Ket vit do te bej vetem pushime dhe vizita asgje tjeter , puna e tepert asht vdekje.edhe ket vit nuk do te martohem, do ta la per pleqni ndoshta duhet ...
Ket vit do te bej vetem pushime dhe vizita asgje tjeter , puna e tepert asht vdekje.edhe ket vit nuk do te martohem, do ta la per pleqni ndoshta duhet ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Jam ne kerkim te nje gjeje te rendesishme per jeten time.Dhe duhet qe ne 2007 te behem me shume e virtuteshme.po me ndihmoj dhe zoti do ti arrij te dyja.
Ej ti e ke shume mire,dhe te pergezoj per deshirat,por magari sikur te realizoheshin ne nje vit te gjitha keto gjera,sa e bukur do ishte jeta.Postuar mė parė nga DI_ANA
pershendetje nga Clarins.
Albo,urime per temen,por po pres dhe mendimin tend.Kam lexuar pak here shkrimet e tua dhe jane goxha interesante.Postuar mė parė nga Albo
Have a nice day.
Une zotimin kryesor te ngre njecik mesataren e ketij viti.
Kryesorja te takoj nje person qe pres prej shume kohesh ta takoj, ishalla zoti eshte i madh dhe ma realizon kete enderr.
The Man Who Sold The World
Do te doja ne radhe te pare qe kete vit te pakten te me realizohet ajo qe une desheroj e derdh energji qe prej pese vjetesh ,dhe pastaj shendet dhe jo stres.
Te kem prane meje ata qe me kane prure ne kete jete, me kane rritur me mundime dhe me kan edukuar dhe qe une i adhuroj.
Se pari deshira ime eshte bashkimi i Mitrovices....Por edhe me teper do deshiroja bashkimin e te gjitha trojeve Shqiptare.Ndoshta une nuk do e pres po se paku ju qe jeni me te rije
tung ki forum shqiptar eshte shum e mir po per qka bohet fjala se nuk po e di ket un ok:d
shqiptaret jane bosat e te gjitha koherave.
dhe un jam shqipetar dhe jetoj kohen tashme
pershendes te gjithe shqipetaret.
ne kete forum behet fjale per gjithcka shqipetare.
Por ju adix punoni me teper me drejtshkrimin se je pak dobet,dhe nuk kuptohesh fare.
Krijoni Kontakt