftės, ka pas nga ata qė tė lėnduar shpirtrisht kanė marrė drejtsin nė duart e tyre ngaqė u ishin vrarė familjarėt!
    Nuk ka qenė e lehtė pas luftės ta takosh dikėnd, qė e ke ditur qė ka sherbye nė organet e Siguris; duke e ditur qė familjarėt tė kanė pėsuar dhe ti tė bėhesh sikur asgjė s'ka ndodhur ti mbyllėsh sytė dhe tė kalosh pranė tij.
    Jo! Kurrsesi!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •