kshu si kane ardhur punet ne ditet e sotme ... me mire mos martohen fare se tradhtia esh pothuaj e paevitueshme ...
Jo nuk mendoj se nje lidhje jashtmartesore ndihmon martesen.. perkundrazi, per nje njeri me ndergjegje kjo do te ishte gjithmon barre ne ndergjegjen e tij, dhe do ta hante lidhjen perbrenda pak e nga pak..
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Ashtu fillone ajo pune Izadora,gjersa arrin tek takimet e me vone tek krevati.Si mund te thuash qe tradhetia e ka emrin mashkull.
Kush e mbylli shejtanin e zgjuar ne shishe? A e di?
E njoh mire kapacitetin e nje femre dear.
Nuk them se meshkujt nuk cheating on you!Une di plot gra te reja ne emigracion,te cilat nuk punojne dhe gjithe diten merren me PC dhe kur vjen buri ne shtepi hiqen si gra te mira.Kam fakte bile!
Mendoj se duhen varur vetem grate.Pse ua bejne varrin me te thelle grave kur vdesin?Pyet se ta tregojne!![]()
Per mua familja dhe morali jan shume te shenjte keshtu qe totalisht ne asnje menyre , nese te pelqen te besh gili vili left and right ke gjith kohen e beqaris per ta bere ,gje qe nuk e justifikoj po still nuk merr ne qaf njerez te tjere me sjelljen tende , ama kur hap familje dhe sjell femij ne jete , duhet te mendohesh shume mire para se te hedhesh cdo lloj hapi , njeriu mund te gaboj shume lehte, ama jan gabime qe nuk riparohen dhe qe te rendojne ne koshence e plus qe shkaterrojne jeten bashkshortore dhe e pesojne gjithmone femijet ...
cna thua mo aman epo sipas teje duhet te veme te punojme ne ferme ajde gallate mos te ka mbetur kalendari ne vitin 1940 ty ? .interneti eshte shpikja me e madhe ,por ta dish ta punosh se ka fajin interneti po njeriu qe zbriti nga fshati dhe vuri kemben ne asfalt haha asfalti do ekuliber te forte lol!e po mire une nuk do mbaj me celular do filloj te dergoj letra.kta meshkujt moj aman sa pa faj jane .une i dashur para femijeve nuk do vija as dashnor por as edhe perendine sa per djeni .se te gjith njelloj e kane.sipas teje ne kohen e gjyshes time grate nuk tradhetonin?se ne andej nga malla kishim nja dy a tre.ajde fashizem ajde.
ore mus u largoni nga tema, nuk eshte me ceshtja kush tradhton porse a ndihmon tradhtia qe te shpetohet martesa shkurt nese keni martesen ne krize a mund te ju ndihmoj komshiu apo komshika.
13% kane votuar- po.
C`trishtim?!
Krijoni Kontakt