Close
Faqja 5 prej 36 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 357
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin
    Mendimi yt asht se po qe femer shume e bukur edhe ben vaki
    Ashtu mendon ti per mua? Vallaj o Visa kujt s`ja prish menjen femra bukur, kam pas raste qe kam njoft goca pune por nuk i fus ne kategori si keto ***** e furmit, c`do lloj robi ka te drejten e vet se cfare profesioni zgjedh....

Njeher e nje kohe ne Shqiperi ku... me te m`dhaja martoheshin me ato meshkujt nga fshati. Vinte katunori hapesh b!thesh.. shife cfare gruje kom une...ku dinte gjo i shkreti... dhe dashuronte...ate.. (Ka dhe ksoj lloj dashurie)...

Per meshkujt i sygjerim kam une, hapi syte dhe njifuni mire me femren qe ju do zemra..por asiher mos thoni qe sdo merrja i prostitut, iken kohet kur hapesh dosja 10 - 20 vjecare. Tani ta ngecin me takt.[/QUOTE]\

si qe ajo fjali si keto ***** e forumit????!!!!!!! ma ftillo nje cike kete thenien ti cuno!!!!!!!!!!!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ne kete rast duhet te perkufizojme se ca eshte prostituta, ajo qe te kerkon leke direkt per seks, apo ajo qe shkon me ty sepse ka perfitime si leke, rroba, celulare e karta celulari, etj.

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Teme shume interesante Kjo.
    Do te theksoja do njeri munde te Bjer ner Dashuri me Prostitutat.Por Dashuri momentale.
    Pastaj se ne Kemi dhe mentalitetin e keq ,PRostituat jan njeres ti jemi dhe ne ,
    Ate Te cilat Keqtrajtohen nga tuttoret e tyre Per Fitime, Jo te gjitha Shkojne Me Deshire.Mos te anashkaloj temen. Po e Mbyll me kaq.
    FieRaK

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-02-2006
    Postime
    6
    E keni lexur librin "Njëmbëdhjetë minuta" ? Do ta kuptonit me siguri me mire jetën e një prostitute dhe të rënit në dashuri me të...

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele
    :) Ku e ke parë dhe lexuar se gruaja e Ali Pashë Tepelenës ishte prostitutë? Je informuar gabim zemër!Ai e mori 15-16 vjeçe dhe e rriti vetë,gjersa u martua me të,në moshën 19 vjeçe.Bëhet fjalë për gruan e dytë Vasiliqinë,jo të parën!
    Ta thash dhe me lart nuk eshte fjala per Ali Baba Tepelenen e forumit :D j/k

Je, fjala eshte per Vasiliqine, :p sakt

Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin
    Varet cfare prostitute o :) ...
    Nuk duhet than asiher qe kjo gje nuk eshte e mundur. Njof 2 cuna qe jane dashuru me goca pune. Rasti ktyre asht i vecant. Pse do thoni ju, po se me gjithe zemer jan dashuru dhe kan kriju dhe familje ato gocat. Ka dhe raste te tjera ku cuni huj ka mar gocen e huj per gru me zor mbasi punoj ajo mire e mire. Kshuqe kjo e fundit o me ta dhon me zor. S`ke cer i bo.

Nashti, .. ju antar te nerum :D Do doshit menimin tim.. Menimi im asht . . . . . :)
    Me pelqen menyra si e ke thene kete pergjigje. Asnjehere nuk i dihet jetes se cfare arrin te kesh. Mbase dhe ajo prositute aty nuk ka pas faj pse e kane nxjerre ne rruge. Shumica e tyre gati 70% jane nxjerre me dhune ne rruge. A nuk meriton dhe ajo te kete nje jete te qete?
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga adidu
    Tregetia e mishit te bardhe po lulezon per vite te tera dhe shume femra shqiptare kane perfunduar ne semaforet e Greqise dhe Italise qofte me deshiren e tyre apo qofte me dhune. Ne rast se do te njiheshit me nje prostitute, qofte gjate kohes qe ajo ushtronte shitjen e trupit, apo qofte pasi ajo eshte shkeputur, do te mundnit te binit ne dashuri me te deri ne ate pike sa ta benit nenen e femijes tuaj? Pra do te kapercenit mentalitetin e tmerrshem qe i gjykon dhe te krijonit familje me te? Ne rast se po si do te silleshit me shoqerine apo fisin tuaj qe nuk mund ta suportoje dhe ju shmanget per te mos ju takuar?
    Si thelle po hyn adidu sepse kjo nuk eshte aspak qeshtje e mentalitetit por e formimit te individit.

"Ne rast se do te njiheshit me nje prostitute...?"

A te ka shkuar mendja ndonjehere, se per t'u njohur me nje porstitute, ti vet duhet te jesh nje tip "rrospije" ose "pleh mashkull" dhe pleh i shoqerise ne te cilen jeton? Se duhet te jesh vet nje prej atyre qe jetojne dhe punojne ne kllapa te nje rrethi te ngushte njerezisht te shthurur moralisht, etikisht, ekmr? Se duhet ne rast se nuk je ndonje kriminel, kontrabandist, hajn, bixhozxhi, pijanec, narkoman, bashkpunetor i krimit te organizuar, etj -sepaku te jesh njeri i pamoralshem dhe i padenje per shoqerine normale, ne menyre qe te sillet situata asisoji qe te biesh ne kontakt me nje "kurve" dhe aq te rregullt sa te dashurohesh ne te???

Perjashtimet ekzistojne gjithmone por ato nuk perbejne rregull. Mbase nje polic "undercover" edhe do te mund te binte viktime e dashurise se tille dersia detyra e ka lidhur me nje rreth te tille social, por kjo eshte gje e rralle dhe aq me e rralle rrethana e tille. Prandaj kete rrethane nuk po e marrim parasysh.

I vetmi opcion mbetet qe ti duhet te jesh perberes aktiv i atij rangu te shoqerise ne menyre qe te krijohet rrethana qe mbase edhe te dashurohesh me je prej atij rrethi dhe asnje tjeter.

Pasi te kemi rekapituluar kete pergjegjet ne pyetjet ne vazhdim behen plotesisht irelevante dhe ne te shumten, te vetkuptueshme. Sepse ti edhe familjen edhe jeten do ta ngrije perbrendarrethit ne te cilin mbijeton. Ndersa ai rreth nuk do ta kete aspak gajle pse edhe gruaja jote qenka hore!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Si thelle po hyn adidu sepse kjo nuk eshte aspak qeshtje e mentalitetit por e formimit te individit.

"Ne rast se do te njiheshit me nje prostitute...?"

A te ka shkuar mendja ndonjehere, se per t'u njohur me nje porstitute, ti vet duhet te jesh nje tip "rrospije" ose "pleh mashkull" dhe pleh i shoqerise ne te cilen jeton? Se duhet te jesh vet nje prej atyre qe jetojne dhe punojne ne kllapa te nje rrethi te ngushte njerezisht te shthurur moralisht, etikisht, ekmr? Se duhet ne rast se nuk je ndonje kriminel, kontrabandist, hajn, bixhozxhi, pijanec, narkoman, bashkpunetor i krimit te organizuar, etj -sepaku te jesh njeri i pamoralshem dhe i padenje per shoqerine normale, ne menyre qe te sillet situata asisoji qe te biesh ne kontakt me nje "kurve" dhe aq te rregullt sa te dashurohesh ne te???

!
    Te mbeshtes plotesisht!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Me vjen sinqerisht habi se si shprehesh ne kete menyre o Baptist djali(se per ate tjetrin qe te jep te drejte plotesisht me poshte, pra Edvin moderatori as qe ja vlen te merresh), pasi per cfare kam lexuar nga ty me dukesh djale i lecitur. Por qe kultura nuk dominoka dot mbi mentalitetin po e shoh ne rastin tend, gje per te cilen me vjen keq. Nuk po i hy shtjellimit tend teper vulgar(e perseris, qe me vjen keq qe i lexoj te shkruara nga ty) se kur jane rastet qe mund te njihesh me nje prostitute, pasi kushdo ka patur rastin me shume se nje here ne jete, qe qofte ne pub, disco apo ne ambiente publike, te njihet me prostituta apo ish prostituta. Pa qene e thene se duhet te shkoje te paguaje per ti njohur, apo te jete pjese e rrethit te piset qe i shfrytezon. Per me teper ata qe frekuentojne prostitutat jo te gjithe jane perverse apo te ndyre, pasi natyra mashkullore servir arsye pa fund qe qofte edhe nje here ne jete per kuriozitet apo "hall" fiziologjik te shkojne me nje prostitute. Kete nuk e them per te justifikuar veten, pasi fatmiresisht nuk me ka rene halli apo nevoja te shkoj me para me ndonje femer, por kjo nuk do te thote se te tere ata qe shkojne, duhet ti gjykoj me perbuzje te tejskajshme sic ben ti. Kulturen e fitojme si arme per te luftuar mentalitetin dhe mbi te gjitha per te fituar aftesine per te mos futur te gjithe derrat ne nje thes.
    Me respekt, sepse gjithsesi respektin per ty nuk mund ta humb me kaq rradhe sa ke shkruar, teksa te kam lexuar rradhe pa fund ne te cilat ke shprehur mendime me vlere.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga zari
    Tipat si ky Baptist dhe Edvin83 perfundojne zakonisht me kur.at me te medhaja.
    Pse cfare problemi ke ti cuno me tipat si keta?
    Mos te theri kund ajo qe kisha shkruar, se nuk kam lexuar asnje nga pergjegjet e marrura me heret. Andaj. Me vjen keq nese ke perfunduar me kurve sepse e paske merituar.

Avash se nuk te terhoq kush per gjuhet.
    Une per vete jam single dhe i lumtur bile.

Te pengon ty gje argumetntimi se te dashurohesh me nje k..., nuk esthe qeshtje e mentalitetit popullor, por e moralit dhe etikes individuale te secilit prej nesh. Dhe nese ke fat te dashurohesh ne k..., s'ta ka fajin shoqeria po qe se ti ndihesh keq, po vetja, sepse ke punuar per ta merituar nje te tille. E bajsh me shendet!

Tjera here para se te hedhesh zarin shiko se paku cfare gjindet ne bast njehere. Sepse nuk varet nga fati i zarit ajo qe do ta fitosh, por nga ajo qe eshte futur ne bast.

Te uroj dore te mbare heren e radhes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 01:15
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga adidu
    Me vjen sinqerisht habi se si shprehesh ne kete menyre o Baptist djali(se per ate tjetrin qe te jep te drejte plotesisht me poshte, pra Edvin moderatori as qe ja vlen te merresh), pasi per cfare kam lexuar nga ty me dukesh djale i lecitur. Por qe kultura nuk dominoka dot mbi mentalitetin po e shoh ne rastin tend, gje per te cilen me vjen keq. Nuk po i hy shtjellimit tend teper vulgar(e perseris, qe me vjen keq qe i lexoj te shkruara nga ty) se kur jane rastet qe mund te njihesh me nje prostitute, pasi kushdo ka patur rastin me shume se nje here ne jete, qe qofte ne pub, disco apo ne ambiente publike, te njihet me prostituta apo ish prostituta. Pa qene e thene se duhet te shkoje te paguaje per ti njohur, apo te jete pjese e rrethit te piset qe i shfrytezon. Per me teper ata qe frekuentojne prostitutat jo te gjithe jane perverse apo te ndyre, pasi natyra mashkullore servir arsye pa fund qe qofte edhe nje here ne jete per kuriozitet apo "hall" fiziologjik te shkojne me nje prostitute. Kete nuk e them per te justifikuar veten, pasi fatmiresisht nuk me ka rene halli apo nevoja te shkoj me para me ndonje femer, por kjo nuk do te thote se te tere ata qe shkojne, duhet ti gjykoj me perbuzje te tejskajshme sic ben ti. Kulturen e fitojme si arme per te luftuar mentalitetin dhe mbi te gjitha per te fituar aftesine per te mos futur te gjithe derrat ne nje thes.
    Me respekt, sepse gjithsesi respektin per ty nuk mund ta humb me kaq rradhe sa ke shkruar, teksa te kam lexuar rradhe pa fund ne te cilat ke shprehur mendime me vlere.
    Ja dhe perndritja e moralit shqiptar, nje njeri qe na predikon shkuarjen me nje prostitute si nje zgjidhje te hallit.....Papapa ku ka shkuar kjo bote, po a e mendon ti njeri se cfare poshterimi e cnjerezimi i behet asaj prostitute e cila duke shitur trupin e saj per leke nuk eshte me lart se nje makine????

Faqja 5 prej 36 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Flete nga ditari i nje prostitute
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-12-2015, 11:49
  2. Si u bera prostitute
    Nga Klevis2000 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 03:24
  3. Lypesja, 12 vjece prostitute dhe ... nene
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 24-04-2005, 11:10
  4. Te punosh si prostitute shkatrron jeten!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 20-09-2004, 13:08
  5. Rrëfimi: Ëndrra ime ishte të bëhesha prostitutë
    Nga Beqari002 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •