e kush na qenka ky naser aliu??
me siguri ndonje komunist i perbetuar, andaj kot nuk ka kaq shume mbrojtje nga anetaret e forumit .
siq jane..... mos ua ze emrat , e dine vet kush jane ata
e kush na qenka ky naser aliu??
me siguri ndonje komunist i perbetuar, andaj kot nuk ka kaq shume mbrojtje nga anetaret e forumit .
siq jane..... mos ua ze emrat , e dine vet kush jane ata
Ky shkrim e ka vetem nje te mete!
Pse e ka shkru Naseri e jo une.
E pergezoj dhe e uroj autorin me nje lutje qe shkrime te tilla te beje cdo dite dhe ne te gjitha mediumet ! Kuptohet pa e kursy te keqen ne asnje rreth ku ajo mund te haset ne format me te ndryshme!!
Ne ç'kuptim te limituar??
Deri tashi, moderatoret mua me kercenojne ne privat qe te me heqin te drejten e fjales......a e bejne edhe me ty??
Dmth se kur ti nuk kupton pyetjet qe te drejtohen, je i mençur??
E habitshme se si i ben bisht pyetjeve "djegese".....sidoqofte, tungjatjeta..
S'merrke vesh as nga "mollat"!
Madje as nuk e paske kuptuar filozofin dhe kuptimin e shkrimit tim.
Ajo qe une shohe cdo dite neper forum eshte mos aftesia apo mos pjekuria mendore per ti kuptuar shkrimet dhe menyren e te shkruarit!
Nje prej tyre je ti.
Une nuk kam folur per ngjyrat e melles.
Kam folur per mollen e kalbur dhe te shendosh i nderuar!
keshtu qe ketu nuk ka te bej preferenca. Nese ti e fute preferencen dhe zgjedh te kalburen ateher do te thote se ke nje problem. Dhe mund te themi se zgjedhja varet nga problemi personal.
Gregu
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Nese i gabon ngjyrat, ka rrezik te marish mollen e kalbur per te shendoshe.
Pra ka lidhje edhe ngjyra te mollat qe i permende ti i pari.
Edhe ngjyra eshte nje determinante.
Kjo eshte filozofia e kesaj thenije.
Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 04-08-2009 më 16:41
Nuk po flasim per ngjyren, dhe lere kete drejtim.
Po flasim per gjendjen e "molles".
Pra ngjyra dhe gjendja jane komplet te ndryshme.
Ja cfare thash une i pari:
Une nuk desha te te thoje se kurani ka te njejten referim si molla e semure apo e kalbur, duke dashur te mos perdori fjale-emretime te tilla.Kur njeriu gjen dy molle dhe njera eshte e semure dhe tjetra e shendoshe, besoj se mund ta kuptosh se cfare zgjedhje bene! Kete zgjedhje kam bere une.
Mendoj ta leme ketu kete gje se kemi dalur edhe jashte temes.
"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"
Ku Autori qe ka shkruar kete letren eshte pederast dhe eshte kryetari i homove po se besove lexo ketu.
http://www.shekulli.com.al/2009/08/0...shqiptare.html
Ju po i mbroni homot dhe mendimet e tyre.Bravo ju qofte.Homoseksualet kurre si kane dashur hoxhallaret sepse perhere ua kane treguar te zezat dhe qelbpsillukun qe ato kane bere.
"Shoku Mjekesise"
Eshte nje homoseksual.Lexo me poshte se cfare shkruan.
http://www.shekulli.com.al/2009/08/0...shqiptare.html
"Shoku Mjekesise"
Sikur ne letren e pare ashtu edhe ketu zotriu e ka shperfaqe nje te vertete te pamohueshme dhe ne nje rrafsh shume real.
Sipas Sheriatit ,grate kan te drejt te marrin rruge ne percjelljen e dikujt nga familja me te cilin i ndalohet martesa ose me nje mashkull qe nuk ka interesim per grate!!!???(Me nje dele-dash)
Apo,ndoshta, e kam kete informacion te gabuar!
Krijoni Kontakt