Close
Faqja 49 prej 119 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1188
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Renea, erdhe prape per te mbrojtur kombin dhe fene tende ti ketu Sa pula vrave dje?? Ore ju qenkeni vertet per te ardhur keq

Ec thyj qafen tani edhe mos na bej me komente te tilla injorantesh
    se nuk ta kemi ty qejfin qe ne pike te mengjesit.
    qe edhe nji rraciste e isoluar ...
    njerzit qe shajn tjeret jan njerz qe vuajn nga unferioriteti.....
    Rrofshin trimat e kosoves qe punuan drejt !

Nese vertet ndiheni te sulmuar nga magjoranca , kemi ne veri te kosoves njerz qe ju duan juve .....ec ju shofim pak hajrin ...mos folni por tregoni vepra !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Arsyen e kthimit të pjesës më të madhe të popullit shqiptar në myslimanë na e sqaroi Aristidh Kolja në librin "Arvanitët", Athinë 1986, duke thënë se: "Ndërrimi i fesë së shqiptarëve me anë të dhunës është pjellë e fantazisë dhe shpikje e murgjëve dhe nuk është aspak e hijshme që ta pretendojnë këtë historianët". Të vjen keq që disa lakej në shërbim të shovinizmit grek mbështetin tezën e kthimit me dhunë. Këtë tezë kryetari i arbërorëve të Greqisë, Aristidh Kolja, e quan një "gënjeshtër qëllimkeqe". Për këtë citojmë autorin: "Nuk ka ekzistuar absolutisht asnjë rast kthim feje me dhunë nga ana e turqve".
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Te vjen turp ta lexosh kete teme qe nuk njeh ndonji fakt dhe realitet. Ku me e pakta as me realitetin nuk perputhet.

Falenderoj Zotin qe jame musliman, ndryshe do isha i humbur
    Cdo gje e tepert te cone ne graden e siper permendur.

Faleminderit
    Ndryshuar për herë të fundit nga eri3000 : 16-03-2008 më 18:22

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Arsyen e kthimit të pjesës më të madhe të popullit shqiptar në myslimanë na e sqaroi Aristidh Kolja në librin "Arvanitët", Athinë 1986, duke thënë se: "Ndërrimi i fesë së shqiptarëve me anë të dhunës është pjellë e fantazisë dhe shpikje e murgjëve dhe nuk është aspak e hijshme që ta pretendojnë këtë historianët". Të vjen keq që disa lakej në shërbim të shovinizmit grek mbështetin tezën e kthimit me dhunë. Këtë tezë kryetari i arbërorëve të Greqisë, Aristidh Kolja, e quan një "gënjeshtër qëllimkeqe". Për këtë citojmë autorin: "Nuk ka ekzistuar absolutisht asnjë rast kthim feje me dhunë nga ana e turqve".
    Kjo eshte rishkrim i historise, dhe ne kete pune islamiket jane te paret.
    Jo mos mendo Doruntina se myslimanet nuk ka te ka ndejt ne shpi per mbi kry se a je bo mysliman a jo, ka imponu tatim, te krishteret ishin qytetare te dores se dyte, neqoftese ishe i krishtere t'i kane marre femijet qe ta perhapin islamin ne shkretetirat e anadollit e Rusi, keto asnje historian nuk i mohon, bile ka fakte historike nga vet turqit qe jane te dokumentuara, por keto nuk pranohen, perse te pranohen islamiket jane ne gjendje qe ta mohojne edhe Hadithet e Kuranin ku behet thirrje qe te perhapet islami me dhune (pra vet shkrimet e shenjta te fese se tyre) e spo i mohojne perhapjen e islamit me dhune ne trojet tona.

Ato masa qe i ka ndermarre Turqia ne ate kohe kane mjaftuar. Perse pra nuk eshte perhapur islami ne malesi, sepse autoriteti islam nuk ka mberri ne ato vende dhe nuk i ka kontrolluar. Shpikje e murgjeve?!, edhe njo 200.000 te vrare dhe te masakruar, barbari dhe placka, krejt shpikje jane. Krejt shpikje te murgjerve jane edhe une pajtohem. Cka nese une ofroj argumente historike per dhunen e islamit ne ate kohe, a do t'i pranojshit apo do te thoshit se jane te dobeta. Islami eshte fe e paqes (perseri citim i marre nga nje islamik).

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Nese vertet ndiheni te sulmuar nga magjoranca , kemi ne veri te kosoves njerz qe ju duan juve .....ec ju shofim pak hajrin ...mos folni por tregoni vepra !
    pasi jemi te sharja, islami eshte kampion...

Tabari VIII: 28
    When the Messenger approached the Jews, he said, ‘You brothers of apes! Allah shamed you and cursed you.’

Kur Profeti iu afrua hebrenjeve, ai tha, 'Ju vellezer te majmuneve! Allahu ju ka turperuar dhe mallkuar juve'.

Por edhe ky hadith eshte i dobte. Muhamedi ka te drejte qe t'i ofendoje te tjeret, por kur dikush ofendon ate, vritet mizorisht. Kjo ndodhe vetem ne islam moter e nderuar.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Diocleziano, ti pik se pari nuk je ne djengje te folish a.s. MUHAMEDIN. Ti nuk e din as "a-ne" e jetes dhe personalitetit te tij.
    Ate qe din ti eshte propaganda anti islamike e tipave si mesia4ever!!!
    Sa per informate kur ti akuzon a.s. Muhamedin per pedofilizem, bazohesh tek disa hadithe te dyshimta dhe nese nuk ke ditur keto hadithe jane shkruajtur 250 vite pas vdekjes se profetit!!!
    Gjendje e jo 'djengje'. Faleminderit per mirekuptimin. Edhe Kurani qindra vite pasi eshte recituar eshte shkruar, dhe studioje se cfare renditjeje te Sureve kemi, te parat qe jane recituar i ke ne fund, te fundit qe jane recituar i ke ne fillim te Kuranit. Kjo ndodhe perseri vetem ne islam. Perse shiat akuzojne sunitet se 30% e sureve te Kuranit kane humbur dhe jane fshire nga khalifet islamike. Po krejt hadithet pothuajse jane shkruar ne ate kohe, shume prej tyre qindra vjet pas ngjarjes dhe me qindra kilometra larg vendit te ngjarjes. A ke ndegjuar per te ashtuquajturat vargje satanike ku Muhamedi reciton se duhet te adhuron tri bijat e Allahut (Lat, Uza dhe Manat) perendi pagane qe edhe Bibla i ndalon qe te adhurohen, Muhamedi ka bere vet shirk dhe thote se se shejtani i ka thene qe t'i recitoje ato, pra i ka vene fjalet ne gojen e profetit.

Me shume per alatin. Hubali ishte perendia i henes, islami si simbol ka nje shenje pagane.

http://en.wikipedia.org/wiki/Allat
    http://en.wikipedia.org/wiki/Manah
    http://en.wikipedia.org/wiki/Uzza

Ne wikipedia i nderuar i ke keto. Mitologji krejt... te shkojme ne haxh dhe ta gjuajme shejtanin me gure...
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 16-03-2008 më 19:02

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kjo eshte rishkrim i historise, dhe ne kete pune islamiket jane te paret.
    Jo mos mendo Doruntina se myslimanet nuk ka te ka ndejt ne shpi per mbi kry se a je bo mysliman a jo, ka imponu tatim, te krishteret ishin qytetare te dores se dyte, neqoftese ishe i krishtere t'i kane marre femijet qe ta perhapin islamin ne shkretetirat e anadollit e Rusi, keto asnje historian nuk i mohon, bile ka fakte historike nga vet turqit qe jane te dokumentuara, por keto nuk pranohen, perse te pranohen islamiket jane ne gjendje qe ta mohojne edhe Hadithet e Kuranin ku behet thirrje qe te perhapet islami me dhune (pra vet shkrimet e shenjta te fese se tyre) e spo i mohojne perhapjen e islamit me dhune ne trojet tona.

Ato masa qe i ka ndermarre Turqia ne ate kohe kane mjaftuar. Perse pra nuk eshte perhapur islami ne malesi, sepse autoriteti islam nuk ka mberri ne ato vende dhe nuk i ka kontrolluar. Shpikje e murgjeve?!, edhe njo 200.000 te vrare dhe te masakruar, barbari dhe placka, krejt shpikje jane. Krejt shpikje te murgjerve jane edhe une pajtohem. Cka nese une ofroj argumente historike per dhunen e islamit ne ate kohe, a do t'i pranojshit apo do te thoshit se jane te dobeta. Islami eshte fe e paqes (perseri citim i marre nga nje islamik).
    Nuk po kam shum koh , mirpo vetem do ta bej me dije se shumica e kishave qe ekzistojn sot , jan te ndertuara ne kohen e perandoris Osmane, per ket gje dot sjell fakte me von , e nese ka qen islamizimi me dhun , ateher vall si ngelen te krishteret ? A po te padukshem keni qen . Un te thom se islami nuk esht imponu me dhun , ai qe ka dasht e ka pranu , ai qe ska dasht e ka mbajt te veten.
    Me von dot shkruaj per ket gje me shum.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    pasi jemi te sharja, islami eshte kampion...

Tabari VIII: 28
    When the Messenger approached the Jews, he said, ‘You brothers of apes! Allah shamed you and cursed you.’

Kur Profeti iu afrua hebrenjeve, ai tha, 'Ju vellezer te majmuneve! Allahu ju ka turperuar dhe mallkuar juve'.

Por edhe ky hadith eshte i dobte. Muhamedi ka te drejte qe t'i ofendoje te tjeret, por kur dikush ofendon ate, vritet mizorisht. Kjo ndodhe vetem ne islam moter e nderuar.
    Ate qe Allahu e mallkon nuk ka pse ta diskutosh. Shiko ne realitet se cfar po bene, po vret femije, foshnje ne gaza.

Shiko Biblen Zanafilla Kapitulli 16

12 ai do të jetë ndërmjet njerëzve si një gomar i egër; dora e tij do të jetë kundër të gjithëve...

Zoti te udhezoft ne rrugen e drejte

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646

Nuk dihet kush eshte me rraciste ktu Dorontina.
    Per cfare veprash e ke fjalen?Ku jane veprat e tuaja apo vetem me bere ham ham kot ktu ne forum.
    Nuk e shef ti qe shumica ktu kane faktin qe jane shqiptar me te rendesishme se fene?
    Mos i krahasoni ateistet apo te krishteret shqiptar me sllav se eshte turp.
    Une sllavet i kam po aq inat sa arabet se vetem percarje kane sjellur ne popullin shqiptar.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646

O zemra nuk ka nevoje ti mbrosh turqit mi se mbrojne veten.
    Turqit nuk ka problem qe te nderruan fene po te nderruan identitetin tend.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Faqja 49 prej 119 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •