Gezon respektin tim............. no coment. Nese te gjithe myslimanet shqiptare do te ishin keshtu atehere mendoj se jdo te jemi te bashkuar forever. Distancimi nga keqdashesit e kombit eshte detyre e te gjithe shqiptareve pa dallim besimi.
Biligoa pac bekimin e Zotit!
Amin!
Paqe!
pershendetje or kryqi i paqes!
Uroj dhe shpresoj qe prezantimi i jot si ortodoks me nofken "KRYQI I PAQES"te jete vertet per paqe dhe jo per percarje mes shqiptarve!
Gjithashtu uroj qe Ky nicku jot "kryqi i Paqes"te mos jete produkt i adoptuar nga Kryqet e importuara antishqiptare te sponsorizuara nga Anastas Janullatosi apo Patriarchu serb Irinej Gavrilović!!
shprsoj dhe uroj qe ti nen hijen e "KRYQIT TE PAQES"do sherbesh me se mire ne dobi te ceshtjes mbare shqiptare!!
populli thote fillimi i mbare gjysma e punes,Le te shofim nje here ty si "Kryqi i paqes"nese se pari do marresh iniciativen e rikthimit te dinjitetit ortodoks shqiptar, duke larguar nga drejtimi i kishes ortodokse shqiptare Grekun Anastasios janullatosi dhe zevendesuar me nje Ortodoks shqiptar!!!
me respekt Behari
Jam Shqiptar dhe krenar !
Jam Musliman Elhamdulilah
Demokrat,pa nxitim!!!
jetoj ne London!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 19-11-2010 mė 20:51
Kishte shume ankesa ndaj dhe vendosa ta nderroj. Kjo nuk do te thote se do t'i shpetoj sharjeve e ofendimeve por qe ne virtualitet keto shumezohen me zero ndaj besoj se me shume rendesi ka te percjellim ate qe i intereson kombit dhe kush do bie dakord kush nuk do fillon e shan, ofendon etj.
Nje gote me Raki po ta qeras per kurban bajram dhe tjetren per kishtlindje!
Zoti kjofte me ty!
Amin!
Paqe!
I nderuar grek!
Jam Agim Rrahmani 20 vjeē.
Jetoj nė Dardani (i thonė Kosovė) pėr ndryshe Republika e Shqipėrisė Etnike.
Jam Musliman
Jam Shqiptar dhe krenar
Jam Anti-Serb
Jam Anti-Grek
Jam Anti-Grekofil dhe Anti-Serbofil
Jam Anti-Rus
Jam Anti-Rumun
Jam Anti-Sllovak
Jam Pro-Amerikan
Jam Pro-Britanik
Jam Pro-Turk
Jam Pro-Gjerman
Tė deshiroj mirėseardhje unė Shpata e Islamit.
Urdhėrimi nė tė mirė dhe ndalimi nga e keqja ėshtė motoja ime.
Thirrja ime ėshtė larg grekofilizmit dhe ortodoksisė anti-kombėtare (ekstreme)
Interesat e mia: Ēėshtja Kombėtare
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Hehehe..
Hajde mire se erdhe greki.
I kam lexuar postimet e tua eshte me se e kjart se ti ishe grek ose te themi se ti je Bollano.
Ose ose ti je orthodhox extrem, definitivsht extrem, te urrej me zemer kurr mos harro.
Jam musliman elhamdulila, mire po, nuk di se kam qene ndonje here ne xhami.
Bile edhe per festen e Bajramit pritoj te prishi gjumin te shkoj ne xhami, mire po orthodhoxet sikur ti mos i pafsha live ndonje here se do te fitoj xhehnemin me fjale me te kjarta ferrin pra !!!
E kane kuptuar edhe te tjeret se ti je e keqja e orthodhoximit ose vete feja ju meson keshtu.
Ska bashkim me Serbin kurr hiq, hiq.
Pershendetje dhe mire se erdhe greku. Mos harro ky eshte ForumiShqiptar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrisHtiNa-Lee : 20-11-2010 mė 04:04
U preken muslimanet dhe u sulen.
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Flm Behari!
Paqja nuk vjen lehte ne duhet te luftojme se bashku per te.
Asnje moment ne historine tone nuk humbi dinjiteti yne Orthodoks.
Te premtoj se do te jem besnik i Kryqit ketij simboli njerezor dhe te paqes, ne mospajtim me arabo-turqit exremiste per te ardhmen tone te bukur.
Une preferoj nje shqiptar ne krye te kishes sone, por orthodoksa nuk njeh kufij dhe Hiresia e Tij Janullatos eshte orthodoks.
Se fundi kerkoj ndihmen tende te luftojme extremistet arabe qe jane futur edhe ketu ne forum per te mbjelle urrejtje nder shqiptare dhe sjelle erresiren Lindore, pra le t'i distancojme ata nga shqiptaret e vertete.
Me bekimin e Zotit !
Amin!
Paqe!
Krijoni Kontakt