Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ket vit do te bej vetem pushime dhe vizita asgje tjeter , puna e tepert asht vdekje.edhe ket vit nuk do te martohem, do ta la per pleqni ndoshta duhet ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Jam ne kerkim te nje gjeje te rendesishme per jeten time.Dhe duhet qe ne 2007 te behem me shume e virtuteshme.po me ndihmoj dhe zoti do ti arrij te dyja.

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Pershendetje Te Gjitheve....

Une Per Vete Do Te Doja Qe Ky Vit Te Me Sjelli Ne Rradhe Te Pare Personin Qe Dua Prane Vetes...
    Do Te Doja Qe Ky Vit Te Ishte Akoma Me I Pasur Ne Shoqeri...pasterti Edhe Sinqeritet Nga Ana E Miqve Te Mij....
    Do Te Desha Qe Problemet E Mija Edhe Te Gjithkujt Te Zgjidhen...
    Do Te Doja Qe Njerezit Te Respektoheshin Me Shume...
    Do Te Doja Qe Lufte Edhe Mjerim Te Mos Kete...
    Do Te Doja Te Jem Me Shume Krenare Per Vendin Ku Kam Lindur...
    Do Te Doja Paqe Edhe Lumturi Ne Bote...
    Do Te Doaj Te Mos Shof Me Lot Ne Syte E Njerezve Po Vetem Gezim...

Do Te Doja Qe Jeta Mos Kete Mbarim...

Gezuar Te Gjitheve Dhe Fat Kudo
    Ej ti e ke shume mire,dhe te pergezoj per deshirat,por magari sikur te realizoheshin ne nje vit te gjitha keto gjera,sa e bukur do ishte jeta.
    pershendetje nga Clarins.

Citim Postuar mė parė nga Albo
    Fundviti ėshtė jo vetėm njė kohė festive por edhe njė kohė ku njerėzit ulen e reflektojnė pak mbi atė qė kanė arritur tė realizojnė nė jetėn e tyre nė atė vit qė po lėnė pas, dhe gjėrat qė u kanė mbetur pa realizuar, apo qė do tu pėlqente t'i realizonin nė vitin e ri qė po vjen.

Kėtė temė e hapa pėr tu dhėnė mundėsi gjithė anėtarėve tė forumit pėr tė shprehur zotimet e tyre personale pėr vitin e ri 2007. Zotimet janė personale dhe secili prej jush ėshtė i lirė qė nė njė mesazh nė vazhdim tė hedhi aty 2-3 gjėra qė do tė dėshironte tė realizonte nė jetėn e tij nė 2007. Pėr shembull, dikush mund tė ketė si zotim pėrfundimin e shkollės sė nisur, dikush mund tė ketė si zotim pranimin nė njė shkollė tė caktuar, gjetjen e njė punė, mbajtjen e trupit nė formė, marrja me njė sport, ....lista ėshtė e pafund.

Duke qenė se ėshtė njė zotim personal qė ju ia bėni vetes, nuk ka nevojė pėr replika dhe komente.

Cilat janė zotimet tuaja personale pėr 2007?

Albo
    Albo,urime per temen,por po pres dhe mendimin tend.Kam lexuar pak here shkrimet e tua dhe jane goxha interesante.
    Have a nice day.

About Girl Maska e Kacamistri
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    7
    Une zotimin kryesor te ngre njecik mesataren e ketij viti.

Kryesorja te takoj nje person qe pres prej shume kohesh ta takoj, ishalla zoti eshte i madh dhe ma realizon kete enderr.
    The Man Who Sold The World

i/e regjistruar Maska e vajzaevaleve
    Anėtarėsuar
    20-01-2007
    Postime
    10

vit i ri mbaresi e re

Do te doja ne radhe te pare qe kete vit te pakten te me realizohet ajo qe une desheroj e derdh energji qe prej pese vjetesh ,dhe pastaj shendet dhe jo stres.
    Te kem prane meje ata qe me kane prure ne kete jete, me kane rritur me mundime dhe me kan edukuar dhe qe une i adhuroj.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Se pari deshira ime eshte bashkimi i Mitrovices....Por edhe me teper do deshiroja bashkimin e te gjitha trojeve Shqiptare.Ndoshta une nuk do e pres po se paku ju qe jeni me te rije

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2007
    Postime
    2

tung

tung ki forum shqiptar eshte shum e mir po per qka bohet fjala se nuk po e di ket un ok:d

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    2

sfida network albania

shqiptaret jane bosat e te gjitha koherave.
    dhe un jam shqipetar dhe jetoj kohen tashme
    pershendes te gjithe shqipetaret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    2
    ne kete forum behet fjale per gjithcka shqipetare.
    Por ju adix punoni me teper me drejtshkrimin se je pak dobet,dhe nuk kuptohesh fare.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si tė formoj njė faqe personale me .com ose .net?
    Nga mendi1 nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-01-2009, 17:09
  2. Ata që vdekjen e Rugovës e kanë konsideruar fitore personale.
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 18:05
  3. Legalizimi i certifikatave personale per aplikim per vize
    Nga Miremengjes nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •