Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 136
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Keto dite kemi bere disa ndryshme per arsye sigurie ne serverat ku hostet nje pjese e madhe e Albasoul Network edhe kjo ka perfshire edhe disa pjese te ForumitShqiptar. Ajo qe ju ka dala ka qene nje mesazh nga serverat e vjeter derisa emri DNS eshte populluar anembane botes. Probleme te tilla nuk do shfaqen me edhe u kerkojme ndjese per kete problem.

Ardi
    Posi more na mbushe mendjen!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682

Perse forumi nuk me pranon fjalekalimin?

KIRIE ALBO!
    Cpo ndodh me serverin tuaj???
    Mos valle po fut hundet EYP ( Ethniki ypiresia Pliroforon) ?
    Apo keni probleme serioze me serverin???
    Problemi qendron....ose nuk po hyj ne detaje teknike...Kur klikoj tek postimet e reja me kerkon auti identifikimin..e jap dhe perseri ta idia kia ta idia....si i behet tani???

Me se fundi!
    Une kam gjithe diten sot qe nuk me lejohej hyrja. Njehere me thoshte ke dhene 5 here gabim passwordin, e nderrova.... prape i njejti problem!

Epo mire qe s'paskam qene e vetmja

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Po ka probleme vertet,20 here indetifikim,sa u detyrova stafit po se di a e kane marre,se une skam marre pergjigje.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Dje dhe sot ka patur disa probleme forumi pasi beme disa ndryshime. Ndryshimet kane per qellim qe forumi te hapet me shpejt per vizitoret tane, shumica e te cileve jane ne Evrope. Nuk ishte faji juaj apo i llogarise suaj, ishte faji i forumit. Ato probleme u zgjidhen dhe gjithcka duhet te punoje ne rregull tani.

Nese vazhdoni te keni probleme, raportojini ne kete teme.

Albo

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ore na e keni bere hyrjen ne forum me tollone. Eshte ndonje problem serioz qe ta dijme te pakten?
    Problemi i hyrjes se forum tashme eshte dyfishuar , mirese mezi futem por dhe kur bej log in me me ben log out perseri e perseri.
    Ju lutem na tregon njeri se sa kohe do mbaje se u be nje jave qe kam kete problem?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Deri dje u bė njė kohė e mirė qė forumi ėshtė bėrė shum i ngadalshėm, faqet mezi hapen.
    Por dje ishte mė e bukura, doja tė hyja nė forum dhe hyrja mė ndalohej, njė mesazh i forumit mė thoshte: "Dikush ėshtė munduar tė futet nė forum me nickun tėnd, pėr shkak se ėshtė futur mė shumė se 5 herė fjalėkalimi i gabuar ju ndolohet hyrja nė forum, mund tė provoni pas 15 minutash"
    Pas 20 minutash e njėjta gjė, pas 1 ore e njėjta gjė, ................kjo pėrsėritej deri vonė natėn.

Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Deri dje u bė njė kohė e mirė qė forumi ėshtė bėrė shum i ngadalshėm, faqet mezi hapen.
    Por dje ishte mė e bukura, doja tė hyja nė forum dhe hyrja mė ndalohej, njė mesazh i forumit mė thoshte: "Dikush ėshtė munduar tė futet nė forum me nickun tėnd, pėr shkak se ėshtė futur mė shumė se 5 herė fjalėkalimi i gabuar ju ndolohet hyrja nė forum, mund tė provoni pas 15 minutash"
    Pas 20 minutash e njėjta gjė, pas 1 ore e njėjta gjė, ................kjo pėrsėritej deri vonė natėn.
    Fiks kete kisha edhe une! Ne fillim mendoja se dikush ishte perpjekur te gjej passwordin, ndaj e nderrova... por kur e pashe qe as me passwordin e ri s'funksiononte gje, hoqa dore.

Edhe tani shpesh me nxjerr offline nderkohe qe si emer rezultoj sikur jam akoma online....

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Fiks kete kisha edhe une! Ne fillim mendoja se dikush ishte perpjekur te gjej passwordin, ndaj e nderrova... por kur e pashe qe as me passwordin e ri s'funksiononte gje, hoqa dore.

Edhe tani shpesh me nxjerr offline nderkohe qe si emer rezultoj sikur jam akoma online....
    Kjo behet per arsye statistike

Edhe une per nje moment mendova se e kane thyer passwortin , pastaj mendova edhe nqs po ,do bejne ndonje postim ne emerin tim dhe kaq . Do merzitet dhe do ma kthej prap kodin :-D

Jane aq shume kode , saqe nje dite ngatrrova tek nje dokument te koduar , po mundohesha ta hapja me passi-n e Forumit , u tremba njecik qe nuk e hapja dot pfuiiii
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Hė mo se probleme qė ndodhin janė ) Ka pirė mall tė mirė nga Lazarati siduket
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •